Skip to main content

Κοτόπουλο λεμονάτο με σπανάκι, ελιές και κάππαρη

Ένα υπέροχο μεσογειακό πιάτο που συνδυάζει το ξινό λεμόνι με το γλυκό σπανάκι, την πικάντικη κάππαρη και τις αλμυρές ελιές.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Ζεστή σοκολάτα με σαντιγί με θαλάσσινο αλάτι

Βελούδινη υφή, έντονο σοκολατένιο άρωμα και απαλή σαντιγί με θαλασσινό αλάτι συνθέτουν την πιο «αμαρτωλή» ζεστή σοκολάτα που θα πιείτε ποτέ!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Αυτήν την εβδομάδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μάς φτιάχνει Lanai

O head bartender του 6 d.o.g.s. μάς σερβίρει ένα απολαυστικά γλυκό cocktail με διακριτικές ξινές νότες, που κρατάει το καλοκαίρι ζωντανό -ακόμα κι αν η θερμο...
Γράφτηκε Από Τον/Την Μάριος Ηλιόπουλος

Σάντουιτς με κατσικίσιο τυρί, αχλάδι και πεκάν

Κρεμμώδης υφή, γήινο άρωμα, αψιά και φρουτώδης γεύση: ναι, το κατσικίσιο τυρί και το αχλάδι φτιάχνουν το τέλειο σάντουιτς!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Η Ελευθερία Αλιφιεράκη μάς φτιάχνει καλιτσούνια με κολοκύθι και μυζήθρα

Η δημιουργός του αγαπημένου μας blog μαγειρικής elalifieraki.blogspot.gr, σου προτείνει... 
Γράφτηκε Από Τον/Την Ελευθερία Αλιφιεράκη

Μοσχαρίσια μπριζόλα με σιρόπι σφενδάμου και λεμόνι

Μερικοί το προτιμούν... γλυκόξινο. Αυτή η συνταγή, ωστόσο, δεν απευθύνεται μόνο σε αυτούς, αλλά σε όσους λατρεύουν το κρέας.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Ψητός σολομός με μουστάρδα

Σήμερα στο πιάτο σου: διακριτική γεύση μουστάρδας, υπέροχα μυρωδικά και ένας τρυφερός σολομός που λιώνει στο στόμα.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Brownies σοκολάτας με βατόμουρα

Αγαπάς τη σοκολάτα; Υπόκυψε στον πειρασμό, με αυτά τα λαχταριστά brownies.
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Quesadillas με κοτόπουλο

Ποιος είπε ότι το Μεξικό είναι μακριά; Αρκεί μια μπουκιά από αυτήν την πεντανόστιμη quesadilla για να μεταφερθείς στην καρδιά του!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Ψαρονέφρι με μουστάρδα και δεντρολίβανο

Το μπον φιλέ του... χοιρινού συναντά το αρωματικό δεντρολίβανο και την πικάντικη μουστάρδα και μετατρέπεται σε ένα απόλυτα απολαυστικό πιάτο!
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Αυτήν την εβδομάδα, ο Μάριος Ηλιόπουλος μάς φτιάχνει Molokai

O head bartender του 6 d.o.g.s. μάς σερβίρει ένα γλυκόξινο cocktail με ελαφριά καπνιστή γεύση και μάς ταξιδεύει στο καταπράσινο «Φιλικό Νησί» της Χαβάης!
Γράφτηκε Από Τον/Την Μάριος Ηλιόπουλος

Muffin με κράνμπερι κι αμύγδαλο

Μικρά κεκάκια με ζουμερά κράνμπερι συνδυασμένα με μυρωδάτη κανέλα και την υπέροχη γεύση του αμυγδάλου -πόση απόλαυση «χωράει» σε μια Παρασκευή;
Γράφτηκε Από Τον/Την Φύλλις Νικολάου

Εγγραφείτε στο newsletter μας: