Την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει ακόμη έναν δίσκο εξέφρασε η Patti Smith

Η τελευταία κυκλοφορία της μεγάλης ποιήτριας του punk ήταν το Banga από το 2012.

Ναταλία Πετρίτη

Την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει ακόμη έναν δίσκο εξέφρασε η Patti Smith σε πρόσφατη συνέντευξή της, την οποία και έδωσε στον Guardian την 1η Απριλίου.

Η 75χρονη σήμερα ποιήτρια του punk μοιράστηκε με τους θαυμαστές της την πληροφορία ότι η ίδια δουλεύει αυτήν την περίοδο στον 12ο δίσκο της. Η τελευταία κυκλοφορία της ήταν το Banga από το 2012.

«Έχω γράψει πολλά κομμάτια. Θα ήθελα να κάνω ακόμη έναν δίσκο και η εταιρία μου, η Columbia, έχει αφήσει με γενναιοδωρία ανοιχτά τα ενδεχόμενα» ανέφερε η Smith.

Στην ίδια συνέντευξη, η Smith συζήτησε για το ιστορικό Horses του 1975 και τη δουλειά που είχε γίνει για το iconic εξώφυλλο του δίσκου.

«Ήθελα να κάνει ο Robert [Mapplethorpe] το εξώφυλλο γιατί δεν ήταν γνωστός και ήθελα ο κόσμος να δει τη δουλειά του. Δεν είχα ιδέα ότι θα ήταν τόσο επιδραστικό. Ο Robert τράβηξε 12 φωτογραφίες και νομίζω πως ήταν η 8η και εκείνος είπε: «Αυτή είναι που έχει όλη τη μαγεία»».

Όταν η Patti Smith ερωτήθηκε στη συνέντευξη ποιος είναι ο δικός της ορισμός για το punk rock, η ίδια απάντησε: «Η ελευθερία».

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/75778-tin-prothesi-tis-na-kykloforisei-akomi-enan-disko-eksefrase-i-patti-smith 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares