Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι πιθανότητες έχει ο σύντροφός σου να σε απατήσει, σύμφωνα με το ζώδιό του

Γιατί κάποια πράγματα είναι γραμμένα στα άστρα!



Το ζώδιο κάποιου μπορεί να σου πει πολλά για την προσωπικότητά του – ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στις προβλέψεις. Δεν εξηγεί μόνο γιατί μπορεί να έχουν φοβερή εμμονή με την τακτοποίηση (σε βλέπω Παρθένε!) Ή γιατί τα μαλλιά τους είναι πάντα στην εντέλεια (Λέοντες, ζηλεύουμε), αλλά μπορεί επίσης να αποκαλύψει πόσο καλοί είναι στο κρεβάτι, τι σχέση τους ταιριάζει και, ω ναι, πόσο πιθανό είναι να σε απατήσουν.

Ενώ τα αστέρια δεν μας λένε ποιος ακριβώς θα απιστήσει, ωστόσο φανερώνουν ποια ζώδια έχουν την τάση να «πεταλουδίζουν», ποια δεν τα πάνε καλά με την έννοια της δέσμευσης, και ποια είναι αμετακίνητα από το ταίρι τους σαν βράχος. Και μάλιστα υπάρχει και μια σχετική έρευνα που σου δείχνει σε ποσοστά πόσες ακριβώς πιθανότητες απιστίας υπάρχουν.

Keep reading…

ΚΡΙΟΣ

Ως ανταγωνιστικό και δυναμικό ζώδιο της φωτιάς, «οι Κριοί δρουν με βάση το ένστικτο και είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθούν από μια σχέση για ένα πεταλούδισμα». Σύμφωνα με σχετική έρευνα, το 34% των Κριών έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει πολύ κοντά στην απιστία.

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Ως ζώδιο της φωτιάς –για να μην αναφέρουμε ότι είναι και το πρώτο του ζωδιακού κύκλου– ο Κριός είναι εξαιρετικά παρορμητικός. Ενώ είναι δοσμένοι στη σχέση τους, έχουν την τάση να σκέφτονται χωρίς να ενεργούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ω, αυτό το τόσο αισθησιακό και πρακτικό ζώδιο της γης. Ο Ταύρος αποδεικνύεται συχνά γειωμένος και αξιόπιστος, κι η έρευνα το υποστηρίζει καθώς μόνο το 17 τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία- ενώ η ισχυρή πλειοψηφία πιστεύει στη μονογαμία.

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Ως σύμβολο της γης, ο Ταύρος έχει να κάνει με την ευχαρίστηση - καλό φαγητό, καλό κρασί, ακριβά σεντόνια, και… ναι… σεξ. Μερικές φορές οι ηδονιστικές τους τάσεις μπορεί να του θολώσουν τη καθαρό μυαλό του, συμβαίνει και στους καλύτερους!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι άνθρωποι που γεννιούνται στον αστερισμό των Διδύμων προτιμούν συνήθως τις περιστασιακές σχέσεις, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι σχεδόν το 31% από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία. Αν μπλέξεις μαζί τους, έχε το καλού κακού υπόψη σου!

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Ως σούπερ κοινωνικό ζώδιο, ο Δίδυμος βαριέται εύκολα. Έχουν αρκετά ενδιαφέροντα και χόμπι … και, ως διπλό ζώδιο, ακόμη και αν η μία από τις προσωπικότητές τους είναι υπέρ της μονογαμίας, η άλλη μπορεί να μην είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθηματικό και συμπονετικό, αυτό το υδάτινο ζώδιο καθοδηγείται από τον τρόπο που να σέβεται τους ανθρώπους γύρω του. Σε επαφή με τα συναισθήματά του και πιστό στη δέσμευση, μόνο το 13 τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία.

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Οι Καρκίνοι δεν είναι ειδικοί στην αντιμετώπιση συγκρούσεων - όταν πληγώνονται, τείνουν να μπαίνουν στο καβούκι τους. Και ενώ αυτό μπορεί να σημαίνει ότι σε προσβάλλει με μερικά κυνικά σχόλια, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ψάχνουν «ακραίους» τρόπους απάντησης.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει το δράμα, διαθέτει φλογερή προσωπικότητα και αναζητά και δράσεις για να την αναδείξει. Σχεδόν 36 τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία. (το υψηλότερο ποσοστό στη λίστα!).

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Ο Λέων έχει να κάνει με τα φώτα της δημοσιότητας και αν δεν δώσεις στο Λιοντάρι σου αρκετά χειροκροτήματα, μπορεί να κατευθυνθεί προς το κοινό των θαυμαστών τους για να επιλέξουν κάποιον που θα το κάνει.

ΠAΡΘΕΝΟΣ

Γνωστοί ως πιστοί και πρακτικοί σύντροφοι, μόνο το 6 τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία. Ήρθε η ώρα να αναζητήσεις έναν Παρθένο...

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Επίσης είναι γνωστό ότι αναζητούν την τελειότητα και αν δεν πληροίτε τα πρότυπα τους, θα ψάξουν κάποια που να αγγίζει το τέλειο. Συνήθως, πρώτα αφού σας απατήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Το έβδομο αστρολογικό σύμβολο όχι μόνο ταυτίζεται ως «διπλωματικό και ευγενικό», αλλά επίσης ξεχωρίζει για αυτή τη ρομαντική ροπή της… πεταλούδας. Ωστόσο η σχετική έρευνα έδειξε ότι μόνο το 7 τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία.

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Ο Ζυγός είναι ζώδιο που αγαπάει τις σχέσεις — τόσο πολύ που συχνά μπαίνουν στη διαδικασία να βρουν την επόμενη ενώ είναι ήδη σε σχέση. Αυτό που δείχνουν ως τάση για σύγκρουση, είναι σημάδια ότι ετοιμάζουν την έξοδό τους από τη σχέση - και προτού το καταλάβεις, έχουν μετακομίσει στο νέο τους ειδύλλιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι απρόθυμος να αφήσει κάποιον να εισχωρήσει στη σχέση του κι είναι λιγότερο πιθανό να μπει σε μια περιστασιακή σχέση». Μόνο το 9 τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία.

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Ως γνωστόν οι σκορπιοί κρατούν μνησικακία και λατρεύουν την εκδίκηση. Εάν τον απάτησες πρώτη, μην εκπλαγείς αν απαντήσει με το ίδιο νόμισμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εξωστρεφείς από τη φύση τους, οι Τοξότες είναι πιο πιθανό να αφήσουν μια σχέση εάν σκέφτονται ότι το γρασίδι είναι πιο πράσινο από την άλλη πλευρά. Η σχετική έρευνα διαπίστωσε ότι το 23 τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία.

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι παρορμητικό, τολμηρό και απρόθυμο να δεσμευτούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Τοξότης προορίζεται να απατήσει - όταν δεσμευτεί μπορεί να ελέγξει την παρορμητική του φύση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα άτομα που ανήκουν στον Αιγόκερω είναι σοβαρά και ανεξάρτητα, γεγονός που τα καθιστά λιγότερο πιθανό να εγκατασταθούν τόσο εύκολα σε μια σχέση όσο τα άλλα ζώδα. Αλλά όταν κατασταλάξουν σε μια σχέση είναι αρκετά πιστά - μόλις το 11 τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία.

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Το ζώδιο του Αιγόκερο έχει να κάνει με την επιτυχία - στη δουλειά και στις σχέσεις τους. Εάν αποφασίσει ότι η σχέση δεν είναι σύμφωνη με τους στόχους τους, μπορεί να στοχεύσει σε κάποιον που φαίνεται πιο υποσχόμενος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο διακρίνονται για την ενσυναίσθησή τους άλλο τόσο είναι ασυμβίβαστοι, αυτοί που γεννήθηκαν Υδροχόοι  συνδέονται με άλλους σε βαθύτερο επίπεδο, οπότε τα one night stands είναι εκτός συζήτησης. Δέκα τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία.

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Οι περίεργοι του ζωδιακού κύκλου (το εννοούμε ως κομπλιμέντο) μερικές φορές αισθάνονται ότι κανείς δεν τους καταλαβαίνει. Εάν ο Υδροχόος ξαφνικά κάνει κλικ με κάποιον που νιώθει ότι τον καταλαβαίνει, θα μπει στον πειρασμό να απολαύσει ένα μπόνους τρυφερότητας...

ΙΧΘΥΣ

Αυτό το υδάτινο ζώδιο είναι «συμπονετικό και με ενσυναίσθηση», και δεν συνηθίζει να διακινδυνεύει τη σχέση του για ασήμαντες περιπέτειες. Μόνο το 12 τοις εκατό από αυτούς έχουν απιστήσει ή έχουν φτάσει κοντά στην απιστία.

Γιατί μπορεί να σε απατήσει;

Ο Ιχθύς μπορεί να είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου ... που σημαίνει ότι κάποιος άλλος μπορεί να τον ξεσηκώσει με τριαντάφυλλα, ποίηση ή ατελείωτες φιλοφρονήσεις. Εάν νιώσει ότι συνάντησε το The One, ίσως δεν θα έχει αν είναι ήδη σε σχέση.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών