Skip to main content

SINGLES

Birth chart, πώς ο αστρολογικός σου χάρτης μπορεί να σε βοηθήσει να πλοηγήσεις τη ζωή σου

Όλα όσα θες να γνωρίζεις για τη χαρτογράφηση και την κατανόηση του αστρολογικού σου προφίλ



 

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε το ζώδιό μας (ή το σύμβολο του ήλιου) και οι περισσότεροι από εμάς βρίσκουμε ότι μπορούμε να συσχετιστούμε με μερικά από τα κλασικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτό το σύμβολο. Ερωτύλοι Δίδυμοι! Ονειροπόλοι Ιχθύς! Εντυπωσιακοί Λέοντες! Δυνατοί Κριοί! Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για την αστρολογία από τα αστρικά κλισέ, και σίγουρα υπάρχουν περισσότερα από τα ζώδια.

Η ενασχόληση με τον χάρτη της γέννησής σας - ένα στιγμιότυπο του ουρανού τη στιγμή που γεννηθήκατε - αποκαλύπτει κάθε είδους μαγικές ιδέες για το τι σας κάνει να ξεχωρίζετε και εμπεριέχει μερικές κοσμικές ενδείξεις για το ποιος πραγματικά είστε, πώς αγαπάτε και τι χρειάζεστε στη ζωή για να επιτύχετε τις υψηλότερες δυνατότητές σας.

Χρησιμοποιώντας το γράφημα γέννησής σας για να ανακαλύψετε το ανερχόμενο σημάδι σας, το σύμβολο της Σελήνης, το σημάδι της Αφροδίτης και όλες τις άλλες ουράνιες δράσεις που έτυχε να συμβαίνανε τη στιγμή που αποφασίσατε να κάνετε το επίγειο ντεμπούτο σας, σύντομα θα έχετε ένα πλαίσιο καθοδήγησης, πληροφορίες και αποκαλύψεις στοιχείων που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας από ποτέ. Ανακαλύψτε τα διαγράμματα γεννήσεων εκείνων που βρίσκονται πιο κοντά σε εσάς και θα έχετε πολύ δρόμο για να τους κατανοήσετε καλύτερα.

Η αληθινή κατανόηση της αστρολογίας μπορεί να χρειαστεί χρόνια μελέτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αξία να μάθουμε μερικά από τα βασικά - ακόμη και οι ελαφρύτερες γρατσουνιές κάτω από την επιφάνεια του ήλιου έχουν σοβαρές δυνατότητες επιβεβαίωσης της ζωής.

Απλά ανακαλύπτοντας το φεγγάρι σας, την άνοδο και τα σημάδια της Αφροδίτης μπορεί να δημιουργήσετε μια πολύ πληρέστερη εικόνα του ποιος είστε αστρολογικά.

https://www.instagram.com/p/CRkGSc4JsWN/

Αλλά πώς το κάνεις;

Ιδανικά πρέπει να γνωρίζετε την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής σας. Μην απογοητεύεστε αν δεν μπορείτε να μάθετε ακριβώς την ώρα που γεννηθήκατε - υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψετε ακόμη και χωρίς αυτές τις πληροφορίες. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν διαδικτυακό γράφημα χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο όπως το Astro Seek ή το Café Astrology ή συνδέστε τα στοιχεία σας σε μία από τις πολλές διαθέσιμες εφαρμογές αστρολογίας (για παράδειγμα το Co-Star).

Τα διαγράμματα γέννησης χωρίζονται σε δώδεκα σπίτια (οίκους) με τους πλανήτες και τα ζώδια που βρίσκονται σύμφωνα με την κατάσταση του ουρανού όταν γεννηθήκατε. Μπορεί να μοιάζουν με πολλά παράξενα σύμβολα που δεν έχουν κανένα νόημα, αλλά υπάρχουν αποκάλυψεις εν αφθονία σε αυτόν τον μαγικό κύκλο. Και με μερικούς δείκτες κάτω από τη ζώνη σας, το καλύτερο άτομο για να μάθετε πώς όλα αυτά σχετίζονται με τη ζωή σας είναι πιθανώς εσείς. Συνεπώς, διαβάστε, συντονίστε τη διαίσθησή σας, κάντε ένα βήμα τη φορά και σύντομα θα απαιτήσετε από όλους όσους γνωρίζετε να παραδώσουν την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο γέννησής τους, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε και όλα τα μυστικά τους.

https://www.instagram.com/p/CRj-JPJstJf/

Χάρτης γέννησης

Για να αποκωδικοποιήσετε τα μυστικά του χάρτη γεννήσεών σας, θα πρέπει να καταλάβετε τα χαρακτηριστικά των δώδεκα ζωδιακών σημείων, τις συσχετίσεις και τις έννοιες των πλανητών που κυβερνούν και αυτό που αντιπροσωπεύει κάθε ένα από τα δώδεκα σπίτια. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε τις δικές σας ερμηνείες βάσει αυτών των πληροφοριών.

Με λίγα λόγια: πλανήτης + ζώδιο + οίκος + Your Intuition = κοσμική μεγάλη αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/CRjfKzqFwta/

Οι πλανήτες

Οι δέκα κύριοι «κυβερνώντες πλανήτες» είναι ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας. Οι πρώτοι πέντε είναι γνωστοί ως οι προσωπικοί πλανήτες (αυτοί μας επηρεάζουν σε ατομικό επίπεδο). Ο Δίας και ο Κρόνος είναι γνωστοί ως οι κοινωνικοί πλανήτες (αποκαλύπτοντας περισσότερα για τις συνδέσεις μας με τον κόσμο γύρω μας). Και οι τελευταίοι τρεις - ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας - είναι γνωστοί ως γενετικοί ή εξωτερικοί πλανήτες (αυτοί παραμένουν σε κάθε σημείο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και επομένως τείνουν να μας επηρεάζουν σε συλλογικό ή γενικό επίπεδο).

 

Κυρίαρχος - κυβερνήτης

Αυτός δεν είναι ένας κυβερνήτης πλανήτης, αλλά είναι η άγκυρα του χάρτη σας και αποκαλύπτει πώς παρουσιάζεστε στον κόσμο - τον δημόσιο εαυτό σας. Θα βρείτε την ανυψωτική ή ανερχόμενη πινακίδα σας στην κορυφή του πρώτου σπιτιού στο γράφημα σας. Μόλις μάθετε το ανερχόμενο σημάδι σας, είναι χρήσιμο να διαβάσετε το ωροσκόπιο για αυτό το σύμβολο, καθώς και για το σημάδι του ήλιου και συχνά θα το βρείτε πιο ακριβές.

 

Ο ήλιος

Το σύμβολο του ήλιου είναι το ζώδιο σας. Αντιπροσωπεύει την πιο αληθινή ουσία, ταυτότητα και πορεία σας στη ζωή. Ο ήλιος συνδέεται με την πατρότητα, το εγώ, το πεπρωμένο και την εξωτερική μας εμπειρία στον κόσμο.

 

Το φεγγάρι

Το σημάδι της Σελήνης σχετίζεται με τα συναισθήματά σας και δείχνει τι πρέπει να έχετε για να αισθάνεστε ασφαλείς στη ζωή. Το φεγγάρι συνδέεται με τη μητρότητα, τα συναισθήματα και τον εσωτερικό μας κόσμο.

 

Ερμής

Το σήμα Ερμή σας δείχνει πώς αλληλεπιδράτε με άλλους, επικοινωνείτε και μαθαίνετε. Ο Ερμής σχετίζεται με το μυαλό, την ανάλυση, τη λήψη αποφάσεων και την αλληλεπίδραση. Είναι επίσης ο πλανήτης που θέλουμε να κατηγορούμε τα πάντα καθυστερημένα τρένα για τεχνικές βλάβες κατά τη διάρκεια της οπισθοδρομικής περιόδου (στην πραγματικότητα μια οπτική παραίσθηση).

 

Αφροδίτη

Αχ, Αφροδίτη! Πλανήτης αγάπης, ομορφιάς και αφθονίας! Το σημάδι της Αφροδίτης και η τοποθέτηση του σπιτιού του δείχνουν πώς συσχετίζεστε με τους άλλους ρομαντικά και πώς εκφράζετε την αισθητική ή την αίσθηση του στυλ σας. Συνδέεται επίσης με την πολυτέλεια, τη θηλυκότητα και τα χρήματα.

https://www.instagram.com/p/CRlqOflrItE/

Άρης

Ο Άρης έχει όλες τις μεγάλες αποκαλύψεις για τη σεξουαλική σας ζωή. Ο Άρης σχετίζεται με πάθος, έλξη, ενέργεια και φιλοδοξία. Το σήμα του Άρη σας προσφέρει ενδείξεις για το ποιος ή τι βρίσκετε ακαταμάχητα ελκυστικό, τι πρέπει να έχετε για να αισθάνεστε ενεργοποιημένοι και τι σας παρακινεί να το πετύχετε.

 

Ζεύς-Δίας

Ο Δίας σχετίζεται με αισιοδοξία, επέκταση, ανάπτυξη, ευκαιρίες, περιουσία και ταλέντο. Το πρόγραμμά σας για το Δία προσφέρει πληροφορίες σχετικά με το ποιες μπορεί να είναι οι έμφυτες δεξιότητές σας (τα πράγματα που έρχονται φυσικά και εύκολα σε εσάς!) Και τι μπορεί να σας εμπνεύσει να μάθετε ή να ανακαλύψετε.

 

Κρόνος

Ο σοβαρός Κρόνος έχει να κάνει με την ευθύνη, τα μαθήματα ζωής, τα όρια και την ενηλικίωση. Το σημάδι του Κρόνου δείχνει ποιες προκλήσεις μπορεί να αντιμετωπίσετε στη ζωή και τις δεξιότητες που μπορεί να χρειαστεί να κυριαρχήσετε για να ανεβείτε. Είναι ένας πλανήτης που σχετίζεται με την ωριμότητα, τα όρια και το κάρμα.

 

Ουρανός

Ο επαναστατικός Ουρανός συνδέεται με την αλλαγή, την εφεύρεση, την ιδιοφυΐα και τον εαυτό, την επίγνωση. Το σύμβολο του Ουρανού και η τοποθέτηση του σπιτιού του μπορούν να αποκαλύψουν πληροφορίες για τη δέσμευσή σας για αυτο-βελτίωση, την επιθυμία σας να υπερασπιστείτε μια αιτία και ακόμη και πώς μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο.

 

Ποσειδώνας

Τα όνειρα, η διαίσθηση και η πνευματικότητα συνδέονται με τον μαγικό, μυστηριώδη Ποσειδώνα. Το σήμα του Ποσειδώνα σας προσφέρει στοιχεία για το τι μπορεί να σας εμπνεύσει στη ζωή, καθώς και για τις ελπίδες, τα όνειρα και τους φόβους σας.

 

Πλούτων

Ο Πλούτωνας έχει να κάνει με τη δύναμη και τον μετασχηματισμό, έτσι ώστε το σήμα του Πλούτωνα και η τοποθέτηση του σπιτιού του να αποκαλύψουν τα κίνητρα, τις εμμονές και τη σχέση σας με την εξουσία. Υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά στον Πλούτωνα, αλλά δείχνει επίσης πού μπορεί να βιώσετε τις μεγαλύτερες μεταμορφώσεις σας.

https://www.instagram.com/p/CRlQQ9uqO8-/

Τα ζώδια

Υπάρχουν δώδεκα ζώδια, το καθένα με τους δικούς τους συσχετισμούς και χαρακτηριστικά (περιγράφονται εν συντομία παρακάτω). Ανακαλύπτοντας τα σημάδια που βρίσκονται οι κυβερνήτες πλανήτες σας προσφέρει πληροφορίες για τους τομείς της ζωής που αντιπροσωπεύουν οι πλανήτες. Συνδυάστε το με το σπίτι στο οποίο βρίσκονται οι πλανήτες σας (ιδιαίτερα σημαντικό όταν ερμηνεύετε τους εξωτερικούς / γενετικούς πλανήτες) και δημιουργείτε μια πολύ πιο πολύχρωμη αστρολογική εικόνα.

 

Κριός

Ζώδιο φωτιάς, που κυβερνάται από τον Άρη. Το πρώτο σημάδι του ζωδιακού κύκλου είναι φλογερό, διασκεδαστικό, δυναμικό, ανταγωνιστικό, απασχολημένο, ταραχώδης και του αρέσει να πηγαίνει πρώτος. Ο Κριός σχετίζεται με την καινοτομία, τολμηρότητα, γενναιότητα και επαναστατικό πνεύμα.

 

Ταύρος

Γήινο σημάδι, που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Ο γειωμένος Ταύρος έχει να κάνει με την αυτο-φροντίδα και λατρεύει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή. Το επίμονο κλισέ ταύρου δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά αυτό είναι επίσης ένα σημάδι που σχετίζεται με τη φύση, τη φροντίδα, την αποφασιστικότητα, τα έργα, την επίλυση προβλημάτων, την υπομονή, το ταλέντο και την επιμονή.

 

Δίδυμοι

Σημάδι αέρα, που κυβερνάται από τον Ερμή. Γρήγορη, γοητευτική και ποτέ σύντομη στη συνομιλία, η Δίδυμος σχετίζεται με την εξυπνάδα, τη νοημοσύνη, την επικοινωνία (ειδοποίηση κουτσομπολιού!), Την ευελιξία, την περιέργεια, την αλλαγή και τη διασκέδαση.

 

Καρκίνος

Σημάδι νερού, που κυβερνάται από τη Σελήνη. Ο Καρκίνος είναι ο τροφός του ζωδιακού σώματος, που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, μητρότητα, δημιουργικότητα, συναίσθημα και διαίσθηση. Ο καρκίνος είναι πολύ καρδιάς, εξαιρετικά ευαίσθητος, φροντίδα και συμπαθητικός, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανασφαλής, υπερβολικά νοσταλγικός και αδιάφορος.

 

Λέων

Ζώδιο φωτιάς, που κυβερνάται από τον Ήλιο. Η ενέργεια του Λέοντα είναι γενναιόδωρη, μεγάλη καρδιά, χαρισματική και πάνω απ' όλα μεγάλη διασκέδαση. Ο Λέων αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής, δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα σημείο δράματος και φέρνει μια πινελιά πάρτι σε όλα. Ο Λέων είναι διασκεδαστικός, αστείος και περισσότερο από όλα χαίρεται που βρίσκεται στο προσκήνιο.

 

Παρθένος

Γήινο σημάδι, κυβερνούμενο από τον Ερμή. Οι τελειομανείς της τάσεις είναι γνωστές, αλλά η Παρθένος είναι επίσης ένα ζώδιο που σχετίζεται με την επίλυση προβλημάτων, την οργάνωση, τη θεραπεία, τη φύση και τη βοήθεια άλλων. Η ενέργεια της Παρθένου μπορεί επίσης να εκδηλωθεί ως υπερβολική σκέψη ή άγχος.

https://www.instagram.com/p/CRfCrMzHHxA/

Ζυγός

Ζώδιο αέρα, που κυβερνάται από την Αφροδίτη. Η Ζυγός που αναζητά την ειρήνη αγαπά τη ζωή όταν αισθάνεται ισορροπημένη και όλοι ξεκινούν. Η ενέργεια του Ζυγού δίνει υψηλή αξία στο στυλ και την αισθητική και αρέσει περισσότερο στην παρέα των άλλων από το να είναι μόνη. Ο Ζυγός είναι ευγενικός, γενναιόδωρος, γοητευτικός και μερικές φορές αναστατωτικά αναποφάσιστος.

 

Σκορπιός

Πινακίδα νερού, που κυβερνάται από τον Άρη / τον Πλούτωνα. Ο μυστηριώδης Σκορπιός ξέρει ένα ή δύο πράγματα για τη δύναμη και τον τρόπο χρήσης του. Η ενέργεια του Σκορπιού είναι χαρισματική, μαγνητικά σαγηνευτική και πολύ διαισθητική. Ο Σκορπιός ξέρει τι σκέφτεστε πριν κάνει αυτό που κάνει, κι είναι ένα ζώδιο εξαιρετικά ενσυναισθητικό. Ωστόσο, υπάρχει και μια σκοτεινή πλευρά για τον Σκορπιό. Η ενέργεια του Σκορπιού μπορεί μερικές φορές να είναι ζηλότυπη, κριτική και χειραγώγηση.

 

Τοξότης

Ζώδιο φωτιάς, που κυβερνάται από τον Δία. Υπάρχει μια εμπνευσμένη ατμόσφαιρα στον Τοξότη που είναι εντελώς εκρηκτική. Σκεφτείτε διασκέδαση, περιπέτεια, ενθουσιώδη μάθηση και σκέψη έξω από το κουτί. Η ενέργεια του Τοξότη είναι ανοιχτόμυαλη, έτοιμη να συνεχίσει ένα ταξίδι ανακάλυψης και κατά βάθος ειλικρινής.

 

Αιγόκερως

Γήινο σημάδι, κυβερνούμενο από τον Κρόνο. Όλα αφορούν την οικοδόμηση αυτοκρατορίας στον φιλόδοξο και πρακτικό Αιγόκερω. Η ενέργεια του Αιγόκερω δίνει προτεραιότητα στην επιτυχία, την επίτευξη και την κερδίζοντας δύναμη, μερικές φορές εις βάρος άλλων τομέων της ζωής. Ο Αιγόκερως είναι συμπαγής ως βράχος, υπέροχος στο να είναι υπεύθυνος και απόλυτα αξιόπιστος.

 

Υδροχόος

Ζώδιο αέρα, που κυβερνάται από τον Κρόνο / τον Ουρανό. Ο ελεύθερος πνευματικός ακτιβιστής του ζωδιακού είναι συμπονετικός, με φροντίδα και σούπερ αναλυτικός. Η ενέργεια του Υδροχόου εκτιμά την ανεξάρτητη σκέψη, την ισότητα, την κοινότητα, την ελευθερία και υπερασπίζεται το σωστό.

 

Ιχθύς

Ζώδιο νερού, κυβερνούμενο από τον Ποσειδώνα / Δία. Οι ονειροπόλοι Ιχθύς προτιμούν συχνά τη φαντασία στην πραγματικότητα και τον ύπνο για οτιδήποτε! Η ενέργεια τους είναι μυστικιστική, πνευματική και διαισθητική - μερικές φορές σε σημείο να είναι ψυχική. Αυτό το ζώδιο σχετίζεται με τη φαντασία, τα μεγάλα όνειρα και τα ενοχλητικά επίπεδα αποδιοργάνωσης κατά καιρούς.

https://www.instagram.com/p/CP_FSD0Hl7p/

Τα σπίτια -  οι οίκοι

Υπάρχουν δώδεκα σπίτια σε ένα γράφημα γέννησης και το καθένα σχετίζεται με διαφορετική περιοχή της ζωής. Το σπίτι στο οποίο πέφτει ένας πλανήτης μας δείχνει πού μπορεί να παίξει η επιρροή του στη ζωή σας. Μην πανικοβληθείτε εάν ένα ή περισσότερα από τα σπίτια σας δεν περιέχουν πλανήτες - όσο πιο πολυσύχναστο είναι ένα σπίτι, τόσο περισσότερο το επίκεντρο που ο τομέας της ζωής σας έχει οριστεί έτσι ώστε τα κενά σπίτια τείνουν να σημαίνουν λιγότερα μαθήματα που πρέπει να μάθετε.

 

1ο σπίτι

Το σπίτι του εαυτού. Η ταυτότητα που παρουσιάζετε στον κόσμο. Πρώτες εντυπώσεις. Αυτό είναι το σπίτι του ανερχόμενου σημείου ή του ανοδικού σας (το σημείο που ανέβαινε στον ανατολικό ορίζοντα τη στιγμή της γέννησής σας) Τα αυξανόμενα σημάδια αντιπροσωπεύουν το κοινό μας και τον τρόπο που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στον κόσμο.

 

2ο σπίτι

Αυτό το σπίτι έχει να κάνει με τη στάση απέναντι στον πλούτο, τις αξίες (συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών αξιών και της αυτοεκτίμησης) και των οικονομικών.

 

3ο σπίτι

Ο τρίτος οίκος αντιπροσωπεύει επικοινωνία, μάθηση, κοινή χρήση της φωνής ή της ιστορίας σας, αδέρφια και ταξίδια μικρής απόστασης.

 

4ο σπίτι

Αυτό είναι το σπίτι του σπιτιού, της οικογένειας, της μητρότητας και της θαλπωρής, της παιδικής ηλικίας, της ασφάλειας και της συναισθηματικής ευεξίας.

 

5ο σπίτι

Το πέμπτο σπίτι έχει να κάνει με καλές εποχές! Αυτό είναι το σπίτι της δημιουργικότητας, της διασκέδασης, του φλερτ, των παιδιών, της προσοχής / του προσκήνιο και μερικές φορές της φήμης.

https://www.instagram.com/p/CRPIGU9HgQt/

6ο σπίτι

Αυτό το σπίτι σχετίζεται με την υγεία, την ευημερία, το καθημερινό άλεσμα, τις ρουτίνες, την καθημερινή εργασιακή ζωή και τη θεραπεία.

 

7ο σπίτι

Το σπίτι των σχέσεων, των ερωτικών σχέσεων, της αρμονίας, της συντροφικότητας και όλων των τύπων συνεργασίας (όχι μόνο ρομαντικών).

 

8ο σπίτι

Το όγδοο σπίτι έχει να κάνει με τη σκοτεινή και πιο μυστηριώδη πλευρά της ζωής. Σκεφτείτε δύναμη, αποπλάνηση, θάνατο, κληρονομιά, μεταμόρφωση, ζήλια, εστίαση, ένταση και μαγεία.

 

9ο σπίτι

Τα ταξίδια (ιδιαίτερα μεγάλες αποστάσεις), η εκπαίδευση (ιδιαίτερα η τριτοβάθμια εκπαίδευση), η τύχη, η ανάπτυξη, η φιλοσοφία και η πνευματικότητα σχετίζονται όλα με τον ένατο οίκο.

 

10ο σπίτι

Το δέκατο σπίτι είναι το σπίτι της καριέρας, της επιτυχίας, της φιλοδοξίας, της φήμης,

επίτευγμα και δύναμη. Αυτό το σπίτι σχετίζεται με την εξουσία, την κυβέρνηση, τους κανόνες και τους περιορισμούς.

 

11ο σπίτι

Το σούπερ κοινωνικό ενδέκατο σπίτι σχετίζεται με φιλίες, κοινότητες, δικτύωση και συνδέσεις. Αυτό είναι ένα σπίτι ιδανικών, ακτιβισμού και ανεξάρτητης σκέψης.

 

12ο σπίτι

Ο μυστικός δωδέκατος οίκος έχει να κάνει με τη θεραπεία, τα κρυμμένα μηνύματα, το κλείσιμο, την πνευματικότητα, τη σύνδεση, τη διαίσθηση και το σύμπαν.

https://www.instagram.com/p/CRJ87QRnpJ4/

Συνδυάζοντάς τα όλα μαζί

Κοιτάζοντας τον χάρτη γέννησής σας και ενώνοντας τις τελείες μεταξύ των σημείων, των πλανητών και των σπιτιών, μπορείτε να κάνετε κάθε είδους ενδιαφέρουσες κοσμικές συνδέσεις και ανακαλύψεις. Για παράδειγμα: Η Αφροδίτη στον Κριό αποκαλύπτει κάποιον που είναι πιθανό να επιδείξει ποιότητες Κριού όταν πρόκειται για ρομαντισμό και σχέσεις. Μπορεί να είναι παρορμητικοί και άμεσοι, πιθανότατα να ερωτευτούν με την πρώτη ματιά και να φωνάζουν ακριβώς για το τι θέλουν. Η Αφροδίτη στο όγδοο σπίτι εν τω μεταξύ μπορεί να υποδηλώνει την επιθυμία για ένα επίπεδο έντασης και αφοσίωσης στις σχέσεις ή / και τους φόβους γύρω από τη ζήλια. Συγκεντρώστε τα όλα και έχετε μια καλύτερη εικόνα για το τι είναι αυτό το άτομο μπορεί να ψάχνει για αγάπη και πώς μπορεί να παίξει στην πραγματική ζωή.

https://www.instagram.com/p/CRMBRMEJ7uZ/

Μάθετε τα βασικά

Ακόμα κι αν δεν έχετε την τάση να βουτήξετε σε όλα τα παραπάνω αυτήν τη στιγμή, ανακαλύπτοντας μερικά βασικά στοιχεία του χάρτη γεννήσεων σας μπορεί να προσφέρει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ποιοι είστε. Εάν θέλετε να διερευνήσετε μόνο τα βασικά, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με τα ακόλουθα και να δημιουργήσετε από εκεί:

Το σημάδι του ήλιου - ο αληθινός σας εαυτός - ποιος είστε

Ο ωροσκόπος σας -  εσείς πώς παρουσιάζετε στον κόσμο

Το σημάδι της Σελήνης - Ο εσωτερικός σας εαυτός - Αυτό που πρέπει για να αισθάνεστε ασφαλείς

Το σημάδι της Αφροδίτης σας - Ο εαυτός σας της σχέσης - Αυτό που ψάχνετε στην αγάπη

Είναι αδύνατο να εξηγήσουμε τα πάντα σχετικά με τον χάρτη γεννήσεων σε ένα απλό άρθρο, μπορείτε να βρείτε πολλές πηγές και βιβλία για να μάθετε περισσότερα.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός