Ο Beck διασκευάζει κομμάτι του Neil Young για τις ανάγκες διαφήμισης ποδοσφαιρικού αγώνα

Ακούστε τη διασκευή του “Old Man” για τις ανάγκες προώθησης του αγώνα των Tampa Bay Buccaneers και Kansas City Chiefs

Ναταλία Πετρίτη

Μία μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι η Rihanna θα εμφανιστεί στο Super Bowl Halftime Show του 2023, ο Beck έρχεται και αυτός στο προσκήνιο με μια ποδοσφαιρική αφορμή, μιας που ο αγαπημένος καλλιτέχνης διασκεύασε ένα κομμάτι του Neil Young για τις ανάγκες διαφήμισης ποδοσφαιρικού αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, ο Beck φαίνεται πως έδωσε μια διαφορετική πνοή στο κομμάτι “Old Man”, για τις ανάγκες διαφημιστικής προώθησης του αγώνα των Tampa Bay Buccaneers και Kansas City Chiefs, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου.

Με το σχετικό δελτίο τύπου να αναφέρει την ατάκα “24 and there’s so much more”, ο Beck κλείνει το μάτι στους Tom Brady και Patrick Mahomes που είχαν κερδίσει σε Super Bowls όταν ήταν μόλις 24 ετών.

Ακούστε εδώ τη διασκευή του “Old Man”:

Ο Beck κυκλοφόρησε τον 14ο δίσκο του, Hyperspace, το 2019, έχοντας συνεργαστεί τότε με τους Natalie Bergman και Paul McCartney. Ο ίδιος συνεργάστηκε επίσης με την NASA σε ένα visual counterpart για το Hyperspace το 2020. Νωρίτερα μέσα στο 2022,  ενώθηκε με τους Tenacious D και Dave Grohl για μια διασκευή του κομματιού “Summer Breeze” των Seals & Crofts σε ένα benefit concert στο Los Angeles.

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77574-o-beck-diaskevazei-kommati-tou-neil-young-gia-tis-anagkes-diafimisis-podosfairikoy-agonaAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares