Skip to main content

SINGLES

Πώς να τον αποπλανήσεις… σύμφωνα με το ζώδιό του

Δες τι θέλει και τι τον ιντριγκάρει και μπες δυναμικά στο παιχνίδι του φλερτ



Κάθε άνθρωπος και κάθε προσωπικότητα έχει τα χαρακτηριστικά του. Διαθέτει τα δυνατά του σημεία και τις αδυναμίες του. Ξεχωρίζει για τις επιθυμίες και τις ανάγκες του. Κάθε άνθρωπος είναι ένα μαγικό σύμπαν. Εκείνος ωστόσο ο συγκεκριμένος άνθρωπος που σου αρέσει και σε ενδιαφέρει γίνεται ξαφνικά ένας καινούργιος κόσμος που θες να ανακαλύψεις κι ένας γρίφος που θες να λύσεις προκειμένου να κερδίσεις την προσοχή του και… την καρδιά του.

Για να κάνουμε την προσπάθειά σου κάπως πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική, ζητήσαμε και σου προσφέρουμε τη βοήθεια της αστρολογίας. Αυτός είναι λοιπόν ο τρόπος για να τον αποπλανήσεις σύμφωνα με το ζώδιό του:

Κριός

Πάνω του! Ένας άντρας Κριός θα είναι συγκρατημένος και θα περιμένει εσένα να κάνεις την πρώτη κίνηση. Του αρέσει να νιώθει ότι τον κυνηγάς. Επίσης, αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Κριό, άρχισε να τον βομβαρδίζεις με κομπλιμέντα. Ανακάλυψε τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που έχει, εκείνα τα χαρακτηριστικά που κανείς άλλος δεν έχει, ή τα πραγματικά ασυνήθιστα που τον κάνουν να ξεχωρίζει και επαίνεσέ τον για αυτά. Θα καταλάβει ότι έχεις δώσει προσοχή ακόμη και στα μικρά πράγματα που κάνει και θα σε εκτιμήσει ακόμη περισσότερο. Επίσης, να είσαι αρκετά ειλικρινής και ξεκάθαρη με έναν Κριό. Πες του για τον εαυτό σου, πώς αισθάνεσαι και τι θέλεις από αυτόν, και αν βλέπει ότι του είπες ψέματα, να ξέρεις ότι απλώς θα φύγει από εσένα.

Ταύρος

Σε έναν άντρα Ταύρος δεν του αρέσει το συνηθισμένο φλερτ, αυτό που θέλει είναι κάτι πιο ξεχωριστό, κάτι μοναδικό και διαφορετικό. Θέλει να αφιερώσεις λίγο χρόνο και ενέργεια στο φλερτ έτσι ώστε να του προσφέρεις μια εντελώς καινούργια εμπειρία. Του αρέσει η πρωτοτυπία, να νιώθει ότι μαζί του κάνεις και δοκιμάζεις πράγματα για πρώτη φορά. Ιντριγκάρεται επίσης από μια γυναίκα που μπορεί να τον ενεργοποιήσει με λόγια - όχι με πικάντικες συνομιλίες αλλά με συζητήσεις σε βαθύτερο επίπεδο, γι’ αυτό θα ήταν καλύτερο να γίνεις φίλη του πρώτα, προτού αρχίσεις να φλερτάρεις μαζί του.

Δίδυμοι

Ο άντρας Δίδυμος έχει ανάγκη από ψυχική και συναισθηματική διέγερση. Για να κερδίσεις την προσοχή του, θα χρειαστείς πολλές γνώσεις σχετικά με τα θέματα που τον ενδιαφέρουν, όπως τέχνη, λογοτεχνία ή μουσική. Θέλει κάποια που να έχει δίψα για τα ίδια πράγματα και που θα μπορεί να μοιράζεται το πάθος του μαζί της. Επίσης, είναι σημαντικό να θυμάσαι να μην βιάζεσαι με έναν Δίδυμο. Γιατί; Επειδή μπορεί να τον εκνευρίσεις αν προσπαθήσεις να έχεις τον έλεγχο των κινήσεων ή αν θες να επισπεύσεις το φλερτ. Του αρέσει να γίνεται το παιχνίδι αργά και στον χρόνο του.

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος δεν θα βιαστεί να πέσει στο κρεβάτι αμέσως μαζί σου. Θα σου κάνει πιθανώς πρώτα ένα ρομαντικό δείπνο, με κεριά και όλα όσα σου αρέσουν. Θα πρέπει να τον αποπλανήσεις με ελαφριές πινελιές φλερτ και με τα μάτια σας. Κοίταξέ τον αφοπλιστικά, σαν να είναι ο μόνος άνθρωπος στη γη που θέλεις να είσαι μαζί του. Ίσως να μη σου δείξει αμέσως τον ενθουσιασμό, γι’ αυτό να έχεις υπομονή μαζί του. Χρειάζεται τον χρόνο του, αλλά όταν γίνει δικός σου, δεν θα κοιτάξει ποτέ άλλη γυναίκα.

Λέων

Όταν πρόκειται για αυτά τα λιοντάρια, πρέπει να βάλεις όλη σου την ενέργεια, την προσοχή και να αφιερώσεις χρόνο στη διαδικασία της αποπλάνησης. Γιατί, μπορεί να αναρωτιέσαι; Ο Λέων λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής και θέλει να τον κάνεις να νιώσει ότι είναι η υψηλότερη προτεραιότητά σου. Αλλά χρειάζεται επίσης μια ισορροπία, μην του προσφέρεις αμέσως τα πάντα, γιατί θα βαρεθεί πολύ γρήγορα. Βρες κάτι στο οποίο χρειάζεσαι τη βοήθειά του και άφησέ τον να γίνει ο ήρωας της ημέρας. Ή απλώς πάρε πρωτοβουλία και φίλησέ τον. Ναι, κι αυτό θα λειτουργήσει!

Παρθένος

Ένας Παρθένος θέλει κάποια στη ζωή του που είναι αληθινή. Για να τον αποπλανήσεις, δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι  σαν να είσαι κάποια που δεν είσαι επειδή θα κοιτάξει μέσα σου και θα το καταλάβει. Επίσης, λατρεύει τα πάντα να είναι καθαρά και τακτοποιημένα, φρόντισε να φαίνεσαι και να μυρίζεις υπέροχα όταν τον συναντάς. Και επίσης διατήρησε το περιβάλλον σου καθαρό και σε τάξη. Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι να βρεις όλα τα αυτά για τα οποία νιώθει ανασφαλής και να τον καθησυχάσεις. Επειδή δεν είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, είναι πολύ σημαντικό να του δείξεις ότι δεν βλέπεις τα τρωτά του σημεία ως ατέλειες, αλλά ως κάτι πολύ όμορφο.

Ζυγός

Η ισορροπία είναι η λέξη κλειδί και το ισχυρότερο διεγερτικό για έναν Ζυγό. Θέλει να του δείξεις ότι σε ενδιαφέρει, αλλά όχι πάρα πολύ – γιατί αυτό θα τον τρομάξει. Για να τον αποπλανήσεις, πρέπει να του δείξεις με σαφήνεια από την αρχή το τι θέλεις από τη σχέση και πώς το θέλεις. Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική γι' αυτόν. Επίσης, μην του δώσεις πάρα πολλές επιλογές, καθώς είναι ευρέως γνωστό ότι οι Ζυγοί είναι πολύ αναποφάσιστοι. Πες του τι θέλεις και θα πάει μαζί σου. Αν αποφασίζεις εσύ για αυτόν θα σε λατρέψει, αν μάλιστα τον κάνεις να πιστέψει ότι εκείνος αποφασίζει δεν θα φύγει ποτέ.

Σκορπιός

Απλώς δείξε του, με τη γλώσσα του σώματός σας, ότι τον θέλεις και αυτός θα γίνει δικός σου. Είναι τόσο απλό. Του αρέσει να το κάνει να μοιάζει ότι εσύ έχεις το πάνω χέρι στη διαδικασία της σαγήνης αλλά γρήγορα θα καταλάβεις ότι εσύ έχεις πέσει θύμα της γοητείας και του ξελογιάσματός του. Υπάρχει όμως ένα μειονέκτημα σε αυτό. Ο Σκορπιός λατρεύει να είναι μυστηριώδης, οπότε θα πρέπει να παίξεις μαζί του – ακόμα κι αν έχεις πειστεί ότι σε θέλει σαν τρελός. Μην τον αφήσετε να μάθει τα πάντα για σένα γιατί θα βαρεθεί πολύ γρήγορα.

Τοξότης

Κάνε τον να γελάσει. Αυτό είναι. Κάνε κάτι αστείο, κάτι που θα του δείξει πόσο χιούμορ έχεις μέσα σου. Διάλεξε προσεχτικά τα αστεία σου και γελάστε μαζί. Όταν βλέπει πόσο χαρούμενο μπορείς να τον κάνεις, θα είναι δικός σου. Δεν υπάρχουν πολλά που πρέπει να επιδιώξεις εδώ, απλώς να διασκεδάσετε και να του δείξεις ότι είσαι έξω καρδιά κι ότι ξέρεις να αφήνεις τον εαυτό σου χαλαρό και να περνάει καλά.

Αιγόκερως

Δεν του φαίνεται με την πρώτη ματιά αλλά είναι πιο σέξι ζώδιο του κύκλου! Ξεκίνησε κάθε συνάντηση με ένα παθιασμένο φιλί και δυνάμωσε τη σεξουαλική ένταση. Αυτό είναι το ευκολότερο μέρος. Το δυσκολότερο μέρος της αποπλάνησης για έναν Αιγόκερω θα είναι να συνδυάσεις τη στρατηγική με τη λογική πλευρά σου. Εάν διαθέτεις και τις δύο πλευρές, τη σέξι και τη λογική, θα είναι δικός σου για περισσότερες από μία ημέρες. Ίσως ακόμη και για πάντα.

Υδροχόος

Υπάρχει μια παρανόηση εκεί έξω για τους Υδροχόους. Δεν είναι τόσο εκδηλωτικοί ή κοινωνικοί όσο φαίνονται. Όταν προσπαθείς να τον γνωρίσεις ξεμονάχιασέ τον και μίλησε μαζί του γιατί του αρέσει να ενισχύει το μυαλό πρώτα και μετά το σώμα. Είναι πολύ έξυπνος και θέλει το ίδιο πράγμα από τη σύντροφό του, οπότε ανάδειξε τις γνώσεις που διαθέτεις. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις είναι ότι δεν θα είναι πιστός σε σένα εάν δεν νιώσει ότι είσαι η «μία» για αυτόν. Εάν αισθάνεται, τέλος, ότι είσαι πολύ κολλημένη πάνω του, θα βαρεθεί και θα αποχωρήσει εύκολα.

Ιχθύς

Εάν θέλεις να αποπλανήσεις έναν Ιχθύ, πρέπει να του δώσεις ό,τι είσαι και ακόμη περισσότερο. Με αυτό, εννοώ τα συναισθήματά σου. Ο Ιχθύς αγαπά να αγαπά και θέλει η σύντροφός του να τον κάνει να αισθάνεται αγαπημένος όπως και να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι σε αγαπά και σε εκτιμάει. Δείξε του τι σημαίνει για σένα με κάποιες ρομαντικές χειρονομίες και φρόντιζε να τροφοδοτείς την ασφάλειά του με τακτικές τρυφερές πράξεις και λόγια αγάπης.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

«Ταμπέλες» και δεδομένα που δεν πρέπει ποτέ να αφήσετε να σας καθορίζουν

Το ποιος είστε δεν έχει να κάνει με νούμερα, ιδιότητες ή επιτεύγματα

SINGLES

7 βασικές συμβουλές ώστε το dating να οδηγήσει σε σχέση

Το να μπεις σε μια σχέση δεν είναι θέμα τύχης. Είναι θέμα ικανότητας.

SINGLES

11 διακριτικά σημάδια ότι είστε πιο θυμωμένοι από όσο νομίζετε

Πώς να καταλάβετε ότι ο θυμός σας επηρεάζει περισσότερο απ’ ό,τι αντέχετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;