Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Στον αστερισμό των δώρων

Δεν ξέρεις τι να χαρίσεις στους αγαπημένους σου, ζητήσαμε τη βοήθεια των άστρων και των ζωδίων!



 Ας πούμε ότι όλα τα ζώδια νοίκιασαν ένα σπίτι και θα περνούσαν τα Χριστούγεννα ως οικογένεια με πολλές αδερφές ή ότι πολλές φίλες θα περνούσαν όλες μαζί τις γιορτές. Θα κατάφερναν να συντονιστούν ώστε να γίνουν στην ώρα τους όλα όσα χρειάζονταν και το βασικότερο θα περνούσαν ωραία;

Είναι όλες τους απασχολημένες να διακοσμήσουν, να ψωνίσουν, να μαγειρέψουν, να πάρουν δώρα. Πρώτα όμως πρέπει να βρουν τι δώρο θα πάρει ποια και σε ποια στην ανταλλαγή δώρων, έτσι αποφάσισαν:

Η Κριός να πάρει δώρο στην Παρθένο

Η Ταύρος στην Υδροχόο

Η Δίδυμος στη Λέοντα

Η Καρκίνος στη Ζυγό

Η Λέων στην Τοξότη

Η Παρθένος στην Αιγόκερω

Η Ζυγός στην Ταύρο

Ο Σκορπιός στην Κριό

Η Τοξότης στην Δίδυμο

Η Αιγόκερως στην Ιχθύ

Η Υδροχόος στην Καρκίνο

Η Ιχθύς στη Σκορπιό.

Επειδή το αποφάσισαν κάπως τελευταία στιγμή πήγαν όλες μαζί σε ένα εμπορικό κέντρο. Σκορπίστηκαν λοιπόν όλες γρήγορα στα μαγαζιά για τα δώρα και τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Η Καρκίνος είχε να διαλέξει ένα δώρο για τη Ζυγό. Αλλά τι να πάρει; Δεν είχε ιδέα, ώσπου είχε μια επιφοίτηση. Θα έπαιρνε ένα box set περιποίησης, με αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, άρωμα – είναι γνωστό πόσο θα εκτιμούσε μία Ζυγός ένα τέτοιο δώρο. Όμως φαίνεται σαν η Κριός και η Τοξότης να είχαν την ίδια ιδέα. Για να μην επηρεάσει το ένα ζώδιο το άλλο είχαν συμφωνήσει να μη συζητήσουν τις επιλογές τους μεταξύ τους.

Η Παρθένος επίσης ήταν κάπως μπερδεμένη με το τι δώρο να πάρει για τα Χριστούγεννα στην Αιγόκερω. Και τότε της ήρθε ιδέα για ένα σετ wireless ακουστικών – ή μήπως αυτό ήταν το δώρο που θα ήθελε η Παρθένος να της κάνουν; Όμως και η Ταύρος αποφάσισε να κάνει το ίδιο δώρο και βρέθηκαν και οι δύο στο κατάστημα να λογομαχούν για το ποια τα είδε πρώτη. Τότε μπήκε στη μέση η Ζυγός και βρήκε τόσο για την Ταύρο όσο και για την Παρθένο ένα άλλο ιδανικό δώρο για την καθεμιά τους. Όλοι ξέρουμε ότι η Ζυγός σιχαίνεται τις διαφωνίες, και επιζητά γύρω της την αρμονία κάτι που το πετυχαίνει με τις συμβιβαστικές της ιδιότητες. Και κάπως έτσι βρήκε κι η Παρθένος την ευκαιρία να πάρει το τελευταίο σετ ακουστικών για τον εαυτό της. Κι η Ζυγός πήρε στην Ταύρο ένα κομψό power bank για να μη μένει ποτέ η φίλη της από μπαταρία.

Η Δίδυμος είχε ξεχαστεί κοιτάζοντας γόβες με τις ώρες που ειλικρινά δεν νοιαζόταν και πολύ για το τι δώρο να πάρει στη Λιονταρίνα. Για την ακρίβεια δεν θα μάθουμε ποτέ αν πήρε τελικά κάτι ή αν έδωσε κάτι από την γκαρνταρόμπα της. Η Υδροχόος είχε ήδη διαλέξει με προσοχή τι θα έπαιρνε στην Καρκίνο, το τελευταίο βιβλίο με cd του Νick Cave – το οποίο θα ζητούσε να δανειστεί κάποια στιγμή, αν και δεν της αρέσει να δανείζεται πράγματα, αλλά ξέρει ότι ούτε οι Καρκίνοι δανείζουν, προτιμούν να χαρίζουν. Η Σκορπιός δεν μπορεί την ταλαιπωρία οπότε μπήκε στο πρώτο κατάστημα και άφησε την υπάλληλο να διαλέξει για εκείνη ένα δώρο. Η Κριός πήρε κάτι σε αλκοόλ – γιατί όλοι χρειάζονται λίγο πνεύμα παραπάνω στις γιορτές. Η Ιχθύς ήθελε να αγοράσει δώρα για όλους κι έτσι έκανε – παίρνοντας από κάτι μικρό, για το καλό. Η Τοξότης ήθελε κάτι τρυφερό για την Ιχθύ κι έτσι της πήρε ένα μουσικό καρουσέλ.

Το τέλειο δώρο για κάθε ζώδιο

Για να μην έχεις τις παραπάνω -χιουμοριστικές και τραβηγμένες από τα μαλλιά- περιπέτειες σου δίνουμε ένα χέρι βοηθείας με το τι πραγματικά ταιριάζει σε κάθε ζώδιο.

Κριός: Πρακτικό πνεύμα, αγαπάει οτιδήποτε κάνει τη ζωή της πιο εύκολη – ιδανικό δώρο: μια ηλεκτρική εσπρεσιέρα.

Ταύρος: Με πλανήτη την Αφροδίτη θέλει να νιώθει όμορφη και να ζει σε καλόγουστους χώρους – ιδανικό δώρο: ένα πολυτελές δερμάτινο ημερολόγιο για τη νέα χρονιά.

Δίδυμοι: Περιπετειώδεις, ανήσυχοι, και αντισυμβατικοί – ιδανικό δώρο: ένα κομψό σακίδιο πλάτης για την πόλη ή για εκδρομές της τελευταίας στιγμής.

Καρκίνος: Eχει λατρεία στην λεπτομέρεια και στην oυσία με ποιότητα- ιδανικό δώρο: Ενα ολομέταξο κιμονό από την Ιαπωνία, ή ελιξίριο πατσουλί από την Ινδία.

Λέων: Το αστέρι του ζωδιακού κύκλου αγαπάει να λάμπει και να ξεχωρίζει – ιδανικό δώρο: οτιδήποτε ξεχωριστό και με λάμψη, από ένα βίντατζ ρολόι μέχρι μια κρέμα σώματος sparkling.

Παρθένος: Βασικά στοιχεία η οργάνωση, η τάξη κι η πειθαρχία – ιδανικό δώρο: ένα κομψό smart watch με όσες περισσότερες εφαρμογές – αν ψήνει και καφέ ακόμα καλύτερα.

Ζυγός: Τα θέλει όλα αλλά δεν παίρνει κι εύκολα απόφαση – ιδανικό δώρο για το πιο κυκλοθυμικό ζώδιο του κύκλου: το Love Is all you need των Beatles remastered.

Σκορπιός: Νοσταλγική και με κλασικό γούστο, αγαπά το διαχρονικό – ιδανικό δώρο: ένα μεταξωτό μαντίλι ή ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια.

Τοξότης: Βαριέται εύκολα και αγαπάει τα ταξίδια – ιδανικό δώρο: μια υδρόγειος αντίκα ή ένα travel book με ανεξερεύνητους προορισμούς.

Αιγόκερως: Αγαπά το κύρος και τη σταθερότητα – ιδανικό δώρο: μια κάρτα μέλους στη Στέγη ή στην Tate…

Υδροχόος: Με πνευματικότητα και ανθρωπισμό που ξεχωρίζει, αγαπούν να απολαμβάνουν και να προσφέρουν – ιδανικό δώρο: ένα σετ καλλιγραφίας ή μια σπάνια πένα.

Ιχθύς: Η ρομαντική του ζωδιακού έχει μια τάση ονειροπόλησης – ιδανικό δώρο: μια εγγραφή σε γυμναστήριο ή ένα σετ φροντίδας, γιατί ώρες ώρες παραμελεί τον εαυτό της.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα