Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Κόκκινος συναγερμός: ο Ερμής ξαναγίνεται ανάδρομος

Κόκκινος συναγερμός: ο Ερμής ξαναγίνεται ανάδρομος



Ο ανάδρομος Ερμής και το αναπόφευκτο δράμα που φέρνει επιστρέφει. Ο αγαπημένος κοσμικός αγγελιοφόρος πλανήτης όλων θα έχει ανάδρομη πορεία επίσημα στον ουρανό από τις 14 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2022.

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και του μυαλού, θα ξεκινήσει την ανάδρομη φάση του στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι αντιμετωπίζοντας καθυστερήσεις και σύγχυση σχετικά με το πώς συνδεόμαστε με τους άλλους στα δίκτυά μας — ειδικά με περιστασιακούς φίλους και γνωστούς. Φροντίστε να μην κάνετε άγριους ή αυθαίρετους ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η κουλτούρα ακύρωσης θα είναι αρκετά έντονη αυτή την περίοδο! Οι ομάδες δεν θα φοβούνται να ενωθούν μαζί για να καταρρίψουν τους άλλους. Κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής περιόδου, μπορεί να καταλήξετε να ακούσετε παλιούς φίλους ή επαφές που επιδιώκουν να επανασυνδεθούν. Αν θέλετε να το κάνετε, κάντε το! Ωστόσο, εάν εμφανιστούν διαφωνίες ή αβεβαιότητα με φίλους, κάντε ό,τι μπορείτε για να το συζητήσετε ήρεμα ή αφήστε το να το ελέγξετε όταν σκέφτεστε σωστά. Όταν ο Ερμής χορεύει για λίγο προς τα πίσω στον Αιγόκερο, θα έχουμε την ευκαιρία να επανεκτιμήσουμε και να αναθεωρήσουμε τους επαγγελματικούς μας στόχους, τις φιλοδοξίες και τα μακροπρόθεσμα σχέδιά μας. Εάν εμφανιστούν καθυστερήσεις και προβλήματα, να ξέρετε ότι σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε την πορεία και την επίλυση προβλημάτων. Να θυμάσαι να αναπνέεις! Το έχεις!

https://www.instagram.com/p/CYrz8J1J6d5/

Χωρίς αμφιβολία, το ζώδιό σου θα επηρεαστεί! Δες εδώ το πώς για να το αντιμετωπίσεις όσο πιο ανώδυνα κι εύκολα γίνεται:

ΚΡΙΟΣ

Κάντε ένα βήμα πίσω και ελέγξτε πώς συνδέεστε με τους φίλους σας, τις ομαδικές δραστηριότητες και τις κοινότητες, Κριός. Η έναρξη του συγκεκριμένου ανάδρομου Ερμή θα φέρει σύγχυση και ναι, άφθονα κουτσομπολιά. Οι διαφωνίες με έναν φίλο είναι επίσης πολύ πιθανές. Ωστόσο, ένας παλιός φίλος, πρώην ή επαφή μπορεί ακόμη και να επικοινωνήσει μαζί του. Προχωρήστε το αν θέλετε, αλλά μην το κάνετε εάν είστε ακόμα ευάλωτοι για κάτι που συνέβη παλιότερα. Προς το τέλος του επερχόμενου κύκλου, μπορεί επίσης να παρατηρήσετε κάποια εμπόδια ή καθυστερήσεις σε επαγγελματικά έργα. Οτιδήποτε προκύψει τώρα σας δίνει απλώς την ευκαιρία να το αναθεωρήσετε και να αλλάξετε πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πάτησε φρένο σε επαγγελματικά έργα, Ταύρε. Η κύρια εστίαση του επερχόμενου ανάδρομου κύκλου του Ερμή θα επηρεάσει την καριέρα, τις φιλοδοξίες και τη δημόσια θέση σας. Μην ξεκινήσετε κανένα νέο έργο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ούτε να βάλετε μπροστά μια νέα δουλειά ή να κάνετε τολμηρές αξιώσεις δημόσια. Καθώς μπορεί τελικά να το μετανιώσετε στο τέλος. Ωστόσο, εάν μια παλιά δουλειά ή επαγγελματικό έργο επανέλθει τώρα, θα μπορούσατε να αποφασίσετε να επιστρέψετε σε αυτό με σιγουριά. Προς το τέλος αυτού του κύκλου, μπορεί να βρείτε κάποια σύγχυση σχετικά με τα μέσα ενημέρωσης, τις εκδόσεις ή τις νομικές υποθέσεις. Αν δεν συμβεί κάτι, τότε τα ταξίδια ή οι ακαδημαϊκές προκλήσεις μπορεί να είναι ευχάριστες προκλήσεις στα νεύρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται να σου επιτίθεται πάντα, έτσι δεν είναι, Δίδυμε; Αυτό συμβαίνει επειδή ο πλανητικός κυβερνήτης σας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εσάς και επηρεάζεστε βαθιά από κάθε του κίνηση. Ο κύκλος αυτής της σεζόν πιθανότατα θα προκαλέσει σύγχυση σχετικά με το πώς επιδιώκετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Από τη μία πλευρά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καθυστερήσεις σχετικά με τα μέσα ενημέρωσης, τη δημοσίευση ή τις νομικές καταστάσεις, αλλά από την άλλη, μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι που τα ταξίδια, οι ακαδημαϊκές ή οι επιχειρηματικές υποθέσεις έρχονται σε εμπόδια. Αργότερα, ο Ερμής θα σκάψει κάποιο δράμα γύρω από τα περιουσιακά στοιχεία, τις επενδύσεις ή τις συνεργασίες σας. Μην πετάτε από τη λαβή. Ακούστε τους άλλους τώρα.

https://www.instagram.com/p/CYhNawwJsrQ/

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετοιμαστείτε για πολλή σύγχυση γύρω από τις συνεργασίες, Καρκίνοι. Η επερχόμενη ανάδρομη φάση του Ερμή θα δώσει μεγάλη έμφαση στο πώς μοιράζεστε με άλλους σε επαγγελματικούς ή ερωτικούς σκοπούς. Τα περιουσιακά σας στοιχεία, οι επενδύσεις και η οικειότητά σας μπορεί να είναι όλα προς συζήτηση. Αν και αυτό προφανώς επηρεάζει περισσότερο τις σχέσεις με τους φίλους σας, ο Ερμής μπορεί ακόμη και να σας βρει πρώην ή παλιούς συνεργάτες προς τα τέλη Ιανουαρίου! Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τη θέση σας και εάν θέλετε να δώσετε στη σύνδεση άλλη μια ευκαιρία. Απλά μην καταλήξετε με κάποιον που έχει ιστορικό στο να σας ραγίζει την καρδιά.

ΛΕΩΝ

Με τίποτα! Το δράμα της σχέσης σε κοιτάζει κατάματα, Λέων! Κάτι στο οποίο είχατε προηγουμένως συμφωνήσει, πιθανότατα θα είναι υπό εξέταση σε μια σημαντική εταιρική σχέση σε επαγγελματικό ή ερωτικό επίπεδο - ή ακόμα και σε μια διαπραγμάτευση. Αν και αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να εξετάσετε ξανά τις λεπτομέρειες, μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε ότι απλώς δεν είστε στην ίδια σελίδα. Οι πρώην θα μπορούσαν να αρχίσουν να καραδοκούν ή ακόμα και να επικοινωνήσουν με ένα απλό γεια, στιγμιότυπα οθόνης ή γυμνά — επιλέξτε τη δική σας εκδοχή. Αν διψάτε για τα παλιά, ρωτήστε τι κάνουν. Αργότερα στον κύκλο, η σύγχυση σχετικά με τη δουλειά, την απασχόληση, την υγεία ή τις καταστάσεις κατοικίδιων ζώων θα σας κάνει τσατάλια τα νεύρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σιγά, Παρθένε! Το σύμπαν πάντα σας λέει να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή επειδή αυτός ο πλανήτης είναι ο κυβερνήτης σας. Αυτός ο συγκεκριμένος κύκλος θα φέρει αρχικά καθυστερήσεις και σύγχυση σχετικά με έργα εργασίας, πελάτες ή δραστηριότητες. Κάτι στο οποίο εστιάζατε για τη δουλειά σας μπορεί να καταλήξει να χρειάζεται ατελείωτες αναθεωρήσεις και να σας κάνει να θέλετε απλώς να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο! Δράμα με έναν συνάδελφο είναι επίσης πιθανό, οπότε κρατήστε τις κεραίες σας ανοιχτές. Ωστόσο, εάν θέλετε να επανασυνδεθείτε με έναν παλιό εργοδότη ή πελάτη, αυτή θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να το κάνετε. Αργότερα στον κύκλο, η προσοχή σας θα στραφεί στο δράμα γύρω από την ερωτική σας ζωή, τα δημιουργικά έργα ή τα παιδιά σας. Πήγαινε μια βόλτα και καθάρισε το κεφάλι σου. 

https://www.instagram.com/p/CYrec8AlVhy/

ΖΥΓΟΣ

Ναι! Ετοιμαστείτε για άφθονο δράμα στην αγάπη, Ζυγοί! Καθώς ο Ερμής ανακατεύει το δοχείο στη ρομαντική σας ζωή, θα μπορούσατε να αισθάνεστε ότι εσείς και το άλλο σας μισό δεν βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο. Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο αυτό μπορεί να ταρακουνήσει τη βάρκα είναι ότι ξαφνικά νιώθετε έτοιμοι να ξεσπάσετε αν βγαίνετε τυχαία ραντεβού ή σκέφτεστε ότι μια ιδιαίτερη σας επαφή την οποία αγαπάτε είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Σκέφτεστε αυτήν την πρώην σχέση ή μια παλιά σύνδεση; Ναι, μπορεί να συμβαίνει και αυτό! Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο αυτό θα μπορούσε να εκδηλωθεί είναι η σύγχυση γύρω από δημιουργικά έργα, χόμπι, αθλήματα - ή ακόμα και τα παιδιά σας. Αργότερα, το δράμα μπορεί ακόμη και να διαχυθεί στην οικιακή σας ζωή ή με τους γονείς σας, γι' αυτό κρυφτείτε μέχρι να περάσει η καταιγίδα. Σίγουρα μην πάρετε μεγάλες αποφάσεις για το σπίτι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεχε πώς επικοινωνείς τα συναισθήματα και τις ιδέες σου, Σκορπιέ. Ο επερχόμενος ανάδρομος Ερμής θα μπορούσε να μοιάζει σαν να τρέχετε σε συρματοπλέγματα — ή χειρότερα, να έχετε παγιδευτεί σε αυτό! Ενώ η αρχική περίοδος του κύκλου θα προκαλέσει σύγχυση γύρω από το σπίτι, τις οικιακές ή οικογενειακές ανησυχίες, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να κυλήσετε με τις γροθιές αντί να στέκεστε στο ψηλό άλογό σας. Σίγουρα μην λάβετε καμία απόφαση σχετικά με τη μετακόμιση, την αναδόμηση, την ανακαίνιση ή τη μετεγκατάσταση — θα το μετανιώσετε 100%. Προς το τελευταίο τρίτο της ανάδρομης φάσης, μπορεί ξαφνικά να βρείτε καθυστερήσεις γύρω από συμβόλαια ή έργα επικοινωνίας, οπότε μην αγχώνεστε για τα μικρά πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είσαι πολύ, πολύ προσεκτικός στο τι λες, στέλνεις, πληκτρολογείς ή δημοσιεύεις, Τοξότη. Η ανάδρομη φάση του Ερμή θα σας σπάσει τον τσαμπουκά αν βγείτε από τη γραμμή και μιλήσετε εκτός σειράς. Από τη μία πλευρά, θα μπορούσατε να παρατηρήσετε ότι ένα μεγάλο έργο συγγραφής, ομιλίας ή συμβολαίου ξεφεύγει, αλλά θα μπορούσατε επίσης να το εκλάβετε αυτό ως ευλογία καθώς προσεγγίζετε τα πράγματα από μια νέα οπτική γωνία. Εάν για κάποιο λόγο σκέφτεστε ένα γρήγορο ταξίδι εκτός πόλης, μην επισκεφτείτε έναν νέο προορισμό. Κατευθυνθείτε κάπου που έχετε πάει στο παρελθόν και θα βρείτε νέα διαμάντια αυτή τη φορά. Απλά μην ξοδεύετε υπερβολικά, γιατί αργότερα στην ανάδρομη πορεία, τα χρήματα θα είναι πρόβλημα ανησυχίας.

https://www.instagram.com/p/CYlpPhCowP5/

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεχε τα οικονομικά σου, Αιγόκερε. Ο Ερμής που πλησιάζει ανάδρομος φοράει κέρατα διαβόλου και ετοιμάζεται να κάψει μερικά από τα μετρητά σας! Καθυστερήσεις σχετικά με τα χρήματα, το εισόδημα και τον πλούτο μπορεί να κάνουν τις τσέπες σας άδειες. Πάρτε ανάσα και μην αγχώνεστε, απλώς βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε πού τοποθετείτε όλα τα οικονομικά σας. Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με άτομα που εξακολουθούν να σας χρωστούν ή να επιστρέψετε σε μια παλιά δουλειά, μπορεί να είστε τυχεροί. Ωστόσο, όταν ο Ερμής αρχίσει να περπατά στο ζώδιό σας αργότερα στον κύκλο, θα νιώσετε ότι όλη σας η ζωή φλέγεται! Η σύγχυση και η στασιμότητα είναι εγγυημένα, οπότε αν συμβαίνει αυτό, χρησιμοποιήστε τον επιπλέον χρόνο για να τακτοποιήσετε τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ναι, Υδροχόε, αυτή η ανάδρομη φάση του Ερμή θα σας επηρεάσει ιδιαίτερα γιατί συμβαίνει κυριολεκτικά στο ζώδιό σας. Ωστόσο, τα πάντα στη ζωή (και στην αστρολογία) είναι μια ερμηνεία (τουλάχιστον στο πώς το εξηγώ), οπότε όταν το ημερολόγιό σας ανοίγει αναπόφευκτα με ακυρώσεις και καθυστερήσεις, χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να αναθεωρήσετε τα σχέδιά σας για το επόμενο έτος. Ορισμένα προσωπικά και επαγγελματικά έργα πιθανότατα θα επιβραδυνθούν, γι' αυτό χρησιμοποιήστε αυτήν την περίοδο για να αξιολογήσετε πραγματικά τι θέλετε περισσότερο από όλα στο μέλλον. Αργότερα στον κύκλο, μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι και κάτι ή κάποιος από το παρελθόν —ειδικά ένα μυστικό— θα μπορούσε να εμφανιστεί από το πουθενά.

ΙΧΘΥΣ

Τρελαίνεσαι, ακούς φωνές ή απλά βλέπεις ξαφνικά άγρια ​​όνειρα; Χμ, σύντομα θα χάσεις το μυαλό σου, Ιχθύ! (Αστειεύομαι.) Προετοιμαστείτε για να πυροδοτηθεί η διαίσθησή σας ή, χμ, το άγχος σας κατά την επερχόμενη ανάδρομη φάση του Ερμή. Από τη μια πλευρά, θα μπορούσατε να κατεβάζετε νόμιμα σημαντικά μηνύματα από το σύμπαν, αλλά από την άλλη, οι φόβοι σας θα μπορούσαν απλώς να εντείνονται. Επίσης, καταστάσεις, μυστικά και άτομα από το παρελθόν σας θα μπορούσαν επίσης να εμφανιστούν αυτό το διάστημα, οπότε αντιμετωπίστε τα ή αφήστε τα να φύγουν. Αργότερα στον κύκλο, ο Ερμής θα επηρεάσει μέσα από το δίκτυο και τις φιλίες σας, αφήνοντας πιθανότατα κάποιο δράμα στο πέρασμά του. Ναι, αυτό σημαίνει κουτσομπολιά, και ναι, αυτό σημαίνει επίσης ότι θα μπορούσαν να καραδοκούν πρώην. Δημοσιεύστε αυτή την καυτή selfie και αφήστε τους haters να πρασινίσουν από τη ζήλια τους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

Προτεινόμενα

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

FASHION TRENDS

7 τσάντες που ορίζουν το styling αυτή την άνοιξη

Η fashion editor του AllYou επιλέγει τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, για να ανανεώσεις τη συλλογή σου