Αιφνιδίως διέγραψε o Kanye West τον λογαριασμό του στο Instagram

Για άλλη μια φορά! 

Avopolis

Χωρίς ιδιαίτερη αφορμή ή εξηγήσεις, ο Kanye West διέγραψε απότομα τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ και παραγωγός ανέκτησε τον λογαριασμό του τον περασμένο Δεκέμβριο, αφότου είχε απενεργοποιηθεί για μια σειρά από παραβιάσεις δεοντολογικού κώδικα. Πηγή του σκανδάλου ήταν μια σειρά αμφιλεγόμενων αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν σε κατηγορίες για αντισημιτισμό. Πέρυσι, μεταξύ άλλων, είχε στραφεί λεκτικά και εναντίον του Pete Davidson, όσο ήταν σε σχέση με την Kim Kardashian, πρώην σύζυγο του ίδιου.

Ο West έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram στις 18 Απριλίου, αφού μοιράστηκε το screenshot μιας συμπληρωμένης φόρμας για προσωρινή διαγραφή λογαριασμού. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, ο λογαριασμός του Ye στο Instagram δεν είναι διαθέσιμος.

https://twitter.com/Rap/status/1648414885628334080

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαγράφεται από το Instagram ο 45χρονος σταρ. Τον Οκτώβριο του 2018, ο West απενεργοποίησε οικειοθελώς τον λογαριασμό του και ξανά το 2020 εν μέσω αντιδράσεων για την ομιλία του στο Saturday Night Live, στην οποία επαινούσε το όραμα του Donald Trump. Τον Οκτώβριο του 2022, το Instagram πέταξε έξω τον ράπερ για τα αντισημιτικά σχόλιά του, ενώ ο Elon Musk κατάργησε τον λογαριασμό του West στο Twitter επειδή δημοσίευσε προσβλητικές εικόνες, συμπεριλαμβανομένης μιας σβάστικας. 

 Ο West είχε πάνω από 18 εκατομμύρια followers στην πλατφόρμα πριν από την αναχώρησή του. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό followers σε οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Πηγή: ΝΜΕ

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/79624-o-kanye-west-instagram 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares