Ένα podcast με τίτλο “History Listen: Rock” πρόκειται να παρουσιάσει η St. Vincent

Πότε αναμένεται να ξεκινήσει το podcast;

Ναταλία Πετρίτη

Η St. Vincent ή κατά κόσμον Annie Clark πρόκειται να παρουσιάσει το δικό της podcast το προσεχές διάστημα, μπαίνοντας και η ίδια δυναμικά σε μια βιομηχανία που βιώνει πρωτοφανή άνθιση το τελευταίο διάστημα παγκοσμίως. Η δημοφιλής μουσικός θα δημιουργήσει το δικό της Audible Original το οποίο και θα φέρει τον τίτλο History Listen: Rock και αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 12 Ιανουαρίου.

Στο History Listen: Rock, η St. Vincent θα αφηγείται την πλούσια ιστορία του genre, εξερευνώντας σημαντικά για αυτό κομμάτια, καλλιτέχνες, γεγονότα και πολλά ακόμη. Η Clark θα μεταφέρει μεταξύ άλλων τους ακροατές στη US tour που οδήγησε τους Sex Pistols στη διάλυσή τους, στα Electric Lady Studios με τον Jimi Hendrix και την Patti Smith, στο backstage του Fillmore με τους Allman Brothers και σε δεκάδες ακόμη εμβληματικές στιγμές της μουσικής ιστορίας.

Το History Listen: Rock θα μπορούν οι ακροατές να ακούσουν αποκλειστικά στο Audible. Ακούστε τη φωνή της St. Vincent στο short trailer του podcast πιο κάτω.

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78241-ena-podcast-me-titlo-history-listen-rock-prokeitai-na-parousiasei-i-st-vincent 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares