Skip to main content

BLOGS

Η ενεργειακή θεραπεύτρια της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά της

Δείξε μου την αύρα σου να σου πω πώς νιώθεις 



Στο βιβλίο «You Are a Rainbow: Essential Auras» της Emma Lucy Knowles, η οποία είναι θεραπεύτρια κρυστάλλων αλλά και καθηγήτρια διαλογισμού και την οποία εμπιστεύεται η Victoria Beckham, θα βρεις όλα όσα θες να μάθεις για την αύρα, τι είναι, τι φανερώνει και πώς μπορείς να τη δεις. Εδώ μαζέψαμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες που δίνει στο βιβλίο της για να πάρεις μια πρώτη ιδέα.

Η αύρα είναι το πολύχρωμο ενεργειακό σου πεδίο και η μοναδική σου προστασία - αντικατοπτρίζει το πώς αισθάνεσαι, τις εμπειρίες που έχεις και σε βοηθά να καταλάβεις ποια είσαι. Μπορεί να καταστραφεί, αλλά και να θεραπευτεί και να ενισχυθεί. Όλα με απλές καθημερινές πρακτικές.

Η Knowles εξηγεί ότι η αύρα είναι σαν ένα σημάδι καλωσορίσματος, κάτι που ίσως εξηγεί γιατί κρίνεις αμέσως κάποιον για το ποιος είναι. Είναι η εισαγωγή καθενός στο χώρο. Ακόμη και πριν η φωνή σου δηλώσει την παρουσία, καθώς όπου βρίσκεσαι η συναισθηματική, διανοητική, σωματική και πνευματική σου κατάσταση εκπέμπει στοιχεία μέσω της ενέργειάς σου.

Όσο εξοικειώνεσαι, συνδέεσαι ή εργάζεσαι με την αύρα σου (το εξηγεί αναλυτικά στο βιβλίο της) διαφορετικά χρώματα αρχίζουν να εμφανίζονται σε σένα μέσω κάθε στρώματος και οι διαφορετικοί τόνοι αυτών των χρωμάτων σε διαφορετικές ημέρες δείχνουν τις αλλαγές σου και το πώς νιώθεις ή είσαι την κάθε φορά.

Μερικές φορές θα είναι σαν να βλέπεις έναν ατμό καπνού που περιβάλλει το σώμα κάποιου. Προσπάθησε να στέκεσαι μπροστά από λευκό τοίχο και κρατώντας το χέρι σου μπροστά σου με τα δάχτυλά σου να είναι στραμμένα, ρύθμισε το βλέμμα σου στο χέρι σου και εστίασε σε ολόκληρο το χέρι και άφησε τα μάτια σου να προσαρμοστούν (όπως αυτά τα παζλ από τη δεκαετία του '80).

Μετακίνησε αργά το χέρι σου από τη μία πλευρά προς την άλλη, με μια πολύ μικρή κίνηση και μπορεί να δεις την αύρα ως ένα μικρό φως που περιβάλλει την άκρη του χεριού σας.

Κάθε χρώμα έχει ένα νόημα, είναι σαν ένα μήνυμα. Είναι μια ειλικρινής αντανάκλαση του πού βρίσκεσαι συναισθηματικά, σωματικά και διανοητικά. Όταν βλέπεις και γνωρίζεις το νόημα κάθε χρώματος, μπορείς να έχεις μια αληθινή αίσθηση του πού στέκεσαι στη ζωή, να θυμάσαι πάντα ότι η ενέργειά σου αλλάζει με τη μέρα και ότι μερικές φορές μπορεί να αισθάνεσαι εξασθενημένη εξαιτίας των κακών ψυχικών συνηθειών ή της χαμηλής ποιότητας των ανθρώπων που σε γυροφέρνουν και του περιβάλλοντος στο οποίο ζεις.

Μάθε τι αποκαλύπτει κάθε χρώμα αύρας για το πού βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή:

Κόκκινο για αντοχή

Το κόκκινο είναι τόσο έντονο χρώμα όσο το ξέρουμε. Είναι ένας ισχυρός δείκτης του φυσικού στρώματος και του φυσικού σώματος και της υγείας. Όταν δεις μια φωτεινή, καθαρή, έντονη απόχρωση κόκκινου στην αύρα σου αντιπροσωπεύει τη δύναμη - τη δύναμη της ενέργειάς σου, του σώματος και του χαρακτήρα σου. Επιπλέον, αυτό φανερώνει ότι είσαι ρεαλίστρια και καλά γειωμένη.

Υπο-χρώμα ροζ

Σε μια πιο μαλακή απόχρωση, ένα κόκκινο που μοιάζει περισσότερο σε απαλό ροζ υποδηλώνει ότι έχεις ανοιχτή καρδιά είσαι γενναιόδωρη με τη στοργή σου και έτοιμη, πρόθυμη και ανοιχτή για να λάβεις στοργή στο ίδιο μέτρο με το οποίο τη δίνεις. Όταν το κόκκινο μετακινείται σε ροζ, η αγάπη, η ενσυναίσθηση και η χαρά κάνουν φανερή την εμφάνισή τους.

Πορτοκαλί για ζωτικότητα

Όταν είναι φωτεινό και λαμπερό, το πορτοκάλι φαερώνει μια ενέργεια καλής υγείας, σθένος, ζωντάνια, αγάπη για τη ζωή, ενθουσιασμό που σε κυριεύει και ένα άτομο που είναι γεμάτο από αγνή, αναλλοίωτη χαρά.

Μια υγιής απόχρωση πορτοκαλιού είναι επίσης μια αντανάκλαση του συναρπαστικού,  κοινωνικού εαυτού σου - που θέλει να μοιραστεί και να παράγει περισσότερα από αυτά τα έντοναs vibes στους άλλους.

Κίτρινο για λάμψη

Το χρώμα του ήλιου, η δέσμη ελπίδας για όλους. Ακριβώς όπως καλωσορίζεις το φως του ήλιου στα μάτια σου, έτσι υποσυνείδητα ελκύεις και καλωσορίζεις εκείνους με κίτρινες ακτίνες ενέργειας στη ζωή σου.

Εάν λούζεσαι με κίτρινες ακτίνες είσαι η ενσάρκωση του γέλιου, ακτινοβολώντας έμπνευση και αισιοδοξία. Η ενέργειά σου είναι μεταδοτική και υπάρχει ένας αέρας ελευθερίας στην αύρα και την ύπαρξή σου.

Πράσινο: ο καλλιεργητής

Το πράσινο είναι να φεύγεις, να φεύγεις, να φεύγεις! Η ατμόσφαιρα του doer, του παιδιού, του δωρητή, του καλλιεργητή! Είναι η ενέργεια του καθαρού αέρα που σχετίζεται με τους πνεύμονες και την καρδιά.

Αυτό είναι ένα σημάδι του ισορροπημένου. Είσαι φυσικός θεραπευτής - η αύρα σου είναι καταπραϋντική για όλες τις άλλες ψυχές που βρίσκονται γύρω σου.

Μπλε για έκφραση

Το να είσαι στο μπλε σημαίνει να δίνεις μια ειρηνική, δροσερή, ήρεμη στάση με μια ελεύθερη σκέψη. Έχεις την ικανότητα να εκφράζεις και να επικοινωνείς με σαφήνεια και ξεχωρίζεις με την ειλικρίνεια και την ηρεμία που καταφέρνεις να κρατάς ενεργητικά και συναισθηματικά.

Αυτό είναι το χρώμα εκείνων με καλλιτεχνικές ιδιότητες. Μπορείς να είσαι δημιουργική με τη γλώσσα, με τις λέξεις, με οργανωτικές δεξιότητες, με τους ανθρώπους, οπότε είναι σημαντικό να αναζητήσεις τι σημαίνει δημιουργικότητα για σένα πέρα ​​από τον ορισμό του λεξικού.

Indigo, μοβ για ευαισθητοποίηση και ευαισθησία

Αυτά είναι τα χρώματα των περίεργων, των απαλών και των πνευματικά συνδεδεμένων ατόμων. Εκπέμπουν μια ατμόσφαιρα και μια ενέργεια που εμπνέουν τους άλλους να κάνουν το καλό και να είναι καλοί. Εάν αυτό είναι ένα χρώμα με το οποίο ζεις, εστίασε στα δώρα σου ως ομιλητής, δάσκαλος, καλλιτέχνης.

Αυτοί που ρέουν στους πλούσιους και ζεστούς τόνους των μοβ αποχρώσεων είναι ευαίσθητοι, σοφοί, συνειδητοί και βαθιά ευγενικοί - και πασπαλίζουν αυτά τα πράγματα με μαγεία. Περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου τους κολυμπώντας στα βάθη τους και πρέπει να επιδιώκουν να βρίσκονται γύρω από εκείνους που αντικατοπτρίζουν την καλοσύνη και την ανιδιοτέλεια τους, ώστε να προστατεύουν και να τιμούν τη δική τους παιδική αθωότητα.

Γκρι και μαύρο για προστασία

Όταν αυτά τα χρώματα λάμψουν, αυτό σηματοδοτεί μια ενέργεια προστασίας, ευφυΐας και αξιοπιστίας. Αν το μαύρο και το γκρι σου λάμπουν σήμερα ίσως η ενέργειά σου έχει περάσει σε ασφαλή λειτουργία - λειτουργία αυτοπροστασίας - έτσι θα μπορούσες να αναρωτηθείς γιατί συμβαίνει αυτό.

Λευκό και ασημί για το καταφύγιο της παιδικής ηλικίας

Αυτό είναι ένα χρώμα που υποδηλώνει την ενέργεια εκείνων που είναι χαριτωμένοι όσο ένας κύκνος. Είναι ένα χρώμα που φέρνει την ευλογία της καλοσύνης και λειτουργεί ως τοτέμ για εκείνους τους ανθρώπους με ενεργητική και συναισθηματική καθαρότητα, παρόμοια με την αθωότητα της παιδικής ηλικίας.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι. 

BLOGS

"Το πιο ρομαντικό που μπορείς να κάνεις για κάποιον είναι να βρεθείς κοντά του όταν σε χρειάζεται" James McAvoy

Γοητευτικός, ταλαντούχος και φιλάνθρωπος – ένας ευγενικός υπερήρωας!

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου