Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Βιάζεται; Ξέρει τι θέλει; Ή σε ερωτεύεται; Συνέχισε να διαβάζεις για περισσότερους λόγους

Αγγελική Λάλου

Ακόμα κι αν είστε οι καλοί στο να διαβάζετε τους ανθρώπους και γενικά καταλαβαίνετε τη γλώσσα του σώματος αρκετά καλά, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα πράγματα που κάνουν οι άντρες και δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Τι σημαίνει λοιπόν όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού;

Ξέρει τι θέλει.

Δεν είμαστε εδώ για να χάνουμε τον χρόνο μας στη γη. Το 2023 παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Ίσως όντως να μη χρειάζεται τόσος χρόνος για να κατανοήσουμε την έλξη μας ώστε μερικές φορές να προλαβαίνουμε να ενεργήσουμε σύμφωνα με τις παρορμήσεις μας. Κάποιοι άντρες αφήνονται στο ένστικτό τους και φιλάνε στα πρώτα ραντεβού.

Επιβεβαιώνει ότι σε ελκύει.

Ίσως αυτό ήταν κάτι που θα μπορούσε να συναχθεί, αλλά είναι ένα ξεκάθαρο πράσινο φως όταν τον έχετε συναντήσει προσωπικά για το ραντεβού σας και εξακολουθεί να ενδιαφέρεται. Αυτές οι φυσικές επιβεβαιώσεις δεν είναι προς συζήτηση. Όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού, σημαίνει ότι του αρέσει αυτό που βλέπει και νιώθει.

Δεν θέλει να χάνει χρόνο.

Αυτό είναι ένα βήμα πέρα από το απλό ενδιαφέρον. Όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού, πιθανότατα θέλει να κοιμηθεί μαζί σου και να περάσει κατευθείαν στην επόμενη πίστα. Μην το «ακυρώσετε» μέχρι να το δοκιμάσετε - πιθανότατα ήσασταν στο ραντεβού για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Παρακολουθεί τη γλώσσα του σώματός σας.

Προφανώς, η συναίνεση είναι πολύ σημαντική, αλλά αν έχει διαβάσει σωστά τη γλώσσα του σώματός σας και μετράει την ατμόσφαιρα, αυτή είναι η πληροφορία που τον οδηγεί όταν κλίνει προς το μέρος για αυτό το φιλί. Είναι επίσης εξαιρετικά σέξι όταν ένας άντρας σε ρωτάει αν μπορεί να σε φιλήσει. Δείχνει ότι είναι πρόθυμος να καταρριφθεί και να σας δώσει τον έλεγχο, αντί να λυγίζετε με την ελπίδα ότι θα εκπλαγείτε να τον φιλήσετε.

Θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο.

Μερικές φορές στα πρώτα ραντεβού, και οι δύο άνθρωποι είναι λίγο νευρικοί. Το θέμα είναι ότι αυτή η αμηχανία εμποδίζει να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον πιο στενά και οργανικά, επειδή βολιδοσκοπείτε ο ένας τον άλλον σχετικά με την πτυχή του «παιχνιδιού» του ραντεβού. Η απόκτηση αυτού του πρώτου φιλιού απομυθοποιεί αυτήν την αρχική διαδικασία και μειώνει την πίεση. Μπορείς απλά να είσαι ο εαυτός σου.

Δείχνει ότι σε ακούει πραγματικά.

Τις περισσότερες φορές στα πρώτα ραντεβού, οι άντρες είναι πολύ απασχολημένοι με το πώς να φτιάξουν τα μαλλιά τους ή να μιλήσουν μαζί σου για να σε ακούσουν πραγματικά. Ακόμα κι αν ακούνε, το κάνουν μόνο για να θέλουν να καταλάβουν πώς να σου απαντήσουν με συγκαταβατικό ή ανώτερο τρόπο. Όταν σκύβει για αυτό το φιλί, είναι επειδή στην πραγματικότητα έχετε κάνει μια πραγματική επαφή και θέλει να ενεργήσει σύμφωνα με αυτό.

Είναι έντονος.

Δίνει μυστηριώδεις, έντονες, λιγοστές δονήσεις όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού. Όλες οι κάρτες είναι στο τραπέζι και κάνει τις ιδέες για το επόμενο ραντεβού πραγματικά ενδιαφέρουσες επειδή είσαι υπεύθυνη για την επόμενη κίνηση. Είναι αφοσιωμένος και δεν κάνει πράγματα κατά το ήμισυ, αυτό δεν είναι τόσο συναρπαστικό;

Αρπάζει τη στιγμή.

Θέλουμε να έχουμε σχέση με κάποιον που μας ωθεί και μας ενθαρρύνει να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Όταν φιλάτε αυθόρμητα την πρώτη μέρα, ανοίγεστε σε νέες προκλήσεις. Όταν ένας άντρας το κάνει αυτό, σας προσφέρει μια ματιά στα μελλοντικά σας ραντεβού. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και δεν χρειάζεται να παίζετε με τους «κανόνες» του ραντεβού και να περιμένετε μέχρι να σβήσει το πάθος για να έχετε το πρώτο σας φιλί.

Έχει αυτοπεποίθηση.

Ας πούμε μόνο αυτό: ένας άντρας με χαμηλή αυτοεκτίμηση δεν φιλάει κανέναν στο πρώτο ραντεβού. Αυτό σημαίνει ότι όταν σε φιλήσει στο πρώτο ραντεβού, βλέπεις έναν άντρα με αυτοπεποίθηση και εμπειρία. Είναι πάντα οι καλύτεροι.

Δεν φοβάται να είναι τολμηρός.

Όλοι θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας σε αυτόν τον κόσμο και αν σε φιλήσει στο πρώτο ραντεβού, αυτό δείχνει ότι θέλει να έχει αντίκτυπο. Δεν είναι εδώ για να σπαταλήσει το χρόνο του. Αν και οι δύο σας νιώθετε έλξη ο ένας τον άλλον, γιατί να το περιπλέκετε υπερβολικά;

Μάλλον έχει εμπειρία.

Δεν λέω ότι είναι απαραιτήτως παίκτης –θα μπορούσε απλώς να αφεθεί να παρασυρθεί από τη στιγμή— αλλά όταν ένας άντρας σε φιλάει στο πρώτο ραντεβού, σε κάνει να πιστεύεις ότι ήταν εδώ πριν. Όχι απαραίτητα με άσχημο τρόπο, γιατί είναι πάντα συναρπαστικό να βρίσκεσαι με κάποιον έμπειρο, αλλά είναι ένα θέμα που πρέπει να θίξεις όταν συζητάς με τα κορίτσια σου την επόμενη μέρα.

Μπορεί να σε θέλει μόνο για σεξ.

Αν και υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας σας φιλάει στο πρώτο ραντεβού, να έχετε επίσης υπόψη ότι μπορεί απλώς να είναι στο ραντεβού επειδή περιμένει να σε ρίξει στο κρεβάτι του. Είναι σκληρό αλλά αληθινό.

Μπορεί ήδη να σε ερωτεύεται.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, αν ένας άντρας θέλει να σε φιλήσει την πρώτη μέρα, μπορεί να σημαίνει ότι σε ερωτεύεται ήδη. Ήξερε ότι τον έλκυες όταν σου ζήτησε να βγείτε, αλλά τώρα περάσατε χρόνο μαζί, κι αυτό είναι αρκετό για να σιγουρευτεί. Φρόντισε όμως να ξέρεις τι θέλεις – μπορεί να έχεις γνωρίσει έναν υπέροχο άντρα, αλλά αν δεν είσαι εσύ έτοιμη μην υποκύψεις στο φιλί!

Θέλει να βεβαιωθεί ότι θα έχει δεύτερο ραντεβού.

Το φιλί στο πρώτο ραντεβού μπορεί επίσης να είναι μια στρατηγική για να αποκτήσετε ένα δεύτερο ραντεβού - λίγο σαν να βρίσκεστε στο χείλος του γκρεμού στο τέλος της πρώτης σεζόν ως μια τελευταία προσπάθεια να ανατεθεί μια ακόμα σεζόν. Λειτουργεί μερικές φορές και όχι σε άλλες, αλλά εξακολουθεί να αξίζει ένα λογοπαίγνιο, σύμφωνα με τους φίλους του. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε πολύ στη δίνη. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares