Αντιμέτωπη με φυλάκιση 8 ετών και πρόστιμο εκατομμυρίων είναι η Shakira, έπειτα από διαπίστωση διετούς φοροδιαφυγής

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν έχει προχωρήσει για την ώρα σε δηλώσεις

Ναταλία Πετρίτη

Αντιμέτωπη με φυλάκιση 8 ετών και πρόστιμο εκατομμυρίων φαίνεται πως είναι η Shakira, έπειτα από διαπίστωση μακροχρόνιας φοροδιαφυγής και τη σχετική πρόταση εισαγγελέως στην Ισπανία. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Pais, η Shakira μπορεί να βρεθεί στη φυλακή έχοντας να πληρώσει και 23 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός για το οποίο δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε δηλώσεις.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια απέρριψε προ ημερών τον διακανονισμό που της πρότεινε το γραφείο του εισαγγελέα για υπόθεση φοροδιαφυγής, στην οποία κατηγορείται ότι δεν κατέβαλε φόρους για το διάστημα από το 2012 μέχρι το 2014, κατά το οποίο η ίδια αρνείται ότι ζούσε στην Ισπανία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το περιβάλλον της, η ίδια θεωρεί την υπόθεση «μια πλήρη παραβίαση των δικαιωμάτων της», ενώ δηλώνει παράλληλα «απόλυτα σίγουρη για την αθωότητά της και ως εκ τούτου δεν αποδέχεται μια διευθέτηση». Οι όροι του προτεινόμενου διακανονισμού δεν έχουν γίνει για την ώρα γνωστοί.

Αξιωματούχος του ισπανικού υπουργείου Οικονομικών δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή στις 28 Ιουλίου ότι η Shakira «διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο να κατηγορηθεί για έξι φορολογικές παραβάσεις».

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77101-antimetopi-me-fylakisi-8-eton-kai-prostimo-ekatommyrion-einai-i-shakira-epeita-apo-diapistosi-dietoys-forodiafygis 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares