Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Όλα όσα καίγεσαι να μάθεις για τον άνδρα Τοξότη

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις, είτε σε ενδιαφέρει να δεχτείς το βέλος ενός Τοξότη είτε να του ρίξεις το δικό σου



Εάν βγαίνετε ραντεβού, παρακολουθείς το Insta ή απλά φαντασιώνεσαι έναν άνδρα Τοξότη, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να περιηγηθείς σε αυτό το παθιασμένο ζώδιο της φωτιάς. Αυτοί οι περιπετειώδεις Τοξότες είναι αισιόδοξοι και ειλικρινείς και λατρεύουν την ελευθερία τους. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτούς.

Βασικά χαρακτηριστικά

Γενέθλια: 22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου

Τρόπος λειτουργίας: Μεταβλητό

Στοιχείο: Φωτιά

Κυρίαρχος πλανήτης: Δίας

Εκπροσωπείται από: Ο τοξότης

Λέξεις κλειδιά: Ξένοιαστος, αισιόδοξος, αμβλύς, δραστήριος, περιπετειώδης, τυχερός, ελεύθερος, αδέσμευτος, περίεργος, φιλοσοφικός, ειλικρινής, παρορμητικός

Ύμνος αγάπης: "Run Away With Me", της Carly Rae Jepsen

Διάσημοι άνδρες Τοξότες: Brad Pitt, Jay-Z, Jake Gyllenhaal, Charlie Puth, Trey Songz, Jon Stewart, Jay-Z, DJ Khaled, Jamie Foxx, Ben Stiller, Steven Yeun, Don Cheadle, Jonah Hill, Nat Wolff, Ian Somerhalder, Mark Ruffalo, Nat Wolff, Samuel L. Jackson

 sagf

Με ποια ζώδια ταιριάζει καλύτερα

Όταν πρόκειται για αυτό το ζώδιο, ένας άλλος Τοξότης είναι η καλύτερη επιλογή για σύντροφο! Είστε στο ίδιο μήκος κύματος, καταλαβαίνεστε, έτσι οι διαφωνίες είναι γρήγορες και μετά ξεχνιούνται. Ένα άλλο μεγάλο ταίρι για τον Τοξότη είναι ο Υδροχόος. Και οι δύο έχετε μοναδικές προοπτικές για τον κόσμο που είναι εντελώς δικές σας, για τις οποίες και οι δύο λατρεύετε να κάνετε φιλικές συζητήσεις.

Ο Τοξότης δονείται επίσης από τα vibes του Κριού και του Λέοντα. Είστε όλοι τόσο ειλικρινείς και παθιασμένοι που απλώς τα πηγαίνετε καλά… μέχρι να μην το κάνετε. Τέλος, ο Δίδυμος δίνει στον Τοξότη μια κατάσταση αντίθετου-έλξης. (Κυριολεκτικά, είναι αντίθετα στον ζωδιακό κύκλο.) Είναι και οι δύο εξαιρετικά έξυπνοι και σούπερ περίεργοι, και οι σπίθες απλώς είναι έτοιμες να σας βάλουν φωτιά!

 sagc

Με ποια ζώδια ταιριάζει λιγότερο

Ο Τοξότης μπορεί να δυσκολευτεί να τα πάει καλά με την Παρθένο. Ο Τοξότης είναι τόσο περιπετειώδης που η Παρθένος πιστεύει ότι είναι απερίσκεπτος, ενώ ο Τοξότης εκνευρίζεται με την τάση του Παρθένου να υπερ-εστιάζει στις λεπτομέρειες. Ο Ιχθύς παρουσιάζει επίσης κάποιες προκλήσεις. Αυτό το ζώδιο του νερού θέλει να είναι πολύ κοντά τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, ενώ ο Τοξότης λατρεύει την ελευθερία του και τις παρορμητικές σόλο αποδράσεις του.

Σε μετάφραση, το να έχετε ασυμβίβαστα ζώδια του Ήλιου δεν σημαίνει ότι η σχέση σας είναι καταδικασμένη - σημαίνει απλώς ότι ίσως χρειαστεί να βάλετε λίγη δουλειά παραπάνω για να αποκτήσετε πραγματικά ο ένας τον άλλον. Και η συμβατότητα είναι κάτι πολύ περισσότερο από το ζώδιο του Ήλιου σας ούτως ή άλλως, οπότε αν τα ζώδια της Σελήνης ή κάποιο άλλο μέρος των γενέθλιων χαρτών σας συνδυάζονται καλά, μπορεί να είστε ένα αστρολογικά ευλογημένο ταίρι ούτως ή άλλως.

 saga

Σεξ με Τοξότη

Για τους Τοξότες, η ιδανική σεξουαλική συνεδρία είναι διασκεδαστική, καυτή και παιχνιδιάρικη — το αργό, συναισθηματικό δέσιμο δεν είναι το πράγμα τους. Επίσης, έχουν λίγο επιδεικτικό ύφος. Τους αρέσει το σεξ δημόσια. Ή ημιδημόσιο. Ή σε εξωτερικούς χώρους. Ή τουλάχιστον, δεν τους πειράζει να ακούν οι γείτονες. Οι Τοξότες λατρεύουν την ποικιλία, επομένως είναι πάντα αποφασισμένοι να δοκιμάσουν μια νέα στάση σεξ, μια αλλαγή ή ένα παιχνίδι. Δεν φοβούνται να κάνουν μια πρόταση ή να κάνουν την πρώτη κίνηση, αλλά τους αρέσει όταν παίρνετε πρωτοβουλίες και είναι άμεσοι σε αυτό που θέλετε.

 sage

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Η αγάπη είναι πάντα μια περιπέτεια όταν πρόκειται για άντρες Τοξότες. Αυτό το ζωηρό ζώδιο της φωτιάς ταξινομείται ως μεταβλητό, που σημαίνει ότι είναι δημιουργικός, εκφραστικός, περιπετειώδης, πολυμήχανος και πάντα εν κινήσει. Το ζώδιό του κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της επέκτασης, και θέλει να είναι εντελώς απεριόριστος ώστε να μπορεί να τιμήσει τα θέματα ανάπτυξης του κυβερνώντος πλανήτη του και να διευρύνει τους ορίζοντές του. Το κάνει αυτό ταξιδεύοντας και ασχολούμενος με έναν τόνο διαφορετικών ανθρώπων. Αυτός ο αισιόδοξος τύπος είναι ένας σημερινός Ιντιάνα Τζόουνς - μορφωμένος, λίγο ταραχοποιός και εντελώς ακαταμάχητος, αν θέλετε να κάνετε μια «βόλτα» μαζί του.

Ο άνδρας Τοξότης είναι αισιόδοξος πάνω από όλα. Βλέπει κάθε στιγμή ως ευκαιρία να μάθει κάτι νέο ή να βοηθήσει κάποιον ή να βελτιωθεί σε μια δεξιότητα. Κάθε στόχος που βάζει είναι υψηλός και φιλόδοξος, και κάθε εμπόδιο που αντιμετωπίζει είναι απλώς μια ευκαιρία να βελτιωθεί. Η διαρκώς ελπιδοφόρα νοοτροπία του είναι κάτι που πρέπει να θαυμάζουμε, και σας βλέπει μέσα από τον ίδιο ιδεαλιστικό φακό. Βλέπει το καλύτερο στους ανθρώπους πολύ εύκολα και συνδέεται σοβαρά μόνο με αυτούς που πιστεύει ότι έχουν δυνατότητες. Από πολλές απόψεις, είναι σαν προπονητής. Θα πιέζει τα κουμπιά σας μερικές φορές, αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

sagb

Ακριβώς όπως ο αστερισμός του Τοξότη -ο Κένταυρος- είναι πάντα σε κίνηση! Θα σας παρακινήσει να ασκηθείτε μαζί του και προτιμά τις μεγάλες βόλτες μαζί από το να κάθεστε σε ένα μπαρ. Απεχθάνεται να βαριέται και τις σπάνιες φορές που εσείς οι δύο δεν έχετε σχέδια, του έρχεται αμέσως μια ιδέα για έξοδο ή περιπέτεια. Δεν είναι σχεδόν ποτέ κάτι τόσο απλό όσο το να δεις μια ταινία ή να δειπνήσεις σε ένα ωραίο εστιατόριο—θέλει να πάει μια πεζοπορία ή ένα μάθημα τέχνης για ζευγάρια—κάτι που είναι πνευματικά διεγερτικό και παρέχει την ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι νέο. Μην εκπλαγείτε αν σας προτείνει μια απόδραση το Σαββατοκύριακο για το τρίτο ραντεβού σας. Και όχι μια χαλαρωτική απόδραση. Μπορεί να εμπλέκεται αλεξίπτωτο.

Με έναν άντρα Τοξότη, αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις. Δεν είναι καλός στο να κρατά μυστικά - μόλις σκάσει κάτι στο μυαλό του, βγαίνει αμέσως από το στόμα του. Είναι χωρίς τακτ; Σίγουρα, κατά καιρούς. Αλλά ξέρετε ότι με αυτόν τον τύπο, θα πάρετε μόνο την πραγματική αλήθεια. Είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος που τιμά τον κυβερνώντα πλανήτη του. Ο Δίας έχει να κάνει με την απεριόριστη ανάπτυξη και επέκταση, και η ευθύτητά του είναι αποτέλεσμα του ότι θέλει η σχέση να εξελιχθεί. Άλλα ζώδια μπορεί να είναι πιο παθητικά-επιθετικά, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αν είστε με έναν Τοξότη, δεν θα μασάει λόγια του!

Ωστόσο, τα λόγια του μπορεί να πονέσουν, ειδικά αν σας κάνει να νιώθετε κολλημένοι μόνο και μόνο επειδή έχετε βασικές ανάγκες σχέσης. Άλλωστε, το ζώδιό του αποκτά τη φήμη ότι δεν μπορεί να δεσμευτεί - χρειάζεται να έχει πειστεί πριν καν αρχίσει να διασκεδάζει με την ιδέα της τακτοποίησης. Μπορεί να σας δει σαν τη μπάλα και την αλυσίδα του, αν πιστεύει ότι τον περιορίζετε με οποιονδήποτε τρόπο. Δεν θέλει τίποτα περισσότερο από την ελευθερία να εξερευνήσει και να βιώσει όλα όσα έχει να προσφέρει η ζωή (σε αντάλλαγμα, σας δίνει την ίδια αυτονομία). Αλλά χρειάζεται επίσης να γοητεύεται συνεχώς από εσάς. Εάν δεν μπορείτε να κρατήσετε το ενδιαφέρον του και να παρακολουθήσετε τις ταχύρρυθμες κινήσεις του στη ζωή, καλή τύχη!

https://www.instagram.com/p/CWm2UXpBLc7/

Από την άλλη πλευρά, αν θέλει να κάνει τα πράγματα επίσημα, ξέρετε ότι είναι απολύτως εκατό τοις εκατό σε σας. Σε αντίθεση με ορισμένα ζώδια οι Τοξότες δεν θα έχουν σχέση μόνο και μόνο για να έχουν κάποιον να είναι το συν ένα τους. Δεν χρειάζονται μια σχέση για να αισθάνονται ικανοποιημένοι – οπότε όταν τελικά επιλέγουν να είναι σε μια, είναι επειδή θέλουν το άλλο άτομο να συμμετάσχει στην περιπέτειά τους.

Καθώς κυβερνάται από τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, αυτό το ζώδιο είναι από τη φύση του υπερβολικό σε ό,τι κάνει. Ένα μικροσκοπικό λάθος σας μετατρέπεται σε καυγά και η φυσική του ένταση λάμπει πραγματικά όταν έχει διαφωνία με κάποιον! Ταυτίζεται πολύ έντονα με τις πεποιθήσεις και τις απόψεις του, σε σημείο που ένα απλό επιχείρημα να μοιάζει με προσωπική επίθεση εναντίον του. Η καλύτερη στρατηγική για να αντιμετωπίσετε αυτή την τρέλα; Αφήστε το να περάσει. Μην ασχολείστε με τα μικρά τσιμπήματα - απλώς γουρλώστε τα μάτια σας και προχωρήστε. Δεν θα τα θυμάται σε πέντε λεπτά, ούτε και εσείς. Το ζώδιό του θερμαίνεται πιο γρήγορα, αλλά είναι επίσης το ζώδιο που συγχωρεί και ξεχνά πιο γρήγορα.

Και πάλι, ο απλούστερος τρόπος για να τα κάνετε όλα να λειτουργήσουν μαζί του είναι να του δώσετε λίγο χώρο ανάσας. Είναι ζώδιο της φωτιάς, επομένως φοβάται μήπως πνιγεί η φυσική του σπίθα. Αν ψάχνετε για ένα βραδινό Netflix και χαλαρό φιλαράκι, μπορεί να μην ταιριάζετε τέλεια με ένα αγόρι Τοξότη. Υπάρχει ανάγκη για ελευθερία σε ό,τι κάνει, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματός του, οπότε μην περιμένετε σημαντικές δεσμεύσεις ή σχέδια που καταλήγουν σε δακτυλίδι. Εκτιμήστε τον αυτοσχέδιο τρόπο ζωής που ζει, όπου μπορείτε να απολαύσετε κάθε ραντεβού ως έκπληξη και κάθε στιγμή που θα περάσετε μαζί θα είναι σαν μια περιπέτεια.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30