Οι τρεις μεγάλες θεατρικές παραστάσεις που έρχονται

Ταλαντούχοι ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής

Τόνια Τζαφέρη

Μπορεί αυτό το διάστημα να μένουμε σπίτι, αλλά σε λίγο καιρό θα μας δοθεί και πάλι η δυνατότητα να επιστρέψουμε σε κάποιες από τις αγαπημένες μας συνήθειες.

Μία από αυτές είναι οι θεατρικές παραστάσεις. Kαι παρόλο που τα θέατρα είναι κλειστά, αυτό δε σημαίνει πως δεν γίνονται συζητήσεις για την επόμενη θεατρική σεζόν.

Τον ερχόμενο Οκτώβριο σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ετοιμάζονται τρεις μεγάλες θεατρικές παραγωγές.

 


 

 

Η πρώτη μουσική παράσταση έχει τίτλο: «Κάποτε στον Βόσπορο» και εκεί θα δούμε ένα σπουδαίο cast ηθοποιών όπως οι: Στέλιος Μάινας, Δημήτρης Πιατάς, Δάνης Κατρανίδης, Ελένη Καρακάση, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θεοφανία Παπαθωμά και Ιωάννης Παπαζήσης.

 

 

Η επόμενη παράσταση που θα ανέβει στο ανακαινισμένο θέατρο «Αθηνά» έχει... προσωρινό τίτλο: «Τέλειοι ξένοι» και εδώ έχουμε μία έκπληξη αφού έπειτα από αρκετά χρόνια επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι ο Απόστολος Γκλέτσος. Στην παράσταση επίσης θα δούμε τους: Βασιλική Ανδρούτσου, Μπέσσυ Μάλφα και Δώρα Μακρυγιάννη.

 

 

Η τρίτη και τελευταία παράσταση είναι ο «Βιολιστής στη στέγη» με τους Γρηγόρη Βαλτινό, Ευαγγελία Μουμούρη, Δανάη Μιχαλάκη, Μαρία Χάνου και ο Γιώργος Σουξές.

Πηγή: star.gr

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares