Βερβερίτσα Reloaded

 

Είδαμε την κωμωδία του Νίκου Μουτσινά

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

Μετά τον πρώτο χρόνο επιτυχίας της, η «Βερβερίτσα», ανεβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο θεατρικό σανίδι, χαρίζοντας άφθονο γέλιο και φέτος στους θεατές. Η παρέα της «Βερβερίτσας reloaded» μας υποδέχεται στο θέατρο Λαμπέτη, με ανανεωμένο καστ αλλά και με πολλές ανατροπές στην υπόθεση που γνωρίζαμε από πέρυσι.

Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης, Νίκος Μουτσινάς, έχοντας βάλει όλο το μεράκι και την αίσθηση του χιούμορ του, δημιούργησε μια φαρσοκωμωδία άνευ προηγουμένου.

Μοναδικός στο είδος του, σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, γνωρίζοντας πολύ καλά πώς να διακωμωδεί μικρά καθημερινά πράγματα, μέσα από έξυπνες αστείες ατάκες.

Η παρέα της «Βερβερίτσας reloaded» δεν είναι μεγάλη και ίσως για αυτό να είναι τόσο διασκεδαστική.

Πέντε άνθρωποι και…μια βερβερίτσα ενώνουν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμά είναι πολύ απολαυστικό. 

Από την πρώτη εμφάνιση των πρωταγωνιστών, Νίκου Μουτσινά και Ματίνας Νικολάου, στην σκηνή αντιλαμβάνεσαι πως πρόκειται για μια ασυνήθιστη ιστορία που και  θα γελάσεις και θα περάσεις καλά.

Πράγματι έτσι συμβαίνει! Η ιστορία ενός σύγχρονού ζευγαριού, που προσπαθούν να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα στον γάμο τους, γίνεται το επίκεντρο της παράστασης. Όμως γρήγορα το ζευγάρι, ο κ. και η κ. Φονιά, αντιλαμβάνεται πως μια βερβερίτσα που χτυπούν κατα λάθος με το αυτοκίνητο, είναι η αιτία τρελών καταστάσεων που θα ζήσουν στην συνέχεια.

Το ένα «λάθος» οδηγεί στο άλλο, και το ζευγάρι θα ζητήσει βοήθεια στο μοναδικό σπίτι-θερμοκήπιο που υπάρχει στο βουνό. Εκεί μια ασυνήθιστη οικογένεια με 3 αδερφές: μια μάγισσα, μια μουγκή-κουτσή και μια τυφλή-κουφή, θα τους υποδεχτεί  όχι και τόσο «φιλικά», όμως θα προκαλέσει στους θεατές ασταμάτητο γέλιο.

Σε ένα λιτό σκηνικό, με όμορφα κοστούμια, βλέπουμε μια ευφάνταστη κωμωδία που από την πρώτη κιόλας σκηνή γινόμαστε φανατικοί  θαυμαστές της.

Το καστ των ηθοποιών απαρτίζεται από τον Νίκο Μουτσινά, την Ματίνα Νικολάου, την Σύνθια Μπατσή, την Φανή Γεωργακοπούλου και την Ελευθερία Μπενοβία.

Και φυσικά τον Καααανέσκουλα τη βερβερίτσα!    

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares