Skip to main content

SINGLES

Το μόνο που θέλω είναι μια αγάπη σαν "Χριστουγεννιάτικο πρωινό"

Έναν αληθινό έρωτα ίσως είναι το μόνο δώρο που θες να ζητήσεις φέτος από τον Άγιο Βασίλη!



Το μόνο που θα ήθελες είναι αυτό το feeling ενός νέου αληθινού χριστουγεννιάτικου έρωτα! Είναι πάρα πολύ να αναρωτηθείς, αν έχει γίνει η ευτυχία ένα προνομιακό συναίσθημα; Ξέρεις ότι λείπει κάτι στη ζωή σου. Όταν σηκώνεσαι το πρωί, και δεν έχεις κανέναν δίπλα σου να μοιραστείς κάτι.

Αν δεν έχεις κανέναν να κοιτάξεις όταν γυρίζεις πλευρό στο κρεβάτι σου. Δεν έχεις αυτόν τον ενθουσιασμό όταν ανοίγεις τα μάτια σου γιατί... δεν τον έχεις δίπλα σου.

Δεν υπάρχει κανένας δίπλα σου να σε κάνει να πιστεύεις στις δυνατότητές σου και τον εαυτό σου γενικά. Δεν υπάρχει κανείς από την πλευρά σου που να σου λέει: «Ξύπνα μωρό μου και ζήσε μια ακόμη εξαιρετική μέρα!»

Λοιπόν, το πρωί των Χριστουγέννων υποτίθεται ότι σου δίνει την αίσθηση ότι λαχταράς ακόμα περισσότερο να ξυπνήσεις δίπλα σε κάποιον. Στην πραγματικότητα, κάθε μέρα πρέπει να ισχύει αυτό, αλλά τα Χριστούγεννα... ό, τι νιώθεις διπλασιάζεται και έτσι είναι η μοναξιά σου.

Δεν πρόκειται να σου πω ψέματα, αν και θα μπορούσα. Θα μπορούσες να προσποιηθείς ότι δεν χρειάζεσαι κανέναν και ότι δεν χρειάζεσαι αγάπη.

Θα μπορούσες να προσποιηθείς ότι είσαι ωραία που είσαι single για πάντα... αλλά τι γίνεται αν δεν είσαι; Τι γίνεται αν θέλεις αληθινά και ειλικρινά να αγαπάς κάποιον στη ζωή σου; Τι γίνεται αν είσαι κουρασμένη να είσαι μόνη;

Τι γίνεται αν όλοι μας χρειαζόμαστε ένα συγκεκριμένο άτομο για να είναι το άτομο μας για το υπόλοιπο της ζωής μας και ίσως ακόμη και πέρα ​​από αυτό;

Το είδος αγάπης που το πρωινό των Χριστουγέννων θα σε κοιτάξει με μαγευτικά, λαμπερά μάτια, σαν να είσαι η μόνη γυναίκα γι' αυτόν. Θα σε κάνει να χαμογελάς σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, γιατί δεν θα μπορείς ποτέ να αντισταθείς στα αστεία του - ακόμη κι αν είσαι θυμωμένη με τον κόσμο ή ακόμα και μαζί του.

Θέλεις έναν άντρα στο πλευρό σου που θα σε κάνει να νιώθεις ότι είναι ασφαλές να κλάψεις μπροστά του απλώς και μόνο επειδή νιώθεις έτσι.

Θέλεις έναν άνδρα που θα κάνει κάθε μέρα εξαιρετική μόνο και μόνο επειδή είμαι μαζί του.

Που θα σε εμπνεύσει για να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Θα σε προκαλέσει και θα σε κάνει να θέλεις να είσαι καλύτερη. Θα σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου και θα σε πείσει ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις… γιατί μπορείς. Απλώς δεν έχεις την αυτοπεποίθηση να το κάνεις. Ο άντρας που θέλεις θα σου δώσει ακριβώς αυτό.

Θα σε βρει στο πλήθος ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες, επειδή επρόκειτο να είναι ο ένας. Θα δει μέσα σου και μέσα από τη μάσκα που έχεις φορέσει για να προστατευθείς. Θα σε δει να απογυμνώνεσαι από συναισθηματικά καμουφλάζ, γυμνά και ειλικρινά. Και δεν θα ντρέπεσαι για τον εαυτό σου, δεν θα προσπαθήσεις να κρύψεις τι είσαι ή τι νιώθεις.

Φαντάζεσαι τα χέρια και την αγκαλιά του να είναι το ασφαλέστερο μέρος στη γη, όπου κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει. Φαντάζεσαι να σου δίνει το κουράγιο να κάνω όλα όσα φοβόσουν για πολύ καιρό. Τώρα που θα έρθει η περίοδος των διακοπών, σκέφτεσαι μόνο την αγάπη που περιμένεις.

Τα συναισθήματά σου έχουν τετραπλασιαστεί και ενταθεί. Αυτή η μαγεία που σε κατακλύζει κατά τη διάρκεια των διακοπών, αυτό είναι το ακριβές συναίσθημα που ονειρεύεσαι να έχεις όταν τελικά θα τον συναντήσεις.

Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, έχουν καλή διάθεση γιατί η μαγεία των Χριστουγέννων κάνει θαύματα. Δεν θα ήταν τέλειο να έχεις αυτό το συναίσθημα με κάποιον σπέσιαλ όλο το χρόνο, να νιώθεις όπως το χριστουγεννιάτικο πρωί, αλλά να νιώθεις έτσι κάθε πρωί;

Θέλεις έναν άνθρωπο στο πλευρό σου που θα είναι καλύτερος από οτιδήποτε φανταζόσουν ποτέ. Θα κάνει την αγάπη τόσο απλή και εύκολη γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η αγάπη είναι ακριβώς έτσι.

Λοιπόν, μαζί του, δίπλα του, όλα τα επιχειρήματα και οι διαφωνίες θα επισκιάζονται από μια αγάπη τόσο ισχυρή και αγνή, αγάπη που θα ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Θέλεις αυτή τη μαγεία των Χριστουγέννων στη ζωή σου. Θέλεις να νιώσεις αυτόν τον ενθουσιασμό και την έκπληξη όπως όταν ανοίγεις το χριστουγεννιάτικο δώρο σου. Τα θέλω όλα, όσο θα είσαι μαζί του.

Και το πιο σημαντικό, δεν θέλεις ποτέ να περάσεις τα Χριστούγεννα χωρίς αυτόν. Δεν θέλω να περάσεις άλλες διακοπές χωρίς αυτόν. Η αγάπη σας θα είναι διαφορετική και μοναδική και δεν θα σταματήσει ποτέ να μεγαλώνει γιατί δεν θα σταματήσετε ποτέ να προσπαθείτε!

Ανυπομονείς να τον γνωρίσεις. Ανυπομονείς να τον έχεις. Δεν μπορείς να περιμένεις γιατί το μόνο που θέλεις για τα Χριστούγεννα είναι αυτή η αγάπη. Ας είναι λοιπόν ένας αληθινό έρωτας όπως τον θες το δώρο σου για αυτά τα Χριστούγεννα! Σου αξίζει…

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός