Skip to main content

SINGLES

Βρες την τύχη σου, μαθαίνοντας σε ποιο ζώδιο έχεις το Pars Fortuna σου

Γιατί αυτή την περίοδο όλοι χρειαζόμαστε την τύχη με το μέρος μας



Με την πανδημία να μετράει ήδη έναν χρόνο στην κουρασμένη μας πλάτη, όλοι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε λίγη τύχη στη ζωή μας. Ευτυχώς, η αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις σχεδόν οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς, συμπεριλαμβανομένου του πώς να βρεις την τύχη σου. Διαβάζετε σωστά: Υπάρχει ένα αστρολογικό σημείο σε κάθε ένα από τα γραφήματα γέννησης που μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πού βρίσκεται η τύχη μας.

Αυτό το φανταστικό σημείο ονομάζεται Pars Fortuna ή Lot of Fortune και υπολογίζεται με βάση τα σημάδια Rising, Sun και Moon. Τα μαθηματικά γίνονται αρκετά δύσκολα επειδή λαμβάνει υπόψη εάν έχετε ένα γράφημα ημέρας ή νύχτας - αλλά μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν αριθμομηχανή Pars Fortuna του Café Astrology's free για να βρείτε τη δική σας. (Πιθανότατα θα είναι διαφορετικό από τα σημάδια του Ήλιου, της Σελήνης και των Αναδυόμενων, FYI.)

Εντάξει, βρήκες το Pars Fortuna σου; Διάβασε εδώ, πώς θα σε ωφελήσει!

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη σας προέρχεται από την ικανότητά σας να εκφράσετε την ατομικότητά σας και να προχωρήσετε στο άγνωστο. Είστε προικισμένοι με γρήγορα αντανακλαστικά και το δυνατό σας πνεύμα σας βοηθά να μεταφέρετε τον εαυτό σας με μια συγκεκριμένη γοητεία. Δοκιμάστε την τύχη σας σε ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να πουλήσετε την «εικόνα» σας - απλώς αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε εάν είναι πραγματικά καλή ιδέα να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω!

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε ευλογημένοι με έντονες αισθήσεις και η τύχη σας θα αυξηθεί μόνο όταν μάθετε πώς να τις ακονίσετε. Εστιάστε στην αναγνώριση της διαφοράς μεταξύ ποιότητας και ποσότητας, όπως διαβάζοντας ένα βιβλίο που σας διδάσκει να πείτε τη διαφορά μεταξύ κρυστάλλων και άλλων φυσικών υλικών από την εμφάνιση. (Στη συνέχεια, δημιουργήστε το ολοκαίνουργιο κατάστημα κρυστάλλων.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας χορηγήθηκε κυριολεκτικά το δώρο της φλυαρίας - μπορείτε να ευχαριστήσετε το Σύμπαν για αυτό! Μελετήστε λέξεις και επεκτείνετε το λεξιλόγιό σας. Η περιέργειά σας θα σας οδηγήσει σε εμπειρίες που αξίζουν. Απλώς προσπαθήστε να μη «βυθίσετε» τα χέρια σας σε πάρα πολλά έργα! Η ενέργεια των Δίδυμων είναι εξαιρετική για την έναρξη νέων εργασιών, αλλά όχι τόσο μεγάλη για την ολοκλήρωσή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μιλήστε για μια έντονη διαίσθηση! Η τύχη σας εμφανίζεται όταν εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας. Το Pars Fortuna στον Καρκίνο σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε την επεξεργασία και την κατανόηση των συναισθημάτων. Παρόλο που δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις αυτήν την τοποθέτηση, υπάρχει απίστευτη δύναμη στο να είσαι «μέντιουμ».

ΛΕΩΝ

Η τύχη σου υπάρχει στο αστέρι σου, φυσικά! Η φυσική σας δημιουργικότητα και η ικανότητά σας να ξεχωρίζετε. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε κάποιος με εκπληκτική παρουσία εάν επιλέξετε να εκμεταλλευτείτα με τα δώρα σας. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι με συνέπεια και πειθαρχία, η δουλειά σας θα γίνει η καλύτερη διαφήμισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε μια φυσική ικανότητα να εξυπηρετείτε τους άλλους. Με κάποιους τρόπους μοιάζετε πολύ με έναν υπερήρωα, «πετάτε» για να παρέχετε βοήθεια όταν το χρειάζεστε. Αλλά μέσω της βοήθειας των άλλων, το πνεύμα σας λάμπει πραγματικά, δίνοντάς σας ευκαιρίες που οι άλλοι συνήθως δεν θα μπορούσαν να βρουν προσιτές. Τι περιμένετε; Γίνετε εθελοντές — η κοινοτική υπηρεσία θα σας ευχαριστεί για την προσφορά σας.

ΖΥΓΟΣ

Διπλωματικότητα; Το δώρο σας είναι σε θέση να κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα και να φέρνετε μια αίσθηση γαλήνης όπου είχε χαθεί προηγουμένως. Ο Ζυγός είναι γνωστός για την ικανότητά του να καλλιεργεί ισορροπία και με το Pars Fortuna σε αυτό το ζώδιο, δημιουργείτε συχνά στους ανθρώπους μια θετική αντίληψη για εσάς. Σας βοηθά να είστε ευλογημένοι με ένα συγκεκριμένο είδος ομορφιάς! Η αισθητική σας διευκολύνει τους ανθρώπους να απολαμβάνουν να βρίσκονται κοντά σας. Συγχαρητήρια, είστε εκ φύσεως μαγνητικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ακριβώς όπως κι ο Ζυγός, έχετε μια μοναδική ικανότητα να κάνετε τους ανθρώπους να νιώθουν άνετα. Η διαφορά είναι ότι κάτι για την ενέργειά σας είναι τόσο εκφοβιστική όσο και δυνατή. Η άνεση που παρέχετε στους ανθρώπους τους δίνει τη δυνατότητα να σας ανοιχτούν, μετατρέποντάς σας σε φύλακα μυστικών. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μερικές φορές οι άνθρωποι θα σας εμπιστευτούν και στη συνέχεια θα συμπεριφέρονται με περίεργους τρόπους μετά, οπότε προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάτι σχετικά με το ταξίδι σε μετατρέπει σε ιδιοφυΐα - δεν αστειεύομαι! Έχετε την ικανότητα να είστε γρήγορος μαθητής, οπότε θεωρείστε εξαιρετικά τυχεροί όταν έρχεται η ώρα να μοιραστείτε ό,τι γνωρίζετε. Να είστε πάντα ανοιχτοί στο να απλώνετε τα φτερά σας και να ταξιδεύετε — οι περιπέτειες που έχετε θα ενισχύσουν το μυαλό σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η θέση έχει τη δυνατότητα να σας μετατρέψει σε επιχειρηματία ή αφεντικό. Το Pars Fortuna στον Αιγόκερω εξηγεί τις δυνατότητές σας να εκδηλώσετε τις επιθυμίες σας - εάν είστε πρόθυμοι να το κάνετε. Υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται ακούραστα για τους στόχους τους και δεν τους επιτυγχάνουν ποτέ, αλλά αυτό δεν είναι εσείς. Έχετε μια επιπλέον ώθηση προς την επιτυχία. Η σκληρή δουλειά, η συνέπεια και η πειθαρχία είναι τα πάντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε από τη φύση σας καινοτόμος. Έχετε τη δύναμη να δείτε τον κόσμο τόσο για το τι είναι όσο και για το τι θα μπορούσε να είναι. Αυτό δεν πρέπει να είναι τόσο καταναγκαστικό όσο ακούγεται. Η κατοχή αυτής της τοποθέτησης σας κάνει έναν φυσικό εφευρέτη και influencer. Μόλις βρείτε τον κοινωνικό σας κύκλο και εκτεθείτε σε αρκετές πληροφορίες, γίνεται πολύ εύκολο για εσάς να μείνετε στην κορυφή ή στο κέντρο της προσοχής.

ΙΧΘΥΣ

Είστε ευλογημένοι με την ικανότητα να κατανοείτε πολύπλοκα συναισθήματα και περίπλοκα σενάρια. Εύκολα ξέρετε ότι αυτό το κομμάτι της τύχης μεγεθύνεται καθώς μαθαίνετε πώς να δίνετε προτεραιότητα στα όριά σας, διαφορετικά, η κυριαρχία του Δία έναντι των Ιχθύων μπορεί να σας οδηγήσει να αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να χειριστείτε. Δοκιμάστε την τύχη σας σε δημιουργικά έργα και καλλιτεχνικές προσπάθειες. Μην αφήσετε αυτήν την ιδέα ότι κάτι είναι πολύ μαγικό ή έξω από εσάς να σας αποθαρρύνει να το δοκιμάσετε.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;