Την κυκλοφορία του προσωπικού του memoir ανακοίνωσε ο Bono με τίτλο Surrender: 40 Songs, One Story

Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο

Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία του προσωπικού του memoir ανακοίνωσε ο Bono, το οποίο και θα τιτλοφορείται Surrender: 40 Songs, One Story. Το βιβλίο αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των καταστημάτων την 1η Νοεμβρίου από τον εκδοτικό οίκο Alfred A. Knopf.

Ο bandleader των U2 προχώρησε και στη δημοσιοποίηση ενός preview για το Surrender με ένα audio recording μιας παραγράφου του βιβλίου, όπου ο ίδιος θυμάται την περίοδο που έγραφε το πρώτο single του δημοφιλούς συγκροτήματος με τίτλο “Out of Control”, πίσω στον Μάιο του 1978 και τα 18α γενέθλιά του.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο Bono και ο συνοδοιπόρος του στους U2, the Edge, ταξίδεψαν στην Ουκρανία έπειτα από πρόσκληση του προέδρου Volodymyr Zelenskyy. Μαζί έδωσαν μια συναυλία σε καταφύγιο του Κιέβου, σε μια προσπάθεια να εμψυχώσουν στρατιώτες και Ουκρανούς πολίτες που δοκιμάζονται μπροστά στη δίνη του πολέμου με τη Ρωσία.

Bono: Surrender: 40 Songs, One Story

Δείτε εδώ το preview για το Surrender: 40 Songs, One Story:

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/76122-tin-kykloforia-tou-prosopikoy-tou-memoir-anakoinose-o-bono-me-titlo-surrender-40-songs-one-storyAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares