Το “I’m Only Sleeping” των Beatles αποκτά ένα εντυπωσιακό animated video

Δείτε το νέο video για το κομμάτι του Revolver που πρόσφατα επανακυκλοφόρησε

Ναταλία Πετρίτη

Ένα νέο animated video απόκτησε πρόσφατα το κομμάτι “I’m Only Sleeping” των Beatles, το οποίο και περιλαμβάνεται στην επανέκδοση του ιστορικού Revolver.

Το video σκηνοθέτησε η Em Cooper, χρησιμοποιώντας 1,300 πίνακες φτιαγμένους από λαδομπογιά. Η Cooper εργάστηκε επί μήνες πάνω στο project, ζωγραφίζοντας μια μια τις σκηνές για τα καρέ του video και εξερευνώντας ως θεματική το διάστημα μεταξύ του ύπνου και των στιγμών που έχουμε πια ξυπνήσει.

Το Revolver κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 1966 και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους δίσκους των Beatles.

Στην επανακυκλοφορία του περιλαμβάνονται 31 outtakes και τρία home demos από το αρχείο των Beatles, όπως και ένα four-track EP με τα ‘Paperback Writer’ και ‘Rain’.

Και τα 14 tracks του original δίσκου έχουν μιξαριστεί από τον Giles Martin και τον Sam Okell σε stereo και Dolby Atmos, ενώ το original mono mix του δίσκου προέρχεται από το mono master tape αυτού από το 1966.

Η φυσική και ψηφιακή “super deluxe” έκδοση του Revolver περιλαμβάνει και το original mono mix του δίσκου, 28 early takes από sessions και home demos.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/77908-to-i-m-only-sleeping-ton-beatles-apokta-ena-entyposiako-animated-video 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares