Με απάτησε αλλά δεν θέλει να χωρίσουμε. Οι ειδικοί σου απαντάνε.

Με απάτησε αλλά δεν θέλει να χωρίσουμε. Θα ξανασυμβεί; Οι ειδικοί δίνουν την απάντηση! 

Αναστασία Τουρούτογλου

Η απιστία είναι σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι. Mπορείς να την ξεπεράσεις και να την συγχωρήσεις; Υπάρχει αυτό που λένε οι φίλοι μας οι Άγγλοι "forgive and forget"; Aν συμβεί μία φορά είναι βέβαιο ότι θα ξανασυμβεί ή μπορεί να ήταν απλώς μία... στραβοτιμονιά και τίποτα περισσότερο;

Eρευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ντένβερ μελέτησαν 484 ζευγάρια 18-35 ετών, προκειμένου να διαπιστώσουν κατά πόσο η απιστία είναι συνήθεια.

Τα ζευγάρια που συμμετείχαν στη μελέτη δεν ήταν παντρεμένα, αλλά βρίσκονταν σε μονογαμική σχέση. Τα ερευνητικά δεδομένα κάλυπταν περίοδο πέντε ετών.

Οι μελετητές συγκέντρωσαν στοιχεία που αφορούσαν στην ερωτική ζωή των συμμετεχόντων, ρωτώντας καθέναν από τους δύο συντρόφους εάν είχε κάνει σεξ με άλλο άτομο το προηγούμενο διάστημα.

Το 32% των συμμετεχόντων παραδέχθηκε ότι έχει απατήσει στο παρελθόν. Από αυτούς, το 45% δήλωσε πως έχει απατήσει ξανά και σε επόμενη σχέση.

Αν και τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια αν ένας από τους δύο συντρόφους θα απατήσει, δείχνουν ότι ένα άτομο που έχει απατήσει στο παρελθόν είναι 3,5 φορές πιο πιθανό να απατήσει ξανά στο μέλλον.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares