Ο Paul McCartney σχολιάζει εμπρηστικά τους Rolling Stones: «Είναι μια blues cover μπάντα»

Το θρυλικό μέλος των Beatles δημιουργεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του για το κορυφαίο μουσικό συγκρότημα και ο Μick Jagger απαντά αναλόγως

Avopolis

Το θρυλικό μέλος των Beatles δημιουργεί αντιδράσεις με τις δηλώσεις του για το κορυφαίο μουσικό συγκρότημα και ο Μick Jagger απαντά αναλόγως

Ως μια «blues cover μπάντα» χαρακτήρισε ο Paul McCartney τους Rolling Stones σε πρόσφατη συνέντευξή του, δημιουργώντας φυσικά αντιδράσεις μέσα από τη δήλωσή του.

Ο McCartney, μιλώντας για την μουσική κληρονομιά των Beatles σε συνέντευξή του στον New Yorker, σχολίασε και την μουσική πορεία των αιώνιων αντιπάλων του συγκροτήματός του. Ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι οι Beatles δούλεψαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους σε ένα ευρύτερο φάσμα μουσικών «γλωσσών» από άλλα συγκροτήματα της εποχής τους.

«Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να το πω, όμως νομίζω ότι οι Stones είναι μια blues cover μπάντα» ανέφερε ο McCartney. «Νομίζω ότι το δικό μας εύρος ήταν μεγαλύτερο από το δικό τους» συμπλήρωσε.

Ο McCartney είχε κάνει παρόμοια σχόλια για τους Stones είχε και πριν από 18 μήνες, μιλώντας με τον Howard Stern: «Οι ρίζες τους βρίσκονται στα blues. Όταν γράφουν πράγματα, όλα αυτά συνδέονται με τα blues. Οι Beatles είχαν περισσότερες επιρροές. Υπάρχουν πολλές διαφορές και αγαπώ πολύ τους Stones, όμως οι Beatles ήταν καλύτεροι» είχε αναφέρει τότε.

Ο frontman των Rolling Stones, Mick Jagger, απάντησε φυσικά στα σχόλια του  McCartney αστειευόμενος ότι «δεν υπάρχει κάποιος διαγωνισμός» ανάμεσα στις δύο δημοφιλείς μπάντες.

«Η μία μπάντα είναι εξαιρετικά τυχερή ώστε να παίζει ακόμα σε στάδια, ενώ η άλλη δεν υπάρχει καν» πρόσθεσε εμπρηστικά ο Jagger, βάζοντας με τον τρόπο του τον McCartney στη θέση του.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/74183-o-paul-mccartney-sxoliazei-empristika-tous-rolling-stones-einai-mia-blues-cover-banta 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares