Ο Bruce Springsteen προσκαλεί την Taylor Swift στην E Street Band

Μια δελεαστική πρόσκληση στην Taylor Swift απηύθυνε ο Bruce Springsteen, μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Fallon το βράδυ της Δευτέρας

Ναταλία Πετρίτη

Ένα εβδομαδιαίο “takeover” του Tonight Show Starring Jimmy Fallon ξεκίνησε ο Bruce Springsteen το βράδυ της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου, στα πλαίσια της προώθησης του νέου του δίσκου διασκευών, Only the Strong Survive. Το Αφεντικό συνομίλησε με τον δημοφιλή παρουσιαστή, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Springsteen επιβεβαίωσε στον παρουσιαστή ότι καμιά φορά κοιμάται με την κιθάρα στο προσκέφαλό του, αναγνωρίζοντας επίσης την ομοιότητα των κινήσεών του στο video του “Dancing in the Dark” με αυτές του χορού του Carlton στο Fresh Prince of Bel-Air!

Ερωτώμενος αν θα εμφανιστεί στην επικείμενη περιοδεία της Taylor Swift με τίτλο “Eras Tour” λόγω της κοινής σύνδεσής τους με τον Jack Antonoff, ο Springsteen αποκρίθηκε: «Λοιπόν, θα είμαι, γιατί η κόρη μου θα φροντίσει ώστε να είμαι. Και εκείνη είναι ευπρόσδεκτη στην E Street ανά πάσα στιγμή!».

Σε άλλο σημείο του επεισοδίου, ο Springsteen συζήτησε για το Only the Strong Survive, ενώ ερμήνευσε ζωντανά και το κομμάτι “Do I Love You (Indeed I Do)”.

Δείτε υλικό από την εμφάνιση του Αφεντικού στο Tonight Show Starring Jimmy Fallon:

https://youtu.be/CA0__vntDy0

https://youtu.be/PqC3xjNcp2w

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78042-o-bruce-springsteen-proskalei-tin-taylor-swift-stin-e-street-band 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares