Skip to main content

SINGLES

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του



Όλοι περνάμε από την εμπειρία της προδοσίας στη ζωή μας. Κάποιοι το βιώνουν λιγότερο, άλλοι το βιώνουν πιο έντονα. Αν και οι προδοσίες μας επηρεάζουν άσχημα, προσθέτουν πάντα ένα δυναμικό φορτίο γνώσης και μας βοηθούν να αποκτήσουμε μια μεγαλύτερη οπτική γωνία του κόσμου και των ανθρώπων γύρω μας. Επίσης, όλοι αντιδρούμε και αντιμετωπίζουμε την προδοσία με διαφορετικό τρόπο. Εάν ένιωσες προδομένη πρόσφατα, εδώ είναι μια ματιά στο πώς πιθανώς να το αντιμετωπίζεις, σύμφωνα με το ζώδιο σου.

Κριός

Ο Κριός δεν το κρατά για τον εαυτό του όταν προδοθεί και επιδιώκει να το αποκαλύψει σε όλους ώστε να το γνωρίζουν. Ο Κριός θέλει τον προδότη να νιώσει όχι μόνο τον θυμό του αλλά και να τον ξεμπροστιάσει στους φίλους του.

Ταύρος

Ο Ταύρος τείνει να διατηρεί όλα τα συναισθήματά του στον εαυτό του. Αισθάνεται εξαιρετικά άσχημα όταν κάποιος που εμπιστεύτηκαν τους εξαπάτησε. Το συναίσθημα της θλίψης, της αμηχανίας και της ταπείνωσης τον καταβάλουν για κάποιο χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι

Όταν προδίδεται, ο Δίδυμος ενεργεί σαν να μη συνέβη τίποτα. Αυτό γίνεται επειδή δεν θέλουν να φανούν πολύ ευάλωτοι ή για να μην τραυματιστούν ξανά.

Καρκίνος

Θα μοιραστεί τα συναισθήματά του με σχεδόν οποιονδήποτε νοιάζεται αρκετά για να ακούσει και θα παραμείνει στην πληγή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο σχηματίζει σχέσεις και ως προς τον ποιον εμπιστεύεται.

Λέων

Ο Λέων παίρνει την προδοσία πολύ προσωπικά. Είναι δυνατός και θα φορέσει ένα γενναίο προσωπείο, αλλά θα θρηνεί μέσα του για τη σχέση που κάποτε είχε.

Παρθένος

Έχουν μια τεράστια αντίδραση στις προδοσίες. Απαιτεί από τους προδότες να διορθώσουν τα πράγματα, και αν αρνηθούν, ο Παρθένος θα αρχίσει να αναπτύσσει ένα σχέδιο εκδίκησης!

Ζυγός

Όταν προδίδεται ο Ζυγός, τον πονάει, αλλά δεν θα αφήσει την προδοσία να ακινητοποιήσει τη ζωή του. Θα προσπαθήσει να το ξεπεράσει γρήγορα και να προχωρήσει.

Σκορπιός

Είναι εξαιρετικός στην εκδίκηση. Χρειάζεται πολλά για να συγχωρέσει κάποιον που τους πρόδωσε, αλλά σχεδόν τίποτα δεν για να βρει έναν εξαιρετικό τρόπο για να εκδικηθεί.

Τοξότης

Όταν ο Τοξότης προδοθεί, θα τρομοκρατηθεί για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά στη συνέχεια θα το αφήσει να περάσει και θα επικεντρωθεί σε κάτι άλλο.

Αιγόκερως

Όταν ο Αιγόκερως προδοθεί, θα κάνει ό,τι μπορούν για να το ξεχάσει. Θα βυθιστεί στη δουλειά τους και θα αναλάβει νέα έργα.

Υδροχόος

Όταν ο Υδροχόος προδίδεται, παγώνει. Μπορεί να έχουν μια συναισθηματική αντίδραση, αλλά δεν είναι πιθανό να το μοιραστεί με κανέναν.

Ιχθύς

Όταν προδοθεί ο Ιχθύς, θα κατακλυσθεί με δυνατά συναισθήματα σε σημείο που μπορεί να καταρρεύσει. Ωστόσο, εάν το άτομο που τον πρόδωσε ζητήσει συγχώρεση, ο Ιχθύς θα του τη δώσει.

Κι ας δούμε τώρα την κατάταξη των ζωδίων ως προς το από ποιος είναι πιθανότερο να σε μαχαιρώσει στην πλάτη

(μουσική αγωνίας)

12. Ιχθύς

Από τα 12 ζώδια, οι Ιχθύς είναι λιγότερο πιθανό να σας προδώσουν. Ο Ιχθύς είναι αναμφισβήτητα το πιο ευγενές ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Μπορούν να είναι λίγο εύθραυστα τα ψαράκια, κάτι που πιθανότατα τους κάνει να πέφτουν εύκολα θύματα προδοσίας. Είναι συχνά πολύ ευαίσθητοι στον κόσμο και στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι τους αντιμετωπίζουν, γεγονός που συμβάλλει στις ενσυναισθητικές τους ικανότητες. Η ενσυναίσθηση τους καθιστά δύσκολο για αυτούς να κακομεταχειρίζονται κανέναν, επειδή μπορούν να αισθανθούν τον πόνο που προκαλείται σε άλλους και θα μισούσαν να είναι η πηγή της ταλαιπωρίας κάποιου άλλου.

11. Παρθένος

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο αυτό είναι συχνά πολύ πιστοί και ευγενικοί. Δεν είναι ο τύπος που θα σας μαχαιρώσει στην πλάτη. Συχνά είναι υπερβολικά επικριτικοί για τον εαυτό τους και εργάζονται πολύ σκληρά για την αυτο-βελτίωση. Έχουν επίγνωση του τι κάνουν και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους άλλους, καθιστώντας τους λιγότερο πιθανό να προδώσουν τους ανθρώπους γύρω τους.

10. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συνήθως πολύ πιστοί, συναισθηματικοί και συμπαθητικοί. Μοιάζουν πολύ με τους Ιχθύς, είναι λιγότερο πιθανό να σε προδώσουν, επειδή συναισθάνονται πάρα πολύ και ξέρουν πώς είναι να πληγώνονται από άλλους. Οι Καρκίνοι είναι συχνά πολύ υποστηρικτικοί και προτιμούν να φροντίζουν τους ανθρώπους περισσότερο από το να τους καταστρέφουν.

9. Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πεισματάρης, κτητικός, χωρίς συμβιβασμούς. Αν και, ως επί το πλείστον, αν δεν παίζεις μαζί τους, δεν θα παίζουν μαζί σου. Πάνω απ' όλα, μην αγγίζετε το φαγητό τους. Ίσως να μην βρεθείτε απαραίτητα με ένα μαχαίρι στην πλάτη σας, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να καταλήξετε να μαχαιρωθείτε από ένα πιρούνι αν το χέρι σας πλησιάζει πολύ σε αυτό που δεν σας ανήκει. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.

8. Λέων

Οι Λέοντες είναι συχνά αλαζονικοί, εγωκεντρικοί και τεμπέληδες. Δεν θα συνωμοτούσαν ωστόσο συνειδητά να σας βλάψουν. Αυτό θα απαιτούσε πολλή προσπάθεια. Η προδοσία μπορεί να συμβεί κατά λάθος… ή για να κρατήσει τον έλεγχο καθώς δεν μπαίνει στη διαδικασία να σκεφτεί εσένα ή τα συναισθήματά σου όταν πρόκειται για την πορεία της δράσης του. Είναι πολύ απασχολημένοι με τον εαυτό τους.

7. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι στερούνται τη συναισθηματική έκφραση, οπότε είναι πιο πιθανό να είναι παθητικοί επιθετικοί και να έχουν μνησικακίες. Ο Υδροχόος μπορεί επίσης να είναι πολύ επιθετικός και χωρίς συμβιβασμούς. Ο συνδυασμός αυτών των χαρακτηριστικών αυξάνει τις πιθανότητες να σε προδώσουν, απλώς και μόνο επειδή αποσυνδέονται συναισθηματικά με τους ανθρώπους γύρω τους και είναι πιθανό να συμμετάσχουν στην εκδίκηση. Οι πιθανότητες είναι ότι το μαχαίρι στην πλάτη σας έχει δακτυλικά αποτυπώματα Υδροχόου.

6. Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι συχνά πολύ αναποφάσιστοι, αλλά και σαν τον Υδροχόο προτιμούν να έχουν μνησικακία παρά να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Οι μνησικακίες είναι συνήθως το έδαφος αναπαραγωγής για πιθανή προδοσία. Οι Ζυγοί μπορούν επίσης να αποκολληθούν εύκολα αν τους σπρώξετε πολύ μακριά. Μπορούν επίσης να γίνουν πολύ εκδικητικοί. Οι Ζυγοί δεν είναι πιθανό να σας προδώσουν ή να σας βλάψουν, εκτός εάν τους δώσετε λόγο. Μόλις πληγώσεις έναν Ζυγό, θα το μετανιώσεις πικρά γιατί όχι μόνο θα σε μαχαιρώσουν στην πλάτη, αλλά θα στρίψουν επίσης το μαχαίρι και θα σπάσουν τη λεπίδα για να σου διδάξουν ένα μάθημα. Μην τα βάζεις με ένα Ζυγό.

5. Κριός

Ο Κριός είναι συχνά πολύ ευμετάβλητος και μετριοπαθής. Μπορεί επίσης να είναι παρορμητικός και επιθετικός. Συχνά περιγράφεται ως ο εκφοβιστής του ζωδιακού κύκλου, αυτό το φλογερό ζώδιο μπορεί να είναι πολύ προσανατολισμένο προς τον στόχο και ίσως να ποδοπατήσει οποιονδήποτε για να φτάσει στους επιθυμητούς προορισμούς της ζωής του, καθιστώντας την προδοσία αναπόφευκτη. Όταν πρόκειται για τον Κριό στη ζωή σου, φρόντισε να προχωρήσεις με προσοχή.

4. Σκορπιός

Συχνά δύσπιστος, μυστικοπαθής και βίαιος, ο Σκορπιός τείνει να είναι ένα από τα ζώδια που προσπαθείς να αποφύγεις Οι Σκορπιοί μπορεί επίσης να είναι πολύ μισαλλόδοξοι, χειραγωγοί και δυσαρεστημένοι. Ο Σκορπιός είναι επίσης γνωστός για την όρεξή του για εκδίκηση, οπότε πρόσεξε πώς τον αντιμετωπίζεις. Για κάτι που θα του κάνεις θα σου το επιστρέψει επί δέκα φορές. Ο Σκορπιός δεν θα σε προδώσει, θα φροντίσει να καταστρέψει ολόκληρη τη σου σας πριν τελειώσει μαζί σου.

3. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι συχνά αδιάφοροι, συγκαταβατικοί και προσανατολισμένοι στον στόχο. Θα σε βλάψουν ακούσια επειδή αγαπούν τον εαυτό τους υπερβολικά και θα βάζουν τους στόχους τους πάνω από τη συναισθηματική τους προσκόλληση στους ανθρώπους. Το χειρότερο είναι ότι θα σε προδώσουν χωρίς καν να το καταλάβουν ή χωρίς να το επιδιώκουν. Δεν θα είναι κάτι προσωπικό, απλώς θα είσαι η παράπλευρη απώλεια της ύπαρξής τους. Εάν βρεθείς στην τροχιά τους, πρόσεξε και προσπάθησε να μην πλησιάσεις πολύ.

2. Τοξότης

Οι Τοξότες συχνά δεν έχουν υπομονή, βαριούνται γρήγορα και μπορεί να είναι πολύ παρορμητικοί. Οι Τοξότες έχουν πρόβλημα να δεσμευτούν σε πράγματα. Κατά συνέπεια, συχνά καταλήγουν να παραβιάζουν υποσχέσεις, που είναι αναμφισβήτητα μια από τις χειρότερες μορφές προδοσίας. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο συχνά πρέπει να αισθάνονται σαν να έχουν τον έλεγχο και εκτιμούν την ελευθερία τους έναντι όλων. Ειλικρινά, ο Τοξότης θα προδώσει οποιονδήποτε σε κλάσματα δευτερολέπτου, αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχει περισσότερο χώρο για να αναπνεύσει.

1. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι συχνά απίστευτα ονειροπόλοι και παρορμητικοί. Εάν φτάσει ποτέ σε ένα σημείο όπου ένας Δίδυμος πρέπει να αποφασίσει εάν θα αγωνιστεί για τις σχέσεις του ή θα φύγει, θα επιλέξει να φύγει μακριά κάθε φορά. Οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι συχνά ένα νόμισμα δύο όψεων και δεν γνωρίζεις ποτέ ποια εκδοχή τους γνωρίζεις ή έχεις απέναντί σου. Οι Δίδυμοι είναι συνήθως ένα μπουκέτο με κόκκινες σημαίες μεταμφιεσμένες σε τριαντάφυλλα. Μπορούν να μυρίζουν εξίσου γλυκά, αλλά τα αγκάθια τους είναι πιο έντονα από οποιοδήποτε μαχαίρι που θα μπορούσε ποτέ να βρεις στην πλάτη σου. Δεν ενοχλούνται καν να περιμένουν έως ότου γυρίσεις την πλάτη σου, θα κάνουν μόνο έναν στόχο την καρδιά σου, ενώ θα τους κοιτάς από την άλλη.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα