Το “Blinding Lights” του Weeknd ανακηρύσσεται το most-streamed κομμάτι όλων των εποχών στο Spotify

Παίρνοντας τη θέση του “Shape Of You” του Ed Sheeran

Ναταλία Πετρίτη

Το “Blinding Lights” του Weeknd ανακηρύχθηκε το most-streamed κομμάτι όλων των εποχών στο Spotify, παίρνοντας τη θέση του “Shape Of You” του Ed Sheeran.

Το hit single του Abel Tesfaye από το 2019 έχει πλέον ξεπεράσει τα 3.332 δισεκατομμύρια streams στην πλατφόρμα, ενώ μαζί με το “Shape Of You” είναι το μόνο κομμάτι που έχει ξεπεράσει τα 3 δις αναπαραγωγών στην ιστορία της υπηρεσίας streaming.

Στο τέλος του 2021, το “Blinding Lights” είχε αποκτήσει και τον τίτλο του μεγαλύτερου US Billboard Hot 100 single όλων των εποχών, έχοντας κυκλοφορήσει στον επιτυχημένο δίσκο του 2019, After Hours και παραμένοντας στα charts για περισσότερες από 100 εβδομάδες.

Το ίδιο κομμάτι έσπασε ρεκόρ παραμένοντας στο Top Five του chart για 43 εβδομάδες, στο Top 10 για 57 εβδομάδες και στο Top 40 για 86 εβδομάδες. Ο προκάτοχός του ως μεγαλύτερου US Billboard Hot 100 single όλων των εποχών ήταν το κομμάτι του Chubby Checker του 1960, “The Twist”.

Ο Weeknd γιόρτασε την επιτυχία αυτή στο Twitter μέσα από σχετική του ανάρτηση την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78462-to-blinding-lights-tou-weeknd-anakiryssetai-to-most-streamed-kommati-olon-ton-epoxon-sto-spotify 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares