Η πιο εμπορική περιοδεία όλων των εποχών είναι η Farewell Tour του Elton John

Η Farewell Yellow Brick Road tour του εμβληματικού καλλιτέχνη έχει αποφέρει κέρδη 800 εκατομμυρίων δολαρίων από το 2018 όταν και ξεκίνησε

Ναταλία Πετρίτη

Η πιο εμπορική περιοδεία όλων των εποχών θεωρείται πλέον η Farewell Tour του Elton John, σύμφωνα με το έγκυρο Billboard.

Πιο συγκεκριμένα, η Farewell Yellow Brick Road περιοδεία του καλλιτέχνη έχει αποφέρει μέχρι στιγμής κέρδη ύψους 817.9 εκατομμυρίων δολαρίων, από το 2018 όταν και ξεκίνησε. Μέχρι στιγμής, ο John έχει εμφανιστεί σε 278 shows, ξεκινώντας από τη Βόρεια Αμερική, ενώ η περιοδεία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Με την αποχαιρετιστήρια αυτή περιοδεία του, ο John έσπασε το ρεκόρ που προηγουμένως κατείχε ο Ed Sheeran, ο οποίος και κέρδισε 776.4 εκατομμύρια δολάρια με την Divide Tour του το 2019, έχοντας τότε ξεπεράσει τους U2 που κατείχαν το ρεκόρ με τη 360 Tour.

Ο Rocketman αναμένεται στη συνέχεια να εμφανιστεί σε περισσότερες συναυλίες μέχρι τον Ιούλιο του 2023, συμπεριλαμβανομένου του headlining spot του στο θρυλικό  Glastonbury του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78730-i-pio-emporiki-periodeia-olon-ton-epoxon-einai-i-farewell-tour-tou-elton-john 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares