Κατέρρευσε επί σκηνής ο Carlos Santana κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο Michigan των ΗΠΑ

Η εξάντληση από τη ζέστη και η αφυδάτωση είχαν σαν αποτέλεσμα ο δημοφιλής καλλιτέχνης να καταρρεύσει κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, με το ιατρικό προσωπικό να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ναταλία Πετρίτη

Κατέρρευσε επί σκηνής ο Carlos Santana κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο Michigan των ΗΠΑ στις 5 Ιουλίου. Η εξάντληση από τη ζέστη και η αφυδάτωση είχαν σαν αποτέλεσμα ο δημοφιλής καλλιτέχνης να λιποθυμήσει  κατά τη διάρκεια της συναυλίας του, με το ιατρικό προσωπικό να τον μεταφέρει εσπευσμένα από το Pine Knob Music Theatre του Clarkston στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δήλωση από το management του καλλιτέχνη, ο Santana αναρρώνει και βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, ο Santana λιποθύμησε στη σκηνή, όμως σύντομα βρήκε τις αισθήσεις του. Σε video που αναρτήθηκε από την πλευρά του κοινού, ο ίδιος φαίνεται να χαιρετά τον κόσμο όσο μεταφέρεται στο backstage για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ως αποτέλεσμα του τρομακτικού περιστατικού για την υγεία του, ο Santana έχει ήδη αναβάλει τη σημερινή του συναυλία, η οποία και θα πραγματοποιείτο στο Pavilion του Star Lake στο Burgettstown της Pennsylvania. Η Live Nation αναμένεται να εκδόσει ανακοίνωση ως προς το τι θα συμβεί για το υπόλοιπο της περιοδείας του.

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/76836-katerrefse-epi-skinis-o-carlos-santana-kata-ti-diarkeia-emfanisis-tou-sto-michigan-ton-ipa 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares