Η Taylor Swift κυκλοφορεί νέα κομμάτια με τις Ice Spice και Lana Del Rey

Τόσο το “Karma” remix, όσο και η νέα εκδοχή του “Snow on the Beach”, εμφανίζονται στη νέα deluxe version του Midnights 

Ναταλία Πετρίτη

Κυκλοφόρησε και επίσημα η νέα deluxe version του Midnights της Taylor Swift, στην οποία περιλαμβάνονται και δύο νέα τραγούδια που έχουν προκαλέσει ήδη φρενίτιδα στους θαυμαστές της: ένα νέο remix του “Karma” με την Ice Spice, αλλά και ένα extended version του “Snow on the Beach” με τη συμμετοχή της Lana Del Rey.

Σύμφωνα με τη Del Rey, η Swift της είχε ζητήσει αρχικά να τραγουδήσει ολόκληρο το δεύτερο verse στην original version του “Snow on the Beach”. «Η δουλειά μου ως feature σε άλμπουμ ενός μεγάλου καλλιτέχνη είναι να επιβεβαιώνεται η βοήθειά μου στην παραγωγή του κομματιού» δήλωσε στο Billboard. «Επέμενε να συμμετέχω σε αυτό και μου άρεσε πολύ το κομμάτι».

Η Ice Spice πραγματοποίησε το breakout της την προηγούμενη χρονιά, μέσα από την επιτυχία του “Munch”. Η ίδια κυκλοφόρησε πρόσφατα “Boy’s a Liar Pt 2” μαζί με την PinkPantheress, ενώ θα συμμετέχει και στο soundtrack της ταινίας Barbie μαζί με τη Nicki Minaj, στο κομμάτι “Barbie World”. Ο νέος δίσκος της Del Rey, Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd κυκλοφόρησε νωρίτερα μέσα στο 2023.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και ακούστε το podcast στο MyPodcasts του Avopolis.gr 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares