Skip to main content

SINGLES

Πώς να είσαι πιο ευτυχισμένη, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, ρωτήσαμε τι λένε τα άστρα για το πώς να είμαστε πιο ευτυχισμένοι



Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας - 20 Μαρτίου. Τι είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας;

Είναι μια μέρα για να είσαι ευτυχισμένος, φυσικά! Από το 2013, τα Ηνωμένα Έθνη γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας ως έναν τρόπο αναγνώρισης της σημασίας της ευτυχίας στη ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η ευτυχία είναι ένας θεμελιώδης ανθρώπινος στόχος. Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών αναγνωρίζει αυτόν τον στόχο και ζητά «μια πιο περιεκτική, δίκαιη και ισορροπημένη προσέγγιση στην οικονομική ανάπτυξη που προάγει την ευτυχία και την ευημερία όλων των λαών».

Το 2015, ο ΟΗΕ δρομολόγησε τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, οι οποίοι επιδιώκουν τον τερματισμό της φτώχειας, τη μείωση της ανισότητας και την προστασία του πλανήτη μας – τρεις βασικές πτυχές που οδηγούν στην ευημερία και την ευτυχία.

Τα Ηνωμένα Έθνη προσκαλούν κάθε άτομο οποιασδήποτε ηλικίας, καθώς και κάθε τάξη, επιχείρηση και κυβέρνηση να συμμετάσχουν στον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας της Ευτυχίας.

Η ευτυχία είναι γραμμένη στα αστέρια

Όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε όλοι, κάθε άνθρωπος στον πλανήτη θέλει ένα πράγμα: να καταλάβει πώς να είναι πιο ευτυχισμένος. Όμως, ενώ υπάρχουν κάποιες κοινές στρατηγικές που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στην επιδίωξη της ευτυχίας μας –από το να καταλάβουμε τον σκοπό μας και να βρούμε τους ανθρώπους μας– αυτό που πραγματικά λειτουργεί για εμάς εξαρτάται από το μοναδικό μας ίχνος, συμπεριλαμβανομένου του μοναδικού αστρολογικού μας ίχνους. Τα ζώδια του ήλιου μας παίζουν μεγάλο ρόλο στον καθορισμό τού τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε και τι μπορεί να μετατρέψει τον καθένα μας στο πιο ευτυχισμένο ζώδιο.

https://www.instagram.com/p/CqAmJGyqGsS/

Ποιο είναι το πιο χαρούμενο ζώδιο;

Όπως ίσως μαντέψατε, η ευτυχία έρχεται πιο φυσικά σε ορισμένα ζώδια, όπως και κάποια ζώδια τείνουν να είναι πιο ευγενικά ή πιο αξιόπιστα. Σύμφωνα με κάποιους αστρολόγους ο Λέων και ο Τοξότης είναι τα πιο ευτυχισμένα ζώδια. Ο Λέων είναι ένα σταθερό ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον ήλιο και σχετίζεται με τον 5ο Οίκο, που θεωρείται το καλό μέρος του ζωδιακού κύκλου. Συνήθως ο ήλιος θεωρείται ένα εξαιρετικά θετικό ουράνιο σώμα, επομένως η αυτοπεποίθηση και το χάρισμα του Λέοντα θα ήταν εμφανή χάρη στον πλανητικό κυβερνήτη του. Ως σταθερό ζώδιο της φωτιάς, ο Λέων είναι επίσης «σταθερά αισιόδοξος, ενθουσιώδης και σίγουρος για τον εαυτό του.

Ο Τοξότης είναι παρόμοιος με τον Λέοντα, αν και αυτό το μεταβλητό ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον Δία και συνδέεται με τον 9ο Οίκο των ταξιδιών, των συστημάτων πεποιθήσεων και της εξερεύνησης. Η αισιοδοξία αυτού του ζωδίου είναι συνήθως ακλόνητη, αφού ο πλανητικός κυβερνήτης του είναι απίστευτα πληθωρικός. Και τείνει να προχωρά πάντα προς τα εμπρός αναζητώντας φωτεινότερους ορίζοντες.

Πώς μπορείς να είσαι πιο ευτυχισμένος;

Με μια φυσικά θετική στάση στο πλευρό τους, ο Λέων και ο Τοξότης μπορεί να είναι τα πιο χαρούμενα ζώδια, αλλά οποιοδήποτε ζώδιο μπορεί να τονώσει την ευδαιμονία του – ειδικά αν γνωρίζουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση και θα σας κάνουν να χαμογελάτε περισσότερο σε χρόνο μηδέν. Το να γνωρίζετε τη συμβατότητα του ζωδιακού σας με άλλα ζώδια και να ωφεληθείτε από αυτά τα εμπνευσμένα αποσπάσματα θα σας βοηθήσει επίσης.

https://www.instagram.com/p/CqAmJJBN4m3/

Κριός: Πάρτε το προβάδισμα

Οι Κριοί είναι φυσικοί ηγέτες, επομένως είναι πιο ευτυχισμένοι όταν αναλαμβάνουν την εξουσία, επιδεικνύουν τα πρωτοποριακά τους πνεύματα και ακολουθούν πλήρως τις παρορμήσεις τους. Έχοντας αυτό κατά νου, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε αυτό το ζώδιο απολαμβάνουν να έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι πρώτοι. Η ανεξαρτησία και το να βάζεις τον εαυτό σου πρώτα είναι το κλειδί για να είσαι ικανοποιημένος.

Ο Κριός βρίσκει επίσης χαρά στο να είναι το ανώτερο άτομο, κάτι που συνήθως σημαίνει να απομακρύνεται από μικρότερους καβγάδες και περιττούς αγώνες. Και, ενώ μπορεί να είναι μια πρόκληση για τον ουράνιο κριό, αυτό το ζώδιο μπορεί να είναι πραγματικά χαρούμενο μόνο όταν ξεπερνά τα συναισθήματα απογοήτευσης ή θυμού, επομένως είναι ένας στόχος που αξίζει να εργαστείτε προς την κατεύθυνση αυτή!

Ταύρος: Ξεκινήστε μια συλλογή με νόημα

Ως ζώδιο της γης, ο Ταύρος έλκεται από τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Επομένως, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι για να είναι αυτό το ζώδιο πιο ευτυχισμένο, θα συνεπάγεται ακριβώς αυτό – να αισθάνεται σταθερό και ασφαλές. Κυβερνούμενος από την Αφροδίτη, ο Ταύρος τείνει να νιώθει έλξη στα υλικά, την πολυτέλεια και τα χρήματα, έτσι μπορεί να διαπιστώσει ότι η ευτυχία προέρχεται από το να έχει αρκετά για να εξασφαλίσει έναν άνετο τρόπο ζωής.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ταύρος θησαυρίζει τα υπάρχοντά του και βρίσκει μια βαθιά αίσθηση ασφάλειας και ανήκειν μαζί τους, τόσο πολύ που ο ουράνιος ταύρος τείνει να βρίσκει την ευτυχία του με τις ρίζες του σε τεχνάσματα και συναισθηματικά αντικείμενα. Η κλασική αξία και η εκτίμηση μπορεί να αισθάνονται πολύ ουσιαστικά για τους Ταύρους και η έναρξη μιας συλλογής με νόημα που μπορούν να θαυμάσουν, μπορεί να τους κάνει να νιώσουν πιο ευτυχισμένοι στο σπίτι τους.

Δίδυμοι: Κάντε βαθιές συζητήσεις

Κυβερνούμενος από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, ο Δίδυμος είναι ευλογημένος με το δώρο της διαίσθησης. Αυτό το ζώδιο δεν χάνει ποτέ τα λόγια και έχει πάντα τις καλύτερες ιστορίες για να διασκεδάσει ένα πλήθος. Και, έκπληξη, έκπληξη - το ζώδιο του αέρα ευδοκιμεί με αυτό το δώρο. Αλλά για να είναι ευτυχισμένοι, θα πρέπει να διευρύνουν τις συζητήσεις τους και να βουτήξουν βαθύτερα, ανοίγοντας τους πιο κοντινούς και αγαπημένους τους.

Επιπλέον, ο Δίδυμος λατρεύει να διαβάζει, να γράφει και να μοιράζεται πνευματικές γνώσεις με άλλους. Αλλά συχνά υστερούν στην εκτέλεση, κάτι που μπορεί να τους αφαιρέσει λίγη ευτυχία. Αν οι Δίδυμοι θέλουν να πετύχουν την ευτυχία, τότε μπορεί να χρειαστεί να επικεντρωθούν στο να ακολουθήσουν αυτό που έχουν ξεκινήσει. Η διατήρηση ενός σχεδίου και ο καθορισμός και η παρακολούθηση των στόχων τους μπορεί να τους βοηθήσει να έρθουν πιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού και να νιώθουν πραγματικά ικανοποιημένοι.

https://www.instagram.com/p/CqAjmaUon49/

Καρκίνος: Ενισχύστε τις σχέσεις σας

Ο Καρκίνος συνδέεται με το φεγγάρι, το σπίτι και την οικογένεια, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι έχουν τον Καρκίνο ως ζώδιο τείνουν να αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι όταν επενδύουν συναισθηματικά στη ζωή του σπιτιού τους. Το να παραμένετε συνδεδεμένοι με μέλη της οικογένειας ή να δημιουργήσετε μια άνετη κατοικία θα σας βοηθήσει να αισθάνεστε συναισθηματικά γεμάτοι. Η διακόσμηση με το ζωδιακό τους χρώμα μπορεί να τονώσει ακόμα περισσότερο την ευτυχία. Εκτός από το φυσικό τους σπίτι, είναι επίσης σημαντικό για τους Καρκίνους να ανανεώνουν τις φιλίες τους και να περιβάλλουν τον εαυτό τους με ανθρώπους που θα τους υποστηρίξουν και θα καταρρίψουν τους φραγμούς τους.

Πώς μπορεί να μοιάζει αυτό; Μπορεί να θέλουν να προγραμματίσουν ένα κανονικό ραντεβού FaceTime με την οικογένειά τους ή να προγραμματίσουν μια μηνιαία έξοδο με τους στενότερους φίλους τους. Αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν πρόκειται να γίνεις το πιο ευτυχισμένο ζώδιο.

Λέων: Αφήστε την υπερηφάνεια

Ως το πιο ευτυχισμένο ζώδιο, ο Λέων το να νιώθει ευτυχισμένος είναι ένα από τα αδιαπραγμάτευτά του θέματα. Και δεδομένου ότι έχει ήδη ένα γερό θεμέλιο ευτυχίας, το ουράνιο λιοντάρι μπορεί να πετύχει την ευτυχία ακόμη περισσότερο. Δεδομένου ότι κυβερνάται από τον ήλιο, θα ένιωθε καλύτερα όταν αναγνωρίζεται για το χάρισμα, τα ταλέντα και τη χαρούμενη διάθεσή του. Με αυτό κατά νου, οι Λέοντες είναι πιο ευτυχισμένοι όταν εκφράζονται. Το να είναι στο επίκεντρο της προσοχής θα βελτιώσει τη διάθεση τους ειδικά αν μπορούν να επικεντρωθούν στα έργα του πάθους και στα χόμπι τους.

Ενώ στους Λέοντες αρέσει να επαινούνται, το χειροκρότημα των άλλων δεν είναι ο αληθινός λόγος που εμπλέκονται σε αυτά τα έργα πάθους - και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμούνται. Αν οι Λέοντες θέλουν αληθινή ευτυχία, θα πρέπει να αφήσουν την υπερηφάνεια τους και να μάθουν ότι ο έπαινος που αναζητούν μπορεί να αντικατασταθεί με το πόσο εκπληκτικό είναι απλώς να εκφράζονται. Μόλις συμβεί αυτό, το λιοντάρι μπορεί να αισθάνεται απίστευτα σίγουρο για τον εαυτό του.

Παρθένος: Χαλαρώστε την τελειομανία σας

Οι Παρθένοι έχουν μια φυσική επιθυμία για τελειομανία – και αυτό μπορεί να σας εξαντλήσει αν δεν μάθετε πώς να βάζετε όρια. Αφήστε τους άλλους να παίρνουν τον έλεγχο μερικές φορές και αποδεχτείτε ότι το αποτέλεσμα δεν θα ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα σας. Αυτό μπορεί να μην ακούγεται ιδανικό για τον Παρθένο, αλλά η πιο χαλαρή προσέγγιση της ζωής μπορεί να ωφελήσει σημαντικά τη συνολική υγεία και ευτυχία του.

Αν ο καθορισμός ορίων στην τελειομανία τους είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για τους Παρθένους, μπορούν να το κάνουν ένα βήμα τη φορά. Οι Παρθένοι μπορούν να βρουν τη μεγαλύτερη ευτυχία στην απλότητα, οπότε περνώντας λίγο ποιοτικό χρόνο επαναφορτιζόμενοι στη γαλήνη της φύσης θα τονώσει γρήγορα την αίσθηση της ευεξίας τους. Άλλες ιδέες μπορεί να περιλαμβάνουν τη δοκιμή ενός διαλογισμού γείωσης που τους επιτρέπει να ηρεμήσουν λίγο περισσότερο ή να ασχοληθούν με μια νέα δραστηριότητα που χρειάζεται χρόνο για να βελτιωθεί, όπως η κεραμική.

Ζυγός: Δουλέψτε στη σχέση σας με τον εαυτό σας

Αυτό το ζώδιο της Αφροδίτης αγαπά την αγάπη, επομένως ο Ζυγός είναι συνήθως πιο ευτυχισμένος όταν είναι με κάποιον που τον θεωρεί ως φίλο, εραστή ή περισσότερο. Αυτοί οι τόσο φυσικοί οικοδεσπότες λατρεύουν να περιβάλλουν τους εαυτούς τους με υπέροχες συνδέσεις, αλλά εδώ είναι που τα πράγματα μπορούν να στραβώσουν, αφού η ευτυχία τους δεν μπορεί να εξαρτάται αποκλειστικά από άλλους ανθρώπους. Φυσικά, αυτή είναι μια συνταγή απογοήτευσης. Προκειμένου να ευδοκιμήσουν πραγματικά και να επιτύχουν μακροπρόθεσμη ευτυχία, οι Ζυγοί θα πρέπει να εργαστούν για να δημιουργήσουν μια σχέση με τον εαυτό τους – ακριβώς όπως κάνουν με τους φίλους τους.

Αντιπροσωπευόμενο από μια ζυγαριά, αυτό το ζώδιο πρέπει να βρει μια ισορροπία μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών φιλιών για να γίνει πιο ευτυχισμένο. Μπορούν να το κάνουν αφιερώνοντας χρόνο για να κάνουν πράγματα μόνοι τους, είτε πρόκειται για μια μέρα σπα στο σπίτι, είτε για ένα σόλο γεύμα ή μια βόλτα σε ένα μουσείο. Μπορεί ακόμη και να θέλουν να βρουν ένα νέο χόμπι.

Σκορπιός: Εξερευνήστε την πνευματική σας πλευρά

Οι Σκορπιοί τείνουν να παλεύουν λίγο με την ευτυχία, καθώς ο Σκορπιός συνδιοργανώνεται από δύο πολύ έντονους πλανήτες: τον Άρη και τον Πλούτωνα. Ως αποτέλεσμα, ο Σκορπιός τείνει να βιώνει την ευτυχία σε ακραία και ασταθή κύματα. Για να είναι πραγματικά ευτυχισμένος, θα χρειαστεί να έρθει σε επαφή με τα μέσα εξουσίας, μεταμόρφωσης και ελέγχου του. Ωστόσο, για να συμβεί αυτό, πρέπει επίσης να αφήσουν κατά μέρος τα παιχνίδια εξουσίας, τις καταστροφικές τάσεις και τις εμπλοκές.

Τοξότης: Δοκιμάστε νέα πράγματα

Ο Τοξότης μπορεί να διαπιστώσει ότι η ευτυχία του έρχεται φυσικά. Τούτου λεχθέντος, ο Τοξότης είναι το πιο χαρούμενο ζώδιο όταν αισθάνεται μια αίσθηση ελευθερίας που του επιτρέπει να περιφέρεται, να ταξιδεύει, να εξερευνά και να βιώνει. Αλλά ενώ μπορεί να συνδέουνε αυτές τις επιθυμίες με το να βγούνε από το σπίτι, είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Πρέπει να αναπτυχθούν και να βιώσουν νέα πράγματα – πνευματικά, διανοητικά και πέρα από αυτό. Αυτό θα μπορούσε να μοιάζει με το να διαβάζουν εμπνευσμένα βιβλία, να στοχάζονται τον σκοπό της ζωής, να ακολουθούν μια πορεία που διευρύνει το μυαλό τους ή –φυσικά– να ταξιδεύουν και να επισκέπτονται ένα μακρινό μέρος.

https://www.instagram.com/p/CqAj7zcs_yD/

Αιγόκερως: Βάλτε εφικτούς στόχους

Όμοια με τον Σκορπιό, ο Αιγόκερως μπορεί να δυσκολεύεται να βρει την ευτυχία επειδή κυβερνάται από τον στωικό Κρόνο. Τείνουν να είναι απίστευτα σκληροί με τον εαυτό τους, κάτι που μπορεί να εμποδίσει το να αισθάνονται ικανοποιημένοι. Αλλά η ευτυχία είναι δυνατή, ειδικά αν ο Αιγόκερως μάθει να ισορροπεί τη νοοτροπία «δούλεψε σκληρά, παίξε σκληρά».

Όσον αφορά την αληθινή ευτυχία, αυτό το ζώδιο πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτά που έχουν επιτύχει χάρη στη σκληρή δουλειά του. Για τους Αιγόκερους, η αντιληπτή επιτυχία παίζει σημαντικό ρόλο στην ικανοποίησή τους και τους παρακινεί να συνεχίσουν στον σωστό δρόμο. Η δημιουργία ενός πίνακα οράματος για τον καθορισμό στόχων είναι μια φανταστική προσέγγιση που θα επιτρέψει στον Αιγόκερο να έχει μια εικόνα για να κοιτάξει πίσω και να θαυμάσει καθώς ωριμάζουν οι καρποί του κόπου του.

Υδροχόος: Να είστε ο εαυτός σας

Όπως ο Αιγόκερως και ο Σκορπιός, ο Υδροχόος τείνει να αγωνίζεται να βρει την ευτυχία. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Υδροχόος συνδιοργανώνεται από τον Κρόνο και τον Ουρανό, κάτι που φέρνει ανατρεπτική και σκληρή ενέργεια αγάπης στην τροχιά του. Η ευτυχία μπορεί να φαίνεται σαν μια κοινωνική κατασκευή για τον Υδροχόο, ειδικά επειδή αυτό το ζώδιο μπορεί να δυσκολεύεται να καθίσει με τα συναισθήματά του και να αντιμετωπίσει τον αρχικό φόβο της κρίσης. Όμως, μόλις ο Υδροχόος είναι έτοιμος να κάνει ένα άλμα πίστης, μπορεί να διαπιστώσει ότι η ευτυχία τους συνδέεται με το να είναι επαναστάτες και αυθεντικοί.

Για τους Υδροχόους, η ευτυχία προέρχεται από την αυτοπεποίθηση, ειδικά σε σχέση με την ατομικότητα, την εκκεντρικότητα και τις ιδιορρυθμίες τους. Μπορεί να καλλιεργήσουν αισθήματα αυτοπεποίθησης επιτρέποντας στον εαυτό τους να είναι πιο εκφραστικός, είτε με τον τρόπο που ντύνονται είτε με τη μουσική που ακούν. Επιπλέον, ο Υδροχόος μπορεί να επικεντρωθεί στο να είναι πιο ευγενικός με τον εαυτό του και να κάνει ασκήσεις αυτοπεποίθησης, όπως να καταγράφει ένα πράγμα που του αρέσει στον εαυτό του κάθε μέρα σε ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης και να ανατρέχει σε αυτό όπως χρειάζεται. Με το να αισθάνεται αυτοπεποίθηση, ο Υδροχόος μπορεί να μπει σε μια αληθινή ενέργεια ευτυχίας και να αισθάνεται πιο ήσυχος με τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του.

Ιχθύς: Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας

Γνωστοί ως ένα από τα πιο ονειρικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύς μπορούν συνήθως να φτάσουν την ευτυχία όταν βουτούν περαιτέρω στις ονειροπολήσεις, τις φαντασιώσεις και τις καλλιτεχνικές επιθυμίες τους. Δεδομένου ότι οι Ιχθύς συνδιοργανώνονται από τον επεκτατικό Δία και τον μαγικό Ποσειδώνα, η ευτυχία μπορεί να προέλθει από μια ιδιότροπη ζωή. Όσοι έχουν τα ζώδια του ήλιου των Ιχθύων τείνουν να κάνουν ό,τι αγγίζουν να αισθάνεται ονειρικό, από τον τρόπο που διακοσμούν τα σπίτια τους μέχρι την περίτεχνα φτιαγμένη γκαρνταρόμπα τους.

Παρ’ όλα αυτά, οι Ιχθύς θα χρειαστεί να εργαστούν για να διατηρήσουν υπό έλεγχο τις φυσικές τους τάσεις διαφυγής. Ως ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να εμπλακούν λίγο υπερβολικά σε ό,τι συμβαίνει στο μυαλό τους και, επομένως, μπορεί να μην είναι σε θέση να φέρουν αυτά τα όνειρα στην πραγματικότητα – η ζωή δεν είναι παρά ένα όνειρο, τελικά. Αλλά αν ο Ιχθύς μπορεί να είναι πιο παρών στην πραγματικότητα, αυτό το ζώδιο μπορεί να αντλήσει ευτυχία παίζοντας με τη μαγική του πλευρά μέσω της τέχνης, της μουσικής, της ποίησης και άλλων μορφών δημιουργικής έκφρασης.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός