Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Κρύο… καιρός για δύο – το λέει και το sexy ωροσκόπιο σου

Οι προβλέψεις των επόμενων ημερών/νυχτών εμπεριέχουν κι ένα καυτό σαββατοκύριακο!



Μπορεί η κούραση της εβδομάδας και οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας να μη δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για ρομαντισμό, όμως οι κρύες νύχτες σε ωθούν να βρεις τρόπους να ανεβάσεις το ερωτικό θερμόμετρο για να ζεσταθείς. Δες κατά πόσο σε ευνοούν τα άστρα αυτή την εβδομάδα για να ξέρεις πόσο σε παίρνει να αυξήσεις τη θερμοκρασία!

ΚΡΙΟΣ

Η σεξουαλική σου ζωή ξυπνάει μετά από δύο μήνες απόλυτης νέκρας (να ευχαριστείς, τον ανάδρομο Άρη). Όσο και αν είμαι σίγουρη ότι θα ήθελες ο δείκτης σεξουαλικής σου απόλαυσης να ανέβει ψηλά, οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας δεν είναι πραγματικά τόσο σέξι. Η οικειότητα ωστόσο και η τρυφερότητα θα κυμανθούν σε «ζεστά» επίπεδα. Το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο αυτό το διάστημα, αλλά είναι ακόμα πιο εύκολο και πιο ιδιαίτερο όταν είναι με κάποιον με τον οποίο έχεις ήδη βαθιά σχέση. Οτιδήποτε περιστασιακό θα οδηγήσει πιθανότατα στην ανάπτυξη από πλευράς σου συναισθημάτων, γιατί αυτή τη στιγμή αναζητάς τη δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, σε ενθαρρύνουμε να δοκιμάσεις νέα πράγματα (ή άτομα) στο κρεβάτι. Προσπάθησε να αλλάξεις το είδος των φόβων σου, οπότε το να ανακινείς τα πράγματα στη σεξουαλική σου ζωή μπορεί να φαίνεται προκλητικό στην αρχή, αλλά τόλμησέ το - μπορείς να κινηθείς με τον δικό σου ρυθμό! Τι είναι αυτό που πάντα ήθελες να δοκιμάσετε με τον εραστή σου; Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί είναι να ακούσεις ένα «συγγνώμη, όχι», οπότε τι σε εμποδίζει να εκφράσεις τη φαντασίωσή σου; Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα αστέρια σε προτρέπουν να βεβαιωθείς ότι θα παραμείνεις ασφαλής όταν πρόκειται για τη σεξουαλική σου ζωή αυτή την εβδομάδα. Κι αυτό αφορά και τις οδηγίες για τον κορωνοϊό! Παρά ωστόσο την καραντίνα, την κοινωνική απομόνωση και την πανδημία, η λίμπιντό σου αυτό το διάστημα χτυπάει κόκκινο και δεν σε νοιάζουν και πολύ τα 300 αργύρια... Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ευχαρίστησης, συνδέεται με τον έντονο Πλούτωνα και τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, αυτήν την εβδομάδα, οπότε μπορείς δυνητικά να έχεις μερικά από τα πιο καυτές και πιο έντονες εμπειρίες σεξ αυτήν την εβδομάδα. Απλώς να θυμάσαι ότι ακόμα και το σεξ μέσω τηλεφώνου θα μπορούσε να σου προσφέρει υψηλές συγκινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνήθως είσαι ο «αργός και σταθερός» τύπος, αλλά αυτήν την εβδομάδα, θέλεις κάτι (ή κάποιον) και το θέλεις τρελά. Επειδή όμως θες και το απαραίτητο δίχτυ ασφαλείας και το αίσθημα σιγουριάς, θες το πάθος να πλαισιωθεί από πρόγραμμα. Κινδυνεύεις να έρθεις πολύ κοντά και να νιώσεις πολύ δυνατά και να πέσεις με τα μούτρα στον έρωτα. Ωστόσο, αν κάποιος λέει «όχι ευχαριστώ», πρέπει να το ακούσεις αυτό και να πας παρακάτω. Και για τους single Καρκίνους εκεί έξω, αν θέλεις κάτι πραγματικό, να θυμάσαι ότι πρέπει να προχωρήσετε τα πράγματα αργά τώρα. Αλλά πάντα υπάρχει και το ενδεχόμενο ο άλλος να σε εκπλήξει ευχάριστα και να θέλει ακριβώς το ίδιο με σένα – όποτε, go for it.

ΛΕΩΝ

Εσύ και κάποιος σπέσιαλ κάνεις μια βαθιά, ισχυρή σύνδεση αυτήν την εβδομάδα (και αν είσαι μόνη, αυτό μπορεί εύκολα να γίνει με έναν συνάδελφο, ή φίλο). Η απόλαυση με τον σύντροφό σου είναι ιδιαίτερα υπέροχη και αυτό το διάστημα αστρολογικά είναι ιδανικό για ρομαντισμό - όχι όμως για κάτι απλό. Στο τέλος της εβδομάδας, υπάρχει κάποια δυσκολία από τον Κρόνο που υποδηλώνει ότι αντιμετωπίζεις κάποιο είδος απόρριψης. Μπορεί να είναι απλώς μια περίεργη μέρα όπου εσείς και ο σύντροφός σας δεν μιλάτε πολύ, αλλά αν είσαι μόνη, μπορεί να υποφέρεις από ghosting ή να προσπαθείς να αναρρώσεις από έναν χωρισμό - υπομονή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει ένα ωραίο αστρολογικό μείγμα που έρχεται στο δρόμο σου αυτήν την εβδομάδα, Παρθένοι. Ως επί το πλείστον, οι πλανήτες θέλουν να διασκεδάσεις με την ερωτική σου ζωή, ειδικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ανάδρομος Άρης τελείωσε και η λίμπιντο σου έχει πάρει φωτιά! Είναι μια καλή στιγμή για να το προχωρήσεις με το date σου ή απλώς να ξαναμπείς σε όλες τις εφαρμογές γνωριμιών. Υπάρχει μια καλή ευκαιρία να σταθείς τυχερή τώρα, οπότε ο επόμενος σύντροφός σου μπορεί να απέχει μόλις ένα κλικ μακριά! Το τέλος της εβδομάδας δείχνει ότι υπάρχει λίγη απόσταση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου - ίσως να μην έχει τη διάθεση, ή ίσως απλά να μην μιλήσετε για μια ή δύο μέρες επειδή είστε και οι δύο πολύ απασχολημένοι. Δεν είναι τίποτα σημαντικό, απλώς άφησέ το να περάσει!

ΖΥΓΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης εστίασε σχεδόν όλη την ενέργειά του στο να προκαλεί δράμα στη σχέση σου και τώρα που έχει τελειώσει, μπορείς να περιμένεις να ξεχαστούν και να ξεπεραστούν όλες οι εντάσεις, οι διαφωνίες, οι χαζομάρες. Αυτήν την εβδομάδα, ξεπερνάς τις αναστολές και την κυκλοθυμία σου και επιτέλους στέλνεις στον άλλο ένα σαφές πράσινο φως… Και προχωράς μια για πάντα. Εν τω μεταξύ, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, είναι ακόμα στο ζώδιο σου, οπότε το σεξ είναι πιο ζεστό, ο ρομαντισμός είναι πιο μαγικός και είσαι ένας απόλυτος μαγνήτης. Ενιαία ή όχι, η Αφροδίτη σου  δίνει ένα τεράστιο χέρι βοήθειας για να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή αυτή την εβδομάδα, οπότε απόλαυσέ το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχω καλά νέα και κακά νέα. Θα ξεκινήσω με το κακό: Υπάρχει ένα μικρό δράμα που προκαλείται από έναν πρώην αυτήν την εβδομάδα. Τώρα το καλό: οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας είναι ιδανικές για να κάνεις νέες συνδέσεις αν είσαι μόνη αλλά νιώθεις έτοιμη να μπεις ξανά στο παιχνίδι, ειδικά το Σάββατο και την Πέμπτη. Εάν βρίσκεσαι σε σχέση ή βγαίνεις με κάποιον, ο Ερμής αντιτίθεται στον Ουρανό, τον πλανήτη της διαταραχής και των εκπλήξεων, την Τρίτη, τόσο σημαντικές συζητήσεις πραγματοποιούνται ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου αυτήν την εβδομάδα. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει να έρθεις πιο κοντά με κάποιον που έβγαινες στο χαλαρό, αναβάθμιση μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης ή ίσως ακόμη και μια έκπληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή είναι ακόμα η εποχή του Σκορπιού (η πιο αργή εποχή του έτους για το πρόγραμμά σου), μην περιμένεις πολλά να συμβούν αυτήν την εβδομάδα. Αν έχεις ήδη σχέση, όλα είναι καλά, αλλά πιθανότατα δεν παίρνεις πολλή δράση. Εάν είσαι μόνη, δεν είναι η ώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Κάτι πιο περιστασιακό, ωστόσο, υποστηρίζεται πραγματικά με τις προβλέψεις αυτής της εβδομάδας, καθώς ο ανάδρομος Άρης σε αφήνει ήσυχη! Ο Άρης ρυθμίζει τη λίμπιντο και στο ζώδιό σου ενεργοποιεί τώρα το πέμπτο σπίτι, το οποίο διέπει το ρομαντισμό, το σεξ και τη διασκέδαση. Νιώθεις έτοιμη να πάρεις φωτιά! Προσπάθησε να διατηρήσεις το σεξ ασφαλές και απλό, διασκέδασέ το όταν / αν μπορείτε αυτήν την εβδομάδα και διατηρήστε τις προσδοκίες σας υπό έλεγχο. Η ερωτική σου ζωή θα πάρει μπρος, με πολύ πιο συναρπαστικό τρόπο μετά την έναρξη της σεζόν του Τοξότη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα συναρπαστική εβδομάδα για όλες τις μοναδικές Αιγοκερίνες! Αυτός ο καιρός αστρολογικά είναι ιδανικός για την πραγματοποίηση νέων ειλικρινών συνδέσεων, επομένως οι εφαρμογές γνωριμιών σου θα ενεργοποιηθούν ή θα τις αφήσεις εκτός αν βρεις αυτό που ψάχνεις. Επιπλέον ειδικά την Πέμπτη ευνοείσαι ως προς το να φέρεις κάποιον στο κρεβάτι σου! Αν ψάχνεις ωστόσο για κάποιον που θα μείνει, λυπάμαι, δεν συμβαίνει αυτό. Αυτό το διάστημα αστρολογικά δεν είναι το καλύτερο για δέσμευση, αλλά είναι υπέροχο για καυτές συναντήσεις και ερωτικές περιπτύξεις και οτιδήποτε άλλο περιστασιακό που θα σε τονώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον ανάδρομο Άρη να έχει τελειώσει, νιώθεις άνετα ξανά να βγεις έξω και να αισθανθείς ενθουσιασμό για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή. Εάν βγαίνεις με κάποιον, πρέπει να τον ρωτήσεις εάν θέλει να συμβεί κάτι. Αν η σεξουαλική σου ζωή είναι βαρετή, δοκίμασε κάτι νέο στο κρεβάτι. Εάν η σχέση σου γενικά δεν σε συναρπάζει όπως κάποτε, αυτή μπορεί να είναι μια εβδομάδα για να χωρίσεις και να αρχίσεις να ψάχνεις κάτι καλύτερο. Βασικά, είναι μια ευκαιρία για να κοιτάξεις τι δεν λειτουργεί, να καταλάβεις τι πρέπει να διατηρήσεις, να αποφασίσεις τι πρέπει να αλλάξεις και, στη συνέχεια, να αναλάβεις δράση. Η μπάλα είναι στο γήπεδο σου αυτή την εβδομάδα, Υδροχόε!

ΙΧΘΥΣ

Θέλεις οικειότητα και βάθος στην ερωτική σου ζωή αυτή την εβδομάδα. Τα επιφανειακά φλερτ μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικά, αλλά αυτό που πραγματικά επιθυμείς τώρα είναι η ουσία. Είσαι πάντα πιο συναισθηματική, αλλά οι αστρολογικές προβλέψεις αυτής της εβδομάδας σε βάζουν ακόμα πιο βαθιά στις αισθήσεις, τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Εάν είσαι δεσμευμένη, το διάστημα αυτό κάνει τη σχέση σου πιο σέξι και πιο ρομαντική, αλλά αν είσαι single, ίσως να απογοητευτείς όταν ανακαλύψεις ότι το date σου δεν ενδιαφέρεται για κάτι περισσότερο.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς μπορεί η τοξική θετικότητα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου

6 «τοξικά θετικές» συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 συμπεριφορές που απωθούν τον άλλον και χαλάνε μια σχέση

Αναγνωρίζεις κάποια από αυτές τις συμπεριφορές σε σένα ή στον σύντροφό σου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;