Skip to main content

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Πώς να σχεδιάσετε το τέλειο πρώτο ραντεβού, με βάση το ζώδιό σας

Γιατί μερικές φορές το πρώτο ραντεβού είναι και το πιο κρίσιμο και το πιο σημαντικό



Ο σχεδιασμός του τέλειου πρώτου ραντεβού μπορεί να είναι πραγματικά αγχωτικός. Ακόμα κι αν γνωρίζετε το άτομο για λίγο ή στέλνετε μηνύματα και κάνετε FaceTiming κάθε μέρα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είναι φυσιολογικό να ανησυχείτε για το αν θα απολαύσει την ιδέα για ραντεβού που ου πρότεινες. Ενώ μπορείτε να κάνετε τη βασική συνομιλία με ποτά ή καφέ, ο σχεδιασμός για κάτι πιο δραστήριο μπορεί να μειώσει το άγχος του πρώτου ραντεβού και να σας βοηθήσει να αναδείξετε την προσωπικότητά σας. Χάρη στην αστρολογία, το να γνωρίζετε το ζώδιο κάποιου μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε μια δραστηριότητα που να είναι σίγουρο ότι θα αγαπήσει.

Ιδού λοιπόν οι καλύτερες δραστηριότητες για το πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους.

Κριός

Για έναν Κριό, κάντε κάτι σωματικά δραστήριο. Αυτό θα μπορούσε να είναι τόσο απλό όσο το να απολαύσετε μια πεζοπορία ή να κάνετε ένα μάθημα γιόγκα μαζί. Οι Κριοί είναι καυτοί και φλογεροί από τη φύση τους και συνήθως απολαμβάνουν να καίνε λίγη ενέργεια. Θα έχετε πραγματικά την ευκαιρία να δείτε ποιοι είναι αν διαλέξετε κάτι που κάνει το αίμα να ρέει. Δεδομένου ότι ο Κριός κυβερνάται από τον Άρη, ο οποίος είναι πολύ φιλόδοξος και ανταγωνιστικός, το να παρακολουθήσετε έναν αθλητικό αγώνα είναι μια άλλη εξαιρετική ιδέα - μπορείτε να αυξήσετε τα στοιχήματα και να στοιχηματίσετε ποιος θα κερδίσει ή να επιλέξετε μια ανταγωνιστική δραστηριότητα όπως το μίνι γκολφ.

Ταύρος

Οι Ταύροι αισθάνονται πιο άνετα όταν βρίσκονται σε περιβάλλοντα που είναι ζεστά, φιλόξενα ή οικεία. Εξαιτίας αυτού, προτείνετε να τους πάτε σε ένα ήσυχο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα. Ο Ταύρος αγαπά όλα τα αισθησιακά πράγματα - ειδικά το φαγητό. Το να βεβαιωθείτε ότι το ραντεβού σας με τον Ταύρο περιλαμβάνει φαγητό και άνεση, θα τον βοηθήσει να ανοιχτεί. Ο Ταύρος που κυβερνάται από την Αφροδίτη έχει βαθιά εκτίμηση για οτιδήποτε πολυτελές. Πηγαίνετε κάπου όπου μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή κρασιού. Είναι αισθησιακοί, και θα πάρετε έξτρα πόντους μπόνους αν τους πάτε κάπου που μπορούν να καυχηθούν στους φίλους την επόμενη μέρα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι ευδοκιμούν όταν περιβάλλονται από πολλούς ανθρώπους. Προσπαθήστε, λοιπόν, να τους πάτε σε ένα μπαρ κατά τη διάρκεια της νύχτας με trivia. Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για το ότι έχουν πολύ ενεργό μυαλό. Το να μιλάς, να μοιράζεσαι πληροφορίες, ακόμα και να είσαι λίγο ανταγωνιστικός είναι τέλειος συνδυασμός για το ραντεβού σου με τους Διδύμους. Τα έξυπνα δίδυμα του ζωδιακού κύκλου θα απολάμβαναν επίσης να βρεθούν σε μέρη που διεγείρουν το μυαλό. Θα μπορούσατε να πάτε σε παλιά βιβλιοπωλεία, vintage καταστήματα ή τοπικά μουσεία. Είναι πολύ περίεργοι από τη φύση τους και τους αρέσει να μαθαίνουν νέα πράγματα. Επιπλέον, θα έχετε πολλά να πείτε για το ραντεβού σας.

 9typ4

Καρκίνος

Ο Καρκίνος με το καβούρι να κυβερνά το σπίτι τους αρέσει να φροντίζουν τους άλλους. Για ραντεβού, προτείνετε να μαγειρέψετε μαζί δείπνο. Το μαγείρεμα και η κοινή χρήση φαγητού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε μαζί τους. Τα ζώδια του νερού τείνουν επίσης να αισθάνονται πιο άνετα όταν βρίσκονται κοντά στο νερό. Για τον Καρκίνο, συγκεκριμένα, μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται χαλαροί και γαλήνιοι. Επομένως, εάν υπάρχει παραλία ή λίμνη κοντά, δοκιμάστε να προγραμματίσετε μια συνάντηση για περπάτημα.

Λέων

Όταν πρόκειται για το λιοντάρι σούπερ σταρ του ζωδιακού κύκλου, επιλέξτε κάτι που θα τους δώσει την ευκαιρία να λάμψουν. Οι Λέοντες φημίζονται γιατί θέλουν να ανέβουν στη σκηνή. Το ραντεβού σας με τον Λέοντα θα νιώσει ότι το βλέπεις και το εκτιμάς αν είναι σε θέση να επιδείξει τα ταλέντα του. Ένα ωραίο καραόκε μπαρ θα τους επέτρεπε να το κάνουν αυτό. Αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε, μεταφέρετέ τους στο μοντέρνο νέο μπαρ ή εστιατόριο της πόλης ή σε κάποιο μέρος όπου μπορούν να βάλουν τα καλά τους, όπως μια όπερα ή μια φανταχτερή εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων. Έχετε υπόψη ότι στον Λέοντα αρέσει κάτι μεγάλο και όμορφο. Θέλουν να δουν και να τους δουν!

Παρθένος

Η Παρθένος που κυβερνάται από τον Ερμή έχει την τάση να σκέφτεται υπερβολικά. Εάν θέλετε να αναδείξετε το καλύτερο από αυτά, σχεδιάστε μια δραστηριότητα που θα τους επιτρέψει να είναι στη στιγμή. Ένα βραδινό ραντεβού παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής μπορεί να είναι διασκεδαστικό για αυτούς. Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για το ότι είναι πρακτικοί και οργανωμένοι, επομένως η δομημένη διασκέδαση ενός παιχνιδιού μπορεί να τους βοηθήσει να χαλαρώσουν. Ο Παρθένος κυβερνά επίσης τον Έκτο Οίκο της Υγείας και της Υπηρεσίας, οπότε το να κάνετε μαζί ένα μάθημα προπόνησης και μετά να πάρετε smoothies ή brunch μετά από αυτό θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική ιδέα..

 9typ1

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, επομένως απολαμβάνουν να βρίσκονται εκεί που είναι οι άνθρωποι. Ένα μοντέρνο μέρος για κοκτέιλ με ζωντανή ατμόσφαιρα θα κάνει τους Ζυγούς να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Τους κυβερνά η Αφροδίτη, γι' αυτό τους αρέσει να βρίσκονται σε όμορφες, κομψές και εκλεπτυσμένες θέσεις. Αυτό το ζώδιο του αέρα θα απολάμβανε επίσης οτιδήποτε καλλιτεχνικό ή δημιουργικό, όπως μια αναδυόμενη γκαλερί τέχνης, ένα μιούζικαλ ή μια ανάγνωση ποίησης. Δώστε προσοχή, επίσης, γιατί θα θέλουν να ακούσουν τη γνώμη σας μετά. Οι Ζυγοί είναι σούπερ ρομαντικοί, οπότε αν το ραντεβού πάει καλά, κρατήστε το όσο το δυνατόν περισσότερο. Να είστε προετοιμασενοι να πάρετε τις αποφάσεις για το πού θα πάτε και τι θα κάνετε. Αγωνίζονται να είναι αποφασιστικοί, συχνά ζυγίζοντας τη γνώμη όλων των άλλων. Μπορεί να βρουν τον εαυτό τους να σας ερωτεύεται μετά από ένα ραντεβού.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι πολύ ενδιαφέροντες γιατί συνήθως δεν απολαμβάνουν το είδος της τυπικής κουβέντας που συνηθίζονται στις συζητήσεις για το πρώτο ραντεβού. Θα απολάμβαναν να μείνουν μέσα, και να προσπαθήσουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει εσάς και το ραντεβού σας με τον Σκορπιό να γνωριστείτε αμέσως σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Ο σκορπιός του ζωδιακού απολαμβάνει επίσης πράγματα που είναι μυστηριώδη, χάρη στον κυβερνώντα πλανήτη του Πλούτωνα.

Τοξότης

Για τον Τοξότη, επισκεφθείτε ένα μέρος της πόλης που δεν έχει ξαναπάει. Ο Τοξότης λατρεύει να εξερευνά. Διαλέξτε μια γειτονιά που κανείς από τους δυο σας δεν γνωρίζει και ζήστε μια περιπέτεια. Ο Τοξότης θα λατρέψει τη συγκίνηση ενός νέου μέρους. Ο Τοξότης είναι άλλο ένα ζώδιο που του αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους. Προσκαλέστε τους σε ένα πάρτι ή επισκεφθείτε έναν χώρο με ένα μπαρ ή πισίνα στον τελευταίο όροφο ή κάτι που κάνει τη σκηνή να μοιάζει με πάρτι. Θα δείτε πραγματικά την προσωπικότητά τους να λάμπει.

 attach-b

Αιγόκερως

Ο εξαιρετικά φιλόδοξος Αιγόκερως εργάζεται συνεχώς, γι' αυτό επιλέξτε μια δραστηριότητα που του επιτρέπει να χαλαρώσει και να βρίσκεται στη στιγμή. Επειδή είναι ζώδια της γης, ο κάνετε μια χαλαρή πεζοπορία ή έναν περίπατο στη φύση. Πόντοι μπόνους αν τους πάτε κάπου με εκπληκτική θέα - είναι ένα ζώδιο που μπορεί πραγματικά να εκτιμήσει την ομορφιά της φύσης. Εάν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε, κλείστε ένα τραπέζι σε ένα σημείο της πόλης όπου οι κρατήσεις είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Ασχολούνται με οτιδήποτε αφορά την πολυτέλεια και ξεχωρίζει. Εμφανιστείτε στην ώρα σας, να είστε ντυμένοι καλά και να παραγγείλετε τα πιο εκλεκτά πράγματα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι γνωστός ως ο ανθρωπιστικός φορέας του ζωδιακού κύκλου, επομένως, φυσικά, η εθελοντική εργασία θα ήταν μια εξαιρετική δραστηριότητα για το πρώτο ραντεβού. Οι Υδροχόοι έχουν την καρδιά να βοηθήσουν τη συλλογικότητα. Η βοήθεια σε ένα εθελοντικό γεύμα θα έχει νόημα για το ραντεβού σας. Θα εκτιμήσουν το να είναι κοντά σε κάποιον που είναι εξίσου σε έναν σκοπό με αυτούς. Δεδομένου ότι είναι ζώδια του αέρα, απολαμβάνουν επίσης να συμμετέχουν σε πράγματα που τα διεγείρουν διανοητικά. Πηγαίνετε λοιπόν σε μια παρουσίαση βιβλίου ή μια ομιλία για την τεχνολογία. Αν θέλετε κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να τους γνωρίσετε καλύτερα, ξεκινήστε με μια συνάντηση στο καφέ. Μην περιμένετε έναν τόνο ρομαντισμού στα πρώτα ραντεβού. Για τον Υδροχόο, η οικοδόμηση μιας φιλίας πρώτα είναι πολύ πιο σημαντική.

Ιχθύς

Όπως ο Καρκίνος, έτσι και οι Ιχθύς είναι ένα ζώδιο του νερού που αισθάνεται πιο ήσυχα γύρω από το νερό. Εξαιτίας αυτού, προγραμματίστε ένα πικνίκ κοντά στη λίμνη ή στην παραλία. Οι Ιχθύς αγαπούν τον ρομαντισμό και νιώθουν ήρεμοι κοντά στο νερό. Αποφύγετε τα πλήθη και αφιερώστε λίγο χρόνο για να γνωριστείτε σε ένα ήσυχο, απομονωμένο μέρος. Είναι πολύ ευαίσθητοι και πολύ συντονισμένοι με τους γύρω τους, κάτι που μπορεί να αποσπά την προσοχή μπορεί να τους ενοχλεί. Φροντίστε να επιλέξετε ένα μέρος όπου η εστίαση μπορεί να είναι μόνο στους δυο σας. Μια ωραία μεγάλη βόλτα γύρω από ένα πάρκο είναι μια άλλη καλή δραστηριότητα ραντεβού για τους Ιχθύς. Μπορείτε να επιλέξετε μια δραστηριότητα που επιτρέπει κενά σιωπής και στοχασμού. Λόγω της ευαισθησίας τους, πρέπει να παρακολουθούν το περιβάλλον τους και να αισθάνονται ασφαλείς. Αν όλα πάνε καλά, οι Ιχθύς μπορεί να σας προσκαλέσουν να έρθετε για να μιλήσετε και να γνωριστείτε λίγο περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Jon Fosse «Ο πόλεμος και η τέχνη είναι αντίθετα. Η τέχνη είναι ειρήνη».

Ο Νορβηγός νομπελίστας συγγραφέας, Jon Fosse, μας συγκινεί με το μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2024

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Γράφω για το σεξ, όχι για την αγάπη. Τι ξέρω για την αγάπη;» Sarah Jessica Parker

Η Sarah Jessica Parker γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1965 και συνεχίζει να ενσαρκώνει τη φαντασίωση ζωής πολλών γυναικών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.