Στο "Θέσις 7", στο Μοναστηράκι - AllYou.gr

Search

 

Στο "Θέσις 7", στο Μοναστηράκι

Ακούμε τον Γιάννη Παπαγεωργίου σε ένα Acoustic Cover Live

22 Μαϊου 2019
Συντάκτης : Allyou Team

Τις Τετάρτες του Μαΐου  στον ατμοσφαιρικό χώρο του «Θέσις 7».

Αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως της νέας γενιάς τραγουδοποιών κι ερμηνευτών,παρουσιάζουν τραγούδια που αγαπούν, τιμώντας τους δημιουργούς που τους έχουν εμπνεύσει, με έναν ξεχωριστό και εντελώς προσωπικό τρόπο, βάζοντας τη δική τους σφραγίδα και κάνοντας τη δική τους ανάγνωση.

Απόψε, «αναλαμβάνει» ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Ένας νέος, ταλαντούχος τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη, που με την εμφάνισή του στις μουσικές σκηνές της Αθήνας τον τελευταίο χρόνο, αμέσως κέρδισε τις εντυπώσεις, προκαλώντας μας ευχάριστη έκπληξη.
 
Στις αποσκευές του έφερε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Από τη σιωπή στη σιωπή», στην οποία υπογράφει τη μουσική, τους στίχους και την ερμηνεία των τραγουδιών. Το ομότιτλο τραγούδι του, ξεχώρισε από την αρχή στα airplay των ραδιοφώνων και έτσι γνωρίσαμε τον Γιάννη, που έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και τις καρδιές μας,

Μόνος με την κιθάρα του, θα σκιαγραφήσει το δικό του καλλιτεχνικό πορτρέτο – unplugged, σε μια και μοναδική βραδιά.


Ο ίδιος για τη βραδιά αυτή λέει:"Μια δική μου μουσική παράσταση, με το σκεπτικό ενός ακουστικού σετ, μού φάνηκε μια ιδέα ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, αφήνοντας μου μια μεγάλη αίσθηση ελευθερίας σε σχέση με το τί θα επιλέξω να παίξω. Η αλήθεια είναι πως στην αρχή προσπάθησα να σκεφτώ μια θεματική ενότητα γύρω από το ρεπερτόριο, κατάλαβα ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να μαζέψω τα αγαπημένα μου τραγούδια και να κάνω αυτό που έχω βιωμένο και ριζωμένο περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το να πάρω την κιθάρα μου και, λες και βρίσκομαι στο δωμάτιό μου, να μοιραστώ τα αγαπημένα μου τραγούδια, τα τραγούδια που με μεγαλώνουν, τα τραγούδια που με γλυκαίνουν, τα τραγούδια που μου κουνάνε καμιά φορά το δάχτυλο”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΘΕΣΙΣ 7


Θέσις 7
Αγίου Φιλίππου 7, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο : 21 6900 0790

Ώρα έναρξης: 22.00Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Στον Πολυχώρο Vault

Ξεκινάει σήμερα Φεστιβάλ Κωμωδίας!

Πάμε στο Bios για μια "Άγνωστη Γη"

... που παρουσιάζει η θεατρική ομάδα Φρέαρ