Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»



Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα δείπνο το 2009, αλλά είχαν για χρόνια μια σχέση συνεργασίας πριν κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί LACMA Art + Film Gala τον Νοέμβριο του 2019.

Πριν αρχίσουν να βγαίνουν ως ζευγάρι, ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant δημιούργησαν μια ισχυρή σύνδεση σε ένα κοινό πάθος: τέχνη και λογοτεχνία. Το 2011, συνεργάστηκαν για πρώτη φορά όταν δημοσίευσαν το Ode to Happiness, ένα «βιβλίο εικόνων» που συνέδεσε τα σχέδια της Grant με ένα κείμενο του Reeves. Το 2015, δημοσίευσαν το Shadows, το οποίο παρουσίαζε ξανά το γράψιμο του ηθοποιού, αυτή τη φορά σε συνδυασμό με φωτογραφίες που είχε τραβήξει η Grant.

 

Τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους ήταν τόσο ικανοποιητικά που, το 2018, αποφάσισαν να γίνουν επιχειρηματικοί συνέταιροι και ξεκίνησαν τα X Artists 'Books, όπου λαμβάνουν μαζί όλες τις επιχειρηματικές τους αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης της εύρεσης όσων δημοσιεύουν.

Μόλις ο ρομαντισμός άρχισε να ανθίζει στη σχέση τους, αυτή η θετική ομαδική εργασία μεταφέρθηκε στην προσωπική τους ζωή. Όπως είπε χαρακτηριστικά ένας κοινός τους φίλος τον Μάιο του 2020, «Περιστασιακά διαφωνούν για μικρά πράγματα αλλά ποτέ δεν διαφωνούν. Όποτε βρίσκεστε γύρω από τον Keanu και την Alexandra, έχετε μια αίσθηση ηρεμίας - υπάρχει κάτι για αυτούς που σας κάνει να νιώθετε άνετα».

 

 

Η ισχύς εν τη ενώσει

Η υπέρβαση της απώλειας δεν θα είναι ποτέ μια εύκολη διαδικασία, αλλά το να έχεις κάποιον που σε αγαπάει δίπλα σου μπορεί να κάνει τη διαφορά. Παρόλο που ούτε ο Reeves ούτε η Grant έχουν μιλήσει δημόσια για την αγάπη τους, σύμφωνα με κοινούς τους φίλους, ο ηθοποιός έχει βιώσει τη θεραπευτική δύναμη μιας ισχυρής ένωσης από πρώτο χέρι.

https://www.instagram.com/p/B5jVaKED5Pd/?utm_source=ig_embed

Είναι σχετικά γνωστό ότι ο Keanu τραυματίστηκε τόσο πολύ από τον θάνατο της [Jennifer Syme] που υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι το πρωί, αλλά όλα άλλαξαν όταν γνώρισε την Grant.

Βρισκόταν σε τόσο σκοτεινό μέρος για πολύ καιρό, αλλά η θετική προοπτική και η υποστήριξη της Alexandra έπαιξαν τεράστιο ρόλο στο να τον βοηθήσουν να γυρίσει στη ζωή του.

 

 

Αγάπη έξω από συμβάσεις

Η Alexandra είναι ευγενική, ζεστή και πνευματική, όπως κι ο Keanu και για αυτό έχουν μια υπέροχη επικοινωνία. Είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατάφερε να κάνει τον Keanu να ανοιχτεί για τα συναισθήματά του και το παρελθόν του, λένε οι φίλοι τους.

 

 

Είναι σαφές ότι ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant παίζουν με τους δικούς τους κανόνες - και αυτό μοιάζει να λειτουργεί. Μετά από μια θλιβερή σειρά από απώλειες, ο Keanu φάνηκε να κλείνει την καρδιά του σχεδόν εντελώς, αλλά το μόνο που χρειάστηκε ήταν το κατάλληλο άτομο για να τον βοηθήσει να κάνει το επόμενο βήμα. Καθώς η σύνδεσή τους άνθισε από ένα κοινό πάθος, ο ενθουσιασμός, η αγάπη και η υποστήριξη της Alexandra αποδείχθηκαν ακριβώς αυτό που ο Reeves χρειαζόταν για να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στην αγάπη.

https://www.instagram.com/p/B5Lo-zMByNG/?utm_source=ig_embed

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά…

Τα κουτσομπολιά πάλι και τα tabloids τρέφονται από κακιασμένα σχόλια που είχαν στόχο την ηλικία και την εμφάνιση της Grant. Το γεγονός ότι δεν έχει πρόβλημα με την εικόνα της και τα γκρίζα της μαλλιά έκαναν τις φαρμακόγλωσσες του Χόλιγουντ να γράφουν ότι ο Reeves θα έπρεπε να βρει καμιά νεότερη – ενώ έφτασαν να μιλάνε για το ενδεχόμενο ότι δεν θα μπορούσε λόγω ηλικίας να γίνει μαμά και να του χαρίσει παιδιά… Είναι πραγματικά θλιβερό να διαβάζεις εν έτει 2020 τέτοια κακόβουλα σχόλια που αναπαράγουν έναν στείρο μισογυνισμό και απάνθρωπα στερεότυπα.

Και να φανταστείς ότι η Alexandra είναι δέκα χρόνια μικρότερη από τον Keanu, απλώς είναι μια γυναίκα που προτιμά να είναι γοητευτική μένοντας αληθινή και αυθεντική και να μη χρωστά την εμφάνισή της σε πλαστικές επεμβάσεις ή φίλτρα του Instagram.

 

 

Βλέποντας τις κοινές του φωτογραφίες βλέπουμε ένα ζευγάρι που ακτινοβολεί υγιή ευτυχία και εκπέμπει άδολη αγάπη. Όλοι πρέπει να έχουν μια ευκαιρία στην αγάπη και να ζήσουν μια σχέση που να τους ταιριάζει και να τους ολοκληρώνει.

Ας κλείσουμε με τα λόγια της ίδιας της Grand σχετικά με την αγάπη: «Τι είναι η ομορφιά για μένα; Τελικά, νομίζω ότι είναι αγάπη. Και το να αγαπάς πραγματικά τον εαυτό σου. Να αγαπάς τους ανθρώπους στην κοινότητά σου. Και να μαθαίνεις πώς να αγαπάς ανθρώπους που είναι πραγματικά διαφορετικοί από αυτό που είσαι».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

ΣΧΕΣΕΙΣ

Next stop: συγκατοίκηση! Δες πώς να πετύχει

Πώς θα καταλάβετε αν είστε έτοιμοι να μείνετε μαζί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ