Δείτε το trailer για το νέο documentary special των Bono και The Edge με τον David Letterman

Μια παραγωγή του Disney+, το Bono & The Edge: A Sort Of Homecoming, with David Letterman έρχεται σύντομα στις οθόνες μας

Ναταλία Πετρίτη

Ένα documentary special των Bono και The Edge μαζί με τον David Letterman πρόκειται να κάνει σύντομα την πρεμιέρα του στην πλατφόρμα του Disney+, με το πρώτο trailer να είναι ήδη εδώ.

Τιτλοφορούμενο ως Bono & The Edge: A Sort Of Homecoming, with David Letterman, το ντοκιμαντέρ θα παρακολουθεί τους Bono, The Edge και David Letterman να ταξιδεύουν στην Ιρλανδία, ενώ το επίσημο press release κάνει λόγο για μια παραγωγή που συνδυάζει το concert movie με τις ταξιδιωτικές περιπέτειες και το χιούμορ του Letterman.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου συμπίπτοντας με την κυκλοφορία του Songs Of Surrender, του πολυαναμενόμενου compilation δίσκου του συγκροτήματος των U2, με «reimagined και re-recorded» κομμάτια από όλο τον μουσικό τους κατάλογο.  

Το άλμπουμ έρχεται μετά την κυκλοφορία του memoir του Bono, Surrender: 40 Songs, One Story, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Δείτε το trailer του Bono & The Edge: A Sort Of Homecoming, with David Letterman:

 

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/78962-deite-to-trailer-gia-to-neo-documentary-special-ton-bono-kai-the-edge-me-ton-david-letterman 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares