Skip to main content

BEAUTY NEWS

Τα καλύτερα foundation 2019

Foundation 2019: αν η βάση είναι καλή, τότε θα είναι καλό και το μακιγιάζ…


Κέλλυ Νόβακ

Κεφάλαιο Foundation: το πιο σημαντικό (ίσως) κεφάλαιο στα books του μακιγιάζ. Είναι η βάση του μακιγιάζ μας. Για να το πω με απόλυτη ακρίβεια:  είναι αυτό που θα θέσει τις σωστές βάσεις για την επιτυχία του look του προσώπου μας. Αυτό που θα καλύψει τις ατέλειες μας (τις αγαπάμε, αλλά καμιά φορά θέλουμε να τις καλύψουμε…) και που θα κάνει το δέρμα μας λείο και λαμπερό.

Δυο πράγματα ΔΕΝ θέλουμε από ένα foundation: 1) να μην είναι η λάθος απόχρωση με την τονικότητα της επιδερμίδας μας και 2) να μην δείχνει “cakey” ή όπως με τις φίλες μας μπορούμε να πούμε… «σοβάς»!

Θέλουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα λοιπόν. Ευτυχώς για εμάς, όσον αφορά αυτό το προϊόν, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πάρα, μα πάρα πολύ! Υπάρχουν τόσο καλές φόρμουλες πλέον στην αγορά, τόσες αποχρώσεις (σε ευχαριστούμε Fenty Beauty by Rihanna!) που μπορούμε να επιλέξουμε  ό,τι πραγματικά θέλουμε.

Προτιμάς ένα πιο φυσικό look με μικρή κάλυψη; Υπάρχει! Θέλεις το δέρμα σου να δείχνει σα να έχει περάσει από Photoshop; Και απ’ αυτό έχουμε! Ό,τι look κι αν αναζητάς μπορείς να το αποκτήσεις. Και ειδικά, τώρα τις γιορτές, το να έχουμε την βάση που επιθυμούμε για το μακιγιάζ μας είναι το Α και Ω για τα beauty looks μας. Τα καλά νέα; Τα παρακάτω foundations θα σε βοηθήσουν ώστε να είναι όλα τα εορταστικά σου looks στην εντέλεια! Κάνε τα δώρο στον εαυτό σου ή στην καλύτερη σου φίλη!

Maybelline Superstay 24H Foundation

8foundations_01.jpg

Το Superstay 24H Foundation στην απόχρωση Light Beige διαρκεί και δείχνει φυσικό όλη μέρα. Διαθέτει σύνθεση με μικρό-ίνες για 24ωρη διάρκεια και αντέχει στην υγρασία, τον ιδρώτα, τη ζέστη, την ξηρότητα, την κίνηση, το άγγιγμα, την κούραση.

Lancôme Teint Miracle Foundation

8foundations_011.jpg

Αποκάλυψε την εσωτερική ομορφιά σου με το Teint Miracle Foundation του οίκου Lancome, στην απόχρωση Beige Porcelain. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και φυτική γλυκερίνη, σε συνδυασμό με εκχυλίσμα δέντρων Moringa, αφήνει την επιδερμίδα ενυδατωμένη όλη την ημέρα, αναδεικνύοντας την αληθινή σου λάμψη. Απόλαυσε την απόλυτα ελαφριά κάλυψη για μια φυσική, υγιή και λαμπερή εμφάνιση. Mε την υψηλή του περιεκτικότητα σε νερό, το αποτέλεσμα που χαρίζει είναι φωτεινό. Μετά από δύο εβδομάδες, η επιδερμίδα φαίνεται πιο ενυδατωμένη και αναζωογονημένη. 

Clinique Superbalanced Silk Makeup Broad Spectrum SPF 15

8foundations_02.jpg

Υπερ-ρευστό makeup με σύνθεση που περιέχει αληθινό μετάξι. Ελέγχει τη λιπαρότητα αλλά και ενυδατώνει εκεί που το χρειάζεσαι.

Studio Fix Fluid SPF 15

8foundations_03.jpg

Ένα μοντέρνο foundation που συνδυάζει ένα φυσικό ματ αποτέλεσμα και μέτρια προς πλήρη προσαρμόσιμη κάλυψη με ευρύ φάσμα προστασίας UVA/UVB SPF 15/PA++. Το Studio Fix Fluid SPF 15 στην απόχρωση NC50 εφαρμόζεται, προσαρμόζεται και αναμειγνύεται εύκολα και ομοιόμορφα. Με ευχάριστη αίσθηση και μεγάλη διάρκεια, βοηθάει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των πόρων και των ατελειών ενώ χαρίζει στην επιδερμίδα πιο λεία, πιο άψογη εμφάνιση και αποτέλεσμα.

MD Professionnel Invisible Cover Foundation

8foundations_04.jpg

Μέικ-απ σε μορφή μους με υφή που προσδίδει αέρινη και απαλή αίσθηση. Επιτυγχάνει τέλεια κάλυψη χάρη στην υφή του. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Estee Lauder Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30

8foundations_05.jpg

Αυτό το υγρό make up δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράς makeup. Προσδίδει άνετη αίσθηση και ελαστικότητα στο δέρμα. Χαρίζει φυσικό, υγιές αποτέλεσμα και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Με SPF 30 και αντιοξειδωτικά, είναι η αόρατη άμυνα σου ενάντια στις φθορές από το περιβάλλον, όπως ακτίνες UV και ρύπανση.Άμεση και συνεχής ενυδάτωση με ένα ενυδατικό σύμπλεγμα εκχυλίσματος κόκκινων φρούτων, όπως καρπούζι, σπόρους lychee και μήλο.

Nyx Professional Makeup Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation

8foundations_06.jpg

Το Stay Matte But Not Flat Liquid Foundation στην απόχρωση Light Beige, πλούσιο σε ορυκτά, προσφέρει πλήρη κάλυψη και ματ φινίρισμα. Η σύνθεσή του με βάση το νερό και χωρίς parabens είναι ιδανική είτε είσαι στα γυρίσματα μιας φωτογράφισης είτε θέλεις άψογο look όλη μέρα!

Giorgio Armani Luminous Silk Foundation           8foundations_07.jpg 

Από το 2000 που λανσαρίστηκε, αυτό το υγρό makeup είναι ανάμεσα στα best sellers του μακιγιάζ Armani- και όχι τυχαία. Έχει ελαφριά υφή που γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες, δίνοντας φυσικό, ομοιόμορφο τόνο και αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου.

Fenty Beauty Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation

8foundations_08.jpg

Διαθέσιμο σε 40 αποχρώσεις, το Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation προσφέρει μέτρια προς υψηλή κάλυψη, μειώνει οπτικά το μέγεθος των πόρων και δίνει ματ αποτέλεσμα στο λεπτό. Χάρη στη μη λιπαρή σύνθεσή του, αυτό το foundation είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία και δεν φράσσει τους πόρους.

Make Up Forever Fond de teint fluide Ultra HD

8foundations_09.jpg

Η σύνθεση ULTRA HD δημιουργήθηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων τεχνολογιών υψηλής ανάλυσης που χρησιμοποιούνται στο σινεμά και την τηλεόραση. Συνδυάζοντας άψογη κάλυψη και υφή δεύτερου δέρματος, το make up ULTRA HD διαχέει το φως και χαρίζει ομοιόμορφο δέρμα και φυσικό χρώμα. Η υγρή υφή του για μέτρια κάλυψη απλώνεται εύκολα στο δέρμα για να κρύψει τις ατέλειες και να εξομαλύνει την υφή του δέρματος.

L’Oréal Paris True Match Foundation

8foundations_10.jpg

Σε 17 φυσικές αποχρώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για να ταιριάζουν στον τόνο και τους υποτόνους της επιδερμίδας σας. Μεγάλο εύρος αποχρώσεων, από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα και από τους πιο ζεστούς στους πιο ουδέτερους και ψυχρούς τόνους. Χάρη στη λεπτόρρευστη, κρεμώδη υφή του, το True Match Foundation προσαρμόζεται απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σου, καλύπτοντας όλες τις ατέλειες.

 

Φωτό: Jamie Street / Unsplash

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός