"Ο Κύριος": H νέα ενοχή - AllYou.gr

Search

 

Κύριος": H νέα ενοχή

Μετά τις "50 Αποχρώσεις του Γκρι" η E L James επιστρέφει με νέο μυθιστόρημα

26 Ιουλίου 2019
Συντάκτης : Νάντια G.

Έχει ήδη εισβάλει στο γραφείο, την τσάντα και το σπίτι μας.
Το βιβλίο περιγράφει τον πλούσιο bon viveur Μάξιμ Τρεβέλυαν, ως τον “Mister Big” που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στο πλευρό της και να χαίρεται το κάθε λεπτό χλιδής  που μόνο ένας τέτοιος άνδρας ξέρει να προσφέρει.

aaaaakyin.jpg

Τα πράγματα για τον Τρεβέλυαν αλλάζουν όταν κληρονομεί τον οικογενιακό τίτλο ευγενείας, αλλα φορτώνεται συνάμα και με επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που τον πνίγουν ασφυκτικά. Πρέπει να μάθει όμως να ζει με αυτό τον τρόπο πια και να ξεχάσει την  ελευθερία που είχε. Όσο κι αν αυτό του φαίνεται δύσκολο στην αρχή, αργότερα θα νιώσει τι, αληθινά, θα πει δυσκολία!

aaaaakyinsi.jpg

Η  μεγάλη πρόκληση, μπαίνει στη ζωή του. Φοράει ψηλά τακούνια, έχει αινιγματικό βλέμμα και μυστηριώδη ψυχισμό! Καταφθάνει στην παγωμένη Αγγλία , με ένα καυτό σώμα και πολύ παρελθόν. Ο «κύριος» πρέπει να φανεί κύριος... Τα παθιασμένα του ένστικτα, όμως, άλλα προβλέπουν.

Ένα βιβλίο με αρκετά (δανεικά) στοιχεία πλοκής και γραφής από τις "50 αποχρώσεις του γκρι" αλλά και με μυστικά που όταν αποκαλύπτονται , θα βρεθείς μπροστά σε ανατροπές και εκπλήξεις. Επικίδυνες... αποστολές αλλά και ανεξέλεγκτα πάθη, θα κρατήσουν  το ενδιαφέρον σου αμείωτο.

 

Το νέο  μυθιστόρημα της E L James «Ο κύριος»  κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη

Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Εφυγε ο εμβληματικός Τάκις

Η πιο σημαντική μορφή της τέχνης του 20ού αιώνα με διεθνή ακτινοβολία

"Προμηθέας Δεσμώτης": Ίσως το πιο βλάσφημο κείμενο που γράφτηκε ποτέ

Και μαζί και "Το πιο φωτισμένο κείμενο όλων των εποχών»