Skip to main content

BLOGS

O τυφώνας που ακούει στο όνομα "Gigi Hadid"

"Ποστάρω φωτό που θέλω να δημοσιεύσω και λέω αυτό που θέλω να πω"



 

Η Jelena Noura "Gigi" Hadid γεννήθηκε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις 23 Απριλίου 1995, από τον Παλαιστίνιο μεσίτη ακινήτων Mohamed Hadid και την Ολλανδή Yolanda Van den Herik, από την οποία ακολούθησε τα βήματα στον χώρο του μόντελινγκ.

Στην τρυφερή ηλικία των 4, η Hadid άρχισε να παίρνει μέρος ως μοντέλο σε καμπάνιες της Baby Guess αφού «ανακαλύφθηκε» από τον Paul Marciano.

Η Hadid έγινε για πρώτη φορά διάσημη ως νεαρό μοντέλο, καθώς η μητέρα της Yolanda είχε ήδη φροντίσει να ακουστεί το όνομα της οικογένειας με το ρόλο της στο The Real Housewives of Beverly Hills. Η Hadid εμφανίστηκε στη σειρά πολλές φορές κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων στο γυμνάσιο, αλλά μετακόμισε στη Νέα Υόρκη μόνη της το 2013, όταν υπέγραψε συμβόλαιο με την IMG Models. Η πρώτη της εμφάνιση σε πασαρέλα ήταν στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης για το Desigual for Fall / Winter 2014.


https://www.instagram.com/p/CDi2f4Tnczc/
 

Λίγους μήνες μετά την εμφάνιση της Hadid στο NYFW, έγινε το εξώφυλλο του CR Fashion Book και, λίγο μετά από αυτό, έκανε την πρώτη της καμπάνια για τον Tom Ford Eyewear μαζί με τον Patrick Schwarzenegger.

Στις αρχές του 2015, ορίστηκε το "Model of the Year" από την Daily Front Row και πρέσβειρα της μάρκας Maybelline. Έκανε πασαρέλα σε δεκάδες επιδείξεις μόδας το 2015, ήταν υποψήφια για Teen Choice Award και κέρδισε το "Model of the Year" στα ετήσια Fashion Los Angeles Awards.
 

https://www.instagram.com/p/CDi1_rWHGKA/


Από όταν ξεκίνησε η καριέρα ως μοντέλο, η Hadid έγινετο εξώφυλλο αμέτρητων περιοδικών, εμφανίστηκε σε πολλές καμπάνιες υψηλής μόδας και έκανε πασαρέλα σε εκατοντάδες επιδείξεις μόδας. Κερδίζοντας χρήματα, δόξα, φήμη, λάμψη και εκατομμύρια followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η Gigi κέρδισε το Celebrity MasterChef και τον έπαινο από τον Gordon Ramsay με ένα cheeseburger το 2016.

Το 2016, ορίστηκε επίσης πρέσβειρα μάρκας για την εκστρατεία #PerfectNever της Reebok.

Το 2017, η γαλλική μάρκα κοσμημάτων, Messika, ονόμασε τον Hadid ως τη νέα τους πρέσβειρα.

Ο κοινωνικός της κύκλος έχει αρκετά διάσημα ονόματα. Όχι μόνο είναι μέλος του #BalmainArmy της Olivier Rousteing, αλλά είναι επίσης μέρος του #GirlSquad του Taylor Swift. Η γοητευτική καλύτερη φίλη και συντροφικό της μοντέλο είναι η Kendall Jenner, ενώ η αδερφή της είναι η συντροφιά του supermodel Bella Hadid.


https://www.instagram.com/p/CCbIS5pBJqT/


Η Hadid είναι γνωστή για την on/off σχέση της με τον Zayn Malik της One Direction Στο παρελθόν, έχει επίσης συνδεθεί με τον Joe Jonas και τον Cody Simpson. Έχει επίσης εμφανιστεί στο μουσικό βίντεο του Taylor Swift για το "Bad Blood".

Τα βήματα της Gigi στο μόντελινγκ ακολούθησε κι η μικρότερη αδερφή της Bella. H Hadid έχει επίσης έναν μικρότερο αδερφό με το όνομα Anwar, δύο αδελφές από τον πρώτο γάμο του πατέρα της και πέντε αδελφές από το γάμο της μητέρας της με τον παραγωγό μουσικής David Foster.

H Hadid ανακοίνωσε στα τέλη του 2016 ότι διαγνώστηκε με τη νόσο του Χασιμότο που είναι ένα αυτοάνοσο κληρονομικό νόσημα, που προκαλείται από μια δυσλειτουργία του θυρεοειδούς.

Ως supermodel, πρέπει να γυμνάζεται και να διατηρεί στο μέγιστο τη φυσική της κατάσταση. Όταν βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, η Hadid ασκείται στο γυμναστήριο Gotham, και κάνει box με τον εκπαιδευτή Rob Piela.


https://www.instagram.com/p/CB03fGjiom6/


Το 2016, η Hadid είδε ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της μόδας να ζωντανεύει όταν ονομάστηκε συνεργάτης για την Tommy Hilfiger. Για δύο χρόνια, το ντουέτο σχεδίασε πολλές συλλογές μαζί για συλλογές που ονομάζονται Tommy x Gigi, οι οποίες επικεντρώθηκαν στο streetwear.

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν που έγινε Victoria's Secret Angel  - ειδικά αφού είχε αρχικά απορριφθεί από τη μάρκα, όχι μόνο μία, αλλά δύο φορές!

Το 2017, η Hadid αναγκάστηκε να χάσει το Victoria's Secret Fashion Show στην Κίνα λόγω απαγόρευσης visa. Η Hadid έλαμψε στο Victoria's Secret Fashion Show του 2018 στη Νέα Υόρκη. Μέχρι σήμερα, ο Hadid έχει περπατήσει σε τρεις επιδείξεις μόδας της Victoria's Secret.

Το 2018 η Hadid διέκοψε τη μακροχρόνια ερωτική σχέση της με τον Zayn Malik. Παρά το χωρισμό και τα ταμπλόιντ, η Hadid κυριάρχησε τη χρονιά αυτή με καμπάνιες μόδας για τους Valentino, Missoni, Fendi, Versace και Stuart Weitzman.

Η Gigi βρέθηκε στη λίστα με τα μοντέλα με τις υψηλότερες πληρωμές της χρονιάς το 2016, με 9 εκατομμύρια δολάρια χάρη εν μέρει στις συμβάσεις με την Tommy Hilfiger και την Maybelline, και παρέμεινε στη λίστα το 2017 και το 2018 με 9,5 εκατομμύρια $.

https://www.instagram.com/p/CDi3PRxDWYT/


Ως ένα από τα πιο  ακριβοπληρωμένα supermodels στον κόσμο, η Hadid παραμένει και 2019 στις πρώτες θέσεις. Με πολλά διεθνή εξώφυλλα περιοδικών και με πασαρέλα για τον Tom Ford, τον Marc Jacobs, του αφιερώματος της Fendi για τον Karl Lagerfeld και πολλά άλλα.

Ωστόσο, τα καλύτερα νέα έφερε το 2020, όταν ανακοίνωσε επίσημα μέσω του The Jimmy Fallon Show ότι εκείνη και ο Zayn Malik περιμένουν το πρώτο τους μωρό. Το ζευγάρι είχε επιστρέψει μαζί τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά διατηρούσε τη σχέση τους εξαιρετικά ιδιωτική. Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

  

https://www.instagram.com/p/CJq46F0na1r/

«Πάντα έλεγα ότι αισθάνομαι τυχερή που ζω στην εποχή των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και δουλεύω ως μοντέλο. Παλιότερα, τα μοντέλα ήταν απλώς ένα ακόμα πρόσωπο. Αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν δώσει στους ανθρώπους μια φωνή και την ευκαιρία να μην είναι μόνο ένα ακόμα πρόσωπο. Όχι μόνο μπορείτε να δείξετε στον κόσμο την προσωπικότητά σας και τέτοια πράγματα, αλλά μπορείτε εύκολα να γίνετε πρεσβευτής μιας μάρκας».

 

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

BLOGS

Πολύτιμα πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας Λουίς Σεπούλβεδα

Μικρός φόρος τιμής,  σε έναν συγγραφέα που ήξερε να φτιάχνει υπέροχες ιστορίες, με αφορμή τα τρία χρόνια από τον θάνατό του

BLOGS

«Ένα όμορφο σώμα χάνεται, αλλά ένα έργο τέχνης δεν πεθαίνει» Leonardo da Vinci

O εκπληκτικός Leonardo da Vinci γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1452 και το πολυποίκιλο και σπουδαίο έργο του μας μαγεύει ακόμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ