Skip to main content

SEX

Πώς να απογειώσεις αυτό το καλοκαίρι τη σεξουαλική σου ζωή

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όχι μόνο λόγω καύσωνα



Όσο ικανοποιημένη και να είσαι από την ερωτική παύλα σεξουαλική σου ζωή πάντα υπάρχει κάτι για να σου προσφέρεις λίγη περισσότερη απόλαυση. Όλο και κάποια κρυμμένη φαντασίωση, κάποιο απωθημένο, κάτι νέο που θες να δοκιμάσεις και δεν έχει μέχρι τώρα τολμήσει να ζητήσεις από τον σύντροφό σου ή δεν έχεις αφεθεί να προσφέρεις στο ερωτικό σου ταίρι. Η ερωτική απόλαυση μπορεί να είναι προσωπική υπόθεση αλλά όταν η ικανοποίησή της αφορά τη συνεργασία/συνύπαρξη και των δυο σας είναι σημαντικό να διοχετεύετε το πάθος με τρόπο που να μην αφήνει παράπονα σε καμία από τις δύο (ή περισσότερες) εμπλεκόμενες πλευρές!

Αυτή τη χρονιά κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου, σκέψου έξω από πλαίσια, άκουσε τις ανάγκες του σώματός σου, πειραματίσου, χαλάρωσε και κυρίως αφαίρεσε τις ενοχές από την ηδονή.

Μη νιώθεις άσχημα για το σώμα σου

Πάνω απ’ όλα για να μπορείς να απολαύσεις το σεξ πρέπει να μπορείς να απολαύσεις το σώμα σου και αυτό σημαίνει ότι το αγαπάς και το αποδέχεσαι όπως είναι. Αν την ώρα του σεξ έχεις άγχος ή αισθήματα ντροπής για το πώς μπορείς να σε βλέπει ο ερωτικός σου σύντροφός αφαιρείς την ηδονή και από τους δυο σας. Η ομορφιά πηγάζει από μέσα και το ίδιο κι η αυτοπεποίθηση, τέλεια σώματα δεν υπάρχουν, παρά μόνο με επεξεργασία εικόνας. Όλα όμως είναι έτσι φτιαγμένα για να δίνουν και να παίρνουν απόλαυση.

Stay unplugged

Η ώρα που κάνεις σεξ όσο κι αν διαρκεί είναι ιερή. Είναι η δική σας ώρα και στιγμή. Τα κινητά δεν έχουν θέση σε αυτή τη στιγμή. Αν δεν μπορείτε να τα κλείσετε βάλτε τα σίγουρα σε flying mode και αφεθείτε να απολαύσετε την απογείωση… και την πτήση σας. Το μυαλό σου έχει πολλά και το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο, όσο ωστόσο κι αν είσαι καλή στο multitasking την ώρα του σεξ καλό είναι να είσαι εκεί με ψυχή και σώμα και να συμμετέχεις με όλες σου τις αισθήσεις. Οι υποχρεώσεις (και τα social) μπορούν για λίγο να περιμένουν.

Σπάσε τη ρουτίνα

Κάθε ζευγάρι έχει τις δικές του μεθόδους για να ανεβάσει την ερωτική διάθεση, αλλά η επανάληψη μπορεί να γίνει λίγο βαρετή. Ακόμα και μικρές αλλαγές μπορούν να αυξήσουν το πάθος στη σεξουαλική σου σχέση, είτε είστε νέο ζευγάρι ή παντρεμένοι. Δοκιμάστε το σεξ σε διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού, στον καναπέ, φιληθείτε περισσότερο, κάντε μπάνιο μαζί, αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά.

Ρώτα τον τι θέλει

Ναι, φαίνεται απλό, αλλά τόσοι πολλοί άνθρωποι σε τακτικές σεξουαλικές σχέσεις κάνουν το λάθος. Ρώτησε τον σύντροφό σου τι του αρέσει, τι τον ερεθίζει και μιλήστε για αυτό. Η συζήτηση αυτή μπορεί να είναι πραγματικά σέξι και για τους δύο, βελτιώνει επίσης την επικοινωνία και δημιουργεί έναν βαθύτερο δεσμό, καθιστώντας το σεξ ακόμη πιο έντονο. Αρκεί να είσαι ανοιχτόμυαλη και να μην κρίνεις τον σύντροφό σου για τις ερωτικές του επιθυμίες. Ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις και δικές σου ανομολόγητες σκέψεις.

Ξανά μαζί

Εάν περάσατε από ένα διάλειμμα όπου ήσασταν χώρια, αφιερώστε πρώτα λίγο χρόνο για να είστε μαζί. Επεξεργαστείτε από κοινού πιθανά συναισθήματα που μεσολάβησαν και όσο και αν προηγείται το πάθος και η επιθυμία σας για σεξ, δώστε λίγο χρόνο να θυμηθείτε την οικειότητα και το μαζί. Κάντε ένα μασάζ, δώστε χρόνο για χάδια.

Ανανεώστε την κρεβατοκάμαρά σας

Φτιάξε ατμόσφαιρα, ακόμα και αν ο έρωτας ή το πάθος δεν κοιτάζουν τη διακόσμηση, τα κεριά, ο ωραίος φωτισμός, ένα διακριτικό άρωμα, η καθαρή ατμόσφαιρα, τα όμορφα σεντόνια ενισχύουν την ερωτική προδιάθεση.

Το σεξ δεν γίνεται μόνο στο κρεβάτι

Μπορεί το κρεβάτι να είναι το πιο άνετο μέρος και αυτό που ίσως ενδείκνυται περισσότερο, ωστόσο επεκταθείτε και δοκιμάστε τις δυνατότητές σας και σε άλλα σημεία του σπιτιού που μπορεί να βάλουν μερικές έξτρα πικάντικες πινελιές στο ερωτικό σας μενού. Άλλωστε οι πιο hot ερωτικές σκηνές στο σινεμά δεν έχουν γυριστεί στην κρεβατοκάμαρα.

Παίξτε τις δέκα (ερωτικές) ερωτήσεις

Βρείτε δέκα σέξι ερωτήσεις και πείτε εναλλάξ τις απαντήσεις σας: «Θα έκανες τρίο», «υπάρχει κάποια/ος σταρ που φαντασιώνεσαι να κάνεις σεξ», «ποια στάση είναι η αγαπημένη σου» «θα δεχόσουν να σε δέσω» - δείτε το ως παιχνίδι και ρωτήστε ό,τι βάζει ο νους σας. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανέβει φυσικά και των δύο η λίμπιντο.

Χουζουρέψτε μαζί

Ο χρόνος που περνάτε μαζί επηρεάζει άμεσα και την ποιότητα του σεξ. Βρείτε κοινά πράγματα που σας ευχαριστούν και φροντίζετε να περνάτε όμορφες στιγμές μαζί που ενισχύουν την επαφή, τον δεσμό και την επικοινωνία σας. Να είστε τρυφεροί μεταξύ σας και ο ερωτισμός να διέπει τη σχέση και στην απλή καθημερινότητά σας. Οι αγκαλιές, τα χάδια, τα φιλιά, οι ρομαντικές προσφωνήσεις και τα μηνύματα που ανταλλάσσετε κατά τη διάρκεια της μέρας διατηρούν τη φλόγα κι είναι εύκολο να τροφοδοτήσετε τη σεξουαλική απόλαυση όταν το πάθος κι η ερωτική διάθεση υπάρχει έτσι κι αλλιώς στη μέρα σας.

Διαβάστε επίσης

SEX

Στρες στη δουλειά; Κάντε περισσότερο σεξ (στο σπίτι)

Νέα μελέτη αναδεικνύει τα ψυχολογικά οφέλη της ερωτικής ικανοποίησης για την αντιμετώπιση του εργασιακού στρες

SEX

Το «διάβασμα» μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σεξουαλική επιθυμία σε γυναίκες με χαμηλή λίμπιντο

Όχι με βιβλία αυτοβοήθειας, αλλά με αυτό που πολλές γυναίκες αποκαλούν ένοχη απόλαυση – erotica.

SEX

5 στάσεις-εγγύηση για να απολαύσεις το πρωινό σεξ με τον σύντροφό σου

Ξεκίνα τη μέρα σου με τον καλύτερο πιθανό τρόπο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;