Μια διασκευή του “Just A Girl” των No Doubt tease-αρε η Florence + The Machine για τη νέα σεζόν του Yellowjackets

Δείτε το σχετικό post 

Ναταλία Πετρίτη

 

Μια διασκευή του “Just A Girl” των No Doubt tease-αρε η Florence + The Machine για τη νέα σεζόν του επιτυχημένου Yellowjackets. Μέσα από μια ανάρτησή της στα social media στις 6 Μαρτίου, η Florence Welch μοιράστηκε με το κοινό ένα σύντομο video με την ίδια να τσεκάρει μια ράγα με κρεμασμένα tour outfits στο backstage συναυλίας της. Η τραγουδίστρια λίγο πριν το τέλος του video βρίσκει το χαρακτηριστικό μπλε-κίτρινο Yellowjackets logo ραμμένο πάνω σε ένα μπουφάν το οποίο και επιλέγει για να φορέσει, στρεφόμενη προς την κάμερα και ανακοινώνοντας την επικείμενη συνεργασία.

“So happy I got picked for the team this year 🩸”, αναφέρει το caption του clip, όσο ακούγεται μια εκδοχή του “Just A Girl” των No Doubt από το 1995.

Ο official λογαριασμός Yellowjackets στο Instagram απαντά μάλιστα στην ανάρτησή της με τη φράση: “We make one hell of a team”.

Το “Just A Girl” των No Doubt περιλαμβάνεται στο τρίτο studio album του συγκροτήματος, Tragic Kingdom. Στο ενδυναμωτικό κομμάτι, η Gwen Stefani τραγουδά για το πώς οι γυναίκες στα ’90s απολάμβαναν πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από τους άνδρες.

Το Yellowjackets αποτελεί έναν συνδυασμό survival epic, ψυχολογικού horror story και coming-of-age δραματικής σειράς, που σημείωσε πέρυσι μεγάλη επιτυχία όταν και προβλήθηκε τηλεοπτικά. Η νέα σεζόν του αναμένεται για τις 24 Μαρτίου στο Showtime, ενώ σε αυτή θα δούμε και τον Elijah Wood.

 

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/79145-mia-diaskevi-tou-just-a-girl-ton-no-doubt-tease-are-i-florence-the-machine-gia-ti-nea-sezon-tou-yellowjackets 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares