Ήξερες ότι 13,12 cm είναι το μέσο μέγεθος ενός πέους; - AllYou.gr

Search

 

Ήξερες ότι 13,12 cm είναι το μέσο μέγεθος ενός πέους;


Αν δεν προλαβαίνεις να μετρήσεις, σου έχουμε την απάντηση…

> SEX ::
12 Μαϊου 2019
Συντάκτης : Νανά Χατζή


Λοιπόν, υπάρχει μέσος όρος μεγέθους για το ‘’μέγεθος’’  κι αυτό δεν το λέμε εμείς εδώ στο All you, αλλά Βρετανοί και Ιταλοί επιστήμονες που κάθησαν και έκαναν αυτή τη δουλειά. It’s a dirty job, but someone has to do it.

Η έρευνα λοιπόν κατέληξε στα εξής συμεράσματα: 
- Το μέγεθος αλλά και η εύρωστη στύση του ανδρικού οργάνου είναι σημαντικοί παράγοντες όχι μόνο για τον άντρα αλλά και για την γυναίκα, συνήθως όμως από μια ηλικία και μετά.
Όσο μια γυναίκα μεγαλώνει και αποκτά εμπειρία στο σεξουαλικό πεδίο, μπορεί να κάνει πιο εύκολα συγκρίσεις και άρα έχει ´´μεγαλύτερες’’ απαιτήσεις. Σε νεαρή ηλικία μια κοπέλα διαθέτει μια πιο ρομαντική ματιά για το σεξ και σε συνδυασμό με την έλλειψη εμπειρίας δεν έχει και τόσο συνειδητοποιημένη άποψη για το μέγεθος. Γύρω στα 35 με 40 όμως, οι απαιτήσεις αλλάζουν…

sexpeosin.jpg
 

-Ένα υπερμεγέθες πέος που ο κάτοχος του δεν το χρησιμοποιεί σωστά, δηλαδή δεν πολυενδιαφέρεται για την ευχαρίστηση της παρτενέρ του ή έχει την υπεροψία οτι δεν χρειάζεται και πολύ να προσπαθήσει, μπορεί να μην μετράει τόσο, όσο  ένα πέος λιγότερο προικισμένο που όμως διαθέτει τεχνική. Εδώ πρέπει να αναφέρουμε οτι σύμφωνα με τους ειδικούς το βάθος του κόλπου είναι  7 με 8 εκατοστά. Άρα 10 και 12 εκατοστά πέους είναι υπεραρκετά για μια ικανοποιητική διείσδυση!

- Ένα πέος σε μη στύση μπορεί να κυμαίνεται από 6,5 έως 10 εκατοστά και σε πλήρη στύση από 12,5 έως 17,5 εκατοστά. Άρα, ο μέσος όρος ενός πέους σε στύση σύμφωνα πάντα με την έρευνα, είναι 13,12 εκατοστά.
Η ίδια έρευνα καταλήγει οτι μικρών διαστάσεων θεωρείται ένα πέος που σε στύση δεν ξεπερνά τα 7 εκατοστά, ενώ   δίνει 20, πολλές φορές και 25 εκατοστά στα πέη που θεωρούνται ιδιαιτέρως προικισμένα!

 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!