Ένα ακυκλοφόρητο demo της Whitney Houston πρόκειται να κυκλοφορήσει ως τμήμα μιας συλλογής από NFTs

Η θρυλική τραγουδίστρια ηχογράφησε το demo όταν ήταν μόλις 17 ετών

Ναταλία Πετρίτη

Ένα ακυκλοφόρητο demo της Whitney Houston πρόκειται να κυκλοφορήσει ως τμήμα μιας συλλογής από NFTs, το οποίο ηχογραφήθηκε όταν η ίδια ήταν μόλις 17 ετών.

Το NFT πρόκειται να κυκλοφορήσει από την πλατφόρμα OneOf, ενώ αυτό θα δημοπρατηθεί την 1η Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια της Miami Art Week.

Όποιος διαθέσει τα περισσότερα χρήματα πρόκειται να αποκτήσει πρόσβαση στο full-length demo του κομματιού, το οποίο δεν έχει ακουστεί ποτέ ξανά, αλλά και σε ένα digital video το οποίο δημιούργησε η 17χρονη καλλιτέχνης, Diana Sinclair, το οποίο περιλαμβάνει σπάνιο αρχειακό υλικό φωτογραφιών της Whitney Houston.

Η συλλογή από NFTs θα περιλαμβάνει και χιλιάδες ακόμα αντικείμενα της Houston, ενώ τα έσοδα από τη δημοπρασία τους θα διατεθούν στο Whitney E. Houston Foundation, το οποίο συμβάλει στην ενίσχυση της δημιουργικότητας των νέων και στην παροχή ευκαιριών για αυτούς.

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/74535-ena-akykloforito-demo-tis-whitney-houston-prokeitai-na-kykloforisei-os-tmima-mias-syllogis-apo-nftsAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares