Οι Daft Punk δημοσιοποιούν ακυκλοφόρητο studio υλικό από το Random Access Memories

Μέσα από μια σειρά οκτώ επεισοδίων, το συγκρότημα προσφέρει μια διεισδυτική ματιά στη δημιουργία ενός από τα πιο εμπορικά άλμπουμ του.

Avopolis

Μια video series με ακυκλοφόρητο studio υλικό από το Random Access Memories δημιούργησαν οι Daft Punk, η οποία και φέρει τον τίτλο Memory Tapes. Η σειρά οκτώ επεισοδίων προσφέρει μια διεισδυτική ματιά στη δημιουργία ενός από τα πιο εμπορικά άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο έμελλε να είναι και το τελευταίο τους.

Στη σειρά προσφέρονται αρκετά highlights με συνεργάτες του συγκροτήματος που συμμετείχαν στο LP, οι οποίοι μοιράζονται τις αναμνήσεις τους από εκείνη την περίοδο, μιλώντας παράλληλα για τον αντίκτυπο του δίσκου στη μουσική και την καριέρα τους.

Στα δύο πρώτα επεισόδια του Memory Tapes βλέπουμε τον frontman των Strokes, Julian Casablancas, ο οποίος και συμμετείχε στο εμβληματικό “Instant Crush”, αλλά και τον πιανίστα Chilly Gonzales, που έπαιζε στα “Within” και “Give Life Back To Music”.

Στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε τους Pharrell Williams, Todd Edwards, DJ Falcon, Nile Rodgers και άλλους.

Οι συνεντεύξεις δόθηκαν στα Henson Studios του Los Angeles και τα Gang Studios του Παρισίου, στα οποία πραγματοποιήθηκαν μεταξύ άλλων και οι ηχογραφήσεις του Random Access Memories.

Η Memory Tapes series αποτελεί τμήμα των εορτασμών της 10ης επετείου από την κυκλοφορία του δίσκου, ο οποίος το 2013 έσπασε ταμεία. Το συγκρότημα επανακυκλοφόρησε επίσης το LP μαζί με ακυκλοφόρητα tracks όπως το “Infinity Repeating”.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/80535-oi-daft-punk-dimosiopoioyn-akykloforito-studio-yliko-apo-to-random-access-memories 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares