Το Spotify σταματά το αυτόματο shuffle mode μετά από αίτημα της Adele

«Η τέχνη μας αφηγείται μια ιστορία και οι ιστορίες πρέπει να ακούγονται όπως εμείς σκοπεύαμε να ακουστούν».

Ναταλία Πετρίτη

Το αυτόματο shuffle mode σταματά η εφαρμογή του Spotify έπειτα από αίτημα της Adele ώστε να αλλάξει το default setting του, σύμφωνα με το οποίο οι δίσκοι όλων των καλλιτεχνών παίζονται με τα κομμάτια τους σε τυχαία σειρά.

Η πλατφόρμα streaming επιβεβαίωσε την αλλαγή στις 20 Νοεμβρίου, με την Adele να αναφέρει ότι ζήτησε την αλλαγή ώστε ο νέος της δίσκος, 30, να ακουστεί από τους ακροατές της όπως η ίδια επιθυμεί.

«Αυτό είναι το μόνο αίτημα που είχα από τη βιομηχανία μας που αλλάζει συνεχώς», tweet-αρε η Adele. «Η τέχνη μας αφηγείται μια ιστορία και οι ιστορίες πρέπει να ακούγονται όπως εμείς σκοπεύαμε να ακουστούν» ανέφερε η πολυβραβευμένη τραγουδίστρια προτού ευχαριστήσει το Spotify. «Ό, τι θέλει η Adele», απάντησε το Spotify με τη σειρά του.

Το αίτημα της Adele σημαίνει ότι οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το 30 με τη «σωστή» σειρά του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη shuffle λειτουργία αν οι ίδιοι το επιθυμούν.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/74522-to-spotify-stamata-to-aftomato-shuffle-mode-meta-apo-aitima-tis-adeleAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares