Τραγουδάμε με τη Διεθνή Αμνηστία - AllYou.gr

Search

 

Τραγουδάμε με τη Διεθνή Αμνηστία

Για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

10 Δεκεμβρίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Συναυλία της Διεθνούς Αμνηστίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Η αποψινή συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών είναι μια συναυλία για τα Ανθρώπινα δικαιώματα.

Συμμετέχουν η  Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Χρήστος Μάστορας, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Μάρθα Φριντζήλα. Όλοι και όλες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, θέλοντας να ενισχύσουν τη Διεθνή Αμνηστία στη μάχη για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στις 10 Δεκεμβρίου 1948, υπογράφτηκε η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Από τότε η ημέρα αυτή επιλέχθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Φέτος, η επέτειος αυτή σηματοδοτεί τα 70 χρόνια ισχύος της Οικουμενικής Διακήρυξης, του πρώτου και σημαντικότερου επίσημου κειμένου που αναγνωρίζεται ο οικουμενικός χαρακτήρας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στόχος και σκοπός της συναυλίας είναι να συγκεντρωθούν  τα απαραίτητα χρήματα για την χρηματοδότηση του προγράμματος «Εκπαίδευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα» της Διεθνούς Αμνηστίας, ενός προγράμματος που λειτουργούσε από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 μέχρι το 2012 και διακόπηκε λόγω της κρίσης. Τα έσοδα της συναυλίας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την χρηματοδότηση αυτού του προγράμματος.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Στον Πολυχώρο Vault

Ξεκινάει σήμερα Φεστιβάλ Κωμωδίας!

Πάμε στο Bios για μια "Άγνωστη Γη"

... που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Φρέαρ