Το soundtrack της φετινής άνοιξης τα σπάει

Μπορεί να μην έχουμε συναυλίες αλλά τα νέα τραγούδια είναι για volume up!

Αγγελική Λάλου

 

Κανονικά τώρα θα ήταν η εποχή που θα έκλεινες τα εισιτήριά σου για τις μεγάλες συναυλίες και τα σούπερ φεστιβάλ του καλοκαιριού. Κανονικά θα άρχιζε η εποχή που τα τραπεζάκια κι οι μπάρες των μπαρ θα έβγαιναν προς τα έξω…στο βάθος κήπος ή θα έψαχνες σε ποιο live stage θα πρωτοπάς.

Εδώ κι ένα χρόνο όμως τίποτα δεν πάει κανονικά… εκτός ίσως από την τέχνη και τους καλλιτέχνες που παρόλο που παγκοσμίως οι χώροι εμφάνισής τους είναι κλειστοί –από κινηματογράφους, θέατρα μέχρι χώρους συναυλιών–  εκείνοι σε πείσμα των καιρών συνεχίζουν να παραμένουν δημιουργικοί, εξακολουθούν και παράγουν έργο και όχι μόνο σε ψυχαγωγούν στην άνεση του σπιτιού σου αλλά σου δίνουν δύναμη κι ελπίδα με το παράδειγμά και τη στάση τους.

Ως προς τη μουσική, μάλιστα, σου δίνουν και κάτι παραπάνω! Σου δίνουν φωνή, ρυθμό, lyrics και πολλούς καλούς λόγους για να ανεβάσει την ένταση και να εκτονωθείς με τον πιο λυτρωτικό τρόπο…

Στον δρόμο, στη βόλτα, στο διάλειμμα του γραφείου και της δουλειάς ή καθαρά στο σπίτι για να τα απολαύσεις με την ησυχία σου (κι όχι την ησυχία των άλλων) – διαλέξαμε τα πιο φρέσκα και πιο δυναμικά κομμάτια της άνοιξης που αν κλείσεις τα μάτια θα βρεθείς να κοπανιέσαι στην Πλατεία Νερού ή στη σκηνή της Μαλακάσας…

Πρώτο στη λίστα μας οι London Grammar με το How does it feel

Συνεχίζουμε εξίσου δυναμικά με καινούργιο τραγούδι από τους Morcheeba

Μένουμε στο ίδιο ατμοσφαιρικό κλίμα αλλά αλλάζουμε γλώσσα με το Le Sang De Mon Prochain των La Femme

Ο αγαπημένος Moby εδώ πειράζει ένα "κλασικό" του κομμάτι, το Porcelain

Το τραγούδι της LP είχε κυκλοφορήσει ήδη αλλά μόλις πρόσφατα βγήκε και το video clip που το συνοδεύει ιδανικά

Κάθε νέο τραγούδι της Lana del Ray αποτελεί είδηση!

Το νέο τραγούδι των Μanchester Orchestra έχει τον τίτλο που μας εκφράζει όλους αυτή τη στιγμή - Keel Timing... δυνάμωσε και δώσ' τα όλα!

Κατεβάζουμε λίγο σφυγμούς και ταξιδεύουμε νοερά πάνω από την πόλη με τον εξαίσιο ήχο των Paper Kites και το Walk Above The City

Άλλο ένα τραγούδι στα γαλλικά από τις εξαιρετικές Ghostly Kisses και το J'ai demandé à la lun

Και για να μη σε βάλουμε για ύπνο κλείσαμε με ένα από τα πιο good feeling τραγούδια που μάλιστα είναι κι εγχώριας παραγωγής - με τον Good Job Nicky και το Blue του που σίγουρα θα σου ανεβάσει τη διάθεση! 

Μέχρι να ανεβάζουμε ξανά νέα με συναυλίες θα σε κρατάμε σε μουσική εγρήγορση με ό,τι νέο μουσικό κομμάτι και μουσική κυκλοφορία φρέσκια ξεχωρίζουμε! 

Καλή ακρόασηAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares