Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Μάντεψε τι αισθάνεται κάθε ζώδιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Αλλά δεν πρόκειται να σου ομολογήσει ποτέ...



Η γιορτή των ερωτευμένων, μια από τις πολυαναμενόμενες μέρες για τον εορτασμό της αγάπης, μπορεί μερικές φορές να συνοδεύεται από αμηχανία. Κάποιοι αγαπούν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, υπάρχουν επίσης μερικοί, ή ίσως αρκετοί, που μπορεί να μην είναι πολύ ενθουσιώδεις με την περίσταση. Αν θες να καταλάβεις αν αρέσει ή όχι στη σχέση ή το φλερτ σου, αν θες να μάθεις αν θέλει ή όχι να την γιορτάσετε και δεν ανοίγει τα χαρτιά του, ζητήσαμε τη βοήθεια της αστρολογίας για να δεις πώς βλέπει κάθε ζώδιο το Valentine’s day. Τα συμπεράσματα δικά σου!

Όπως και να έχει πάντως - είτε πιστεύεις/πιστεύει  είτε όχι στον Άγιο Βαλεντίνο, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοιού, μη χάσεις την ευκαιρία να δώσεις και να πάρεις αγάπη. Είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, εκμεταλλεύσου και αξιοποίησε την περίσταση για να εκφράσεις τρυφερότητα και να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου στα άτομα που σου είναι σημαντικά. Λίγο παραπάνω ροζ και λίγο γκλίτερ ρομαντισμού δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Κριός

Η ορμή του Κριού για περιπέτεια είναι αναμφισβήτητη και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν αποτελεί εξαίρεση. Ένα άτομο που γεννιέται σε αυτό το ζώδιο μπορεί να μην είναι πολύ εκφραστικό για τις προσδοκίες του από έναν σύντροφο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά ένα πράγμα που θα προτιμούσαν είναι κάτι που θα τους δώσει μια νέα εμπειρία. Μια έκπληξη είναι αυτό που ο Κριός αισθάνεται ότι ταιριάζει καλύτερα σε αυτή τη γιορτή.

Ταύρος

Αυτό το σύμβολο της γης αντιπροσωπεύεται από ένα δυναμικό ζώο και δεν είναι περίεργο ότι οι Ταύροι είναι γνωστοί για την επίμονη φύση τους. Αυτό που πολλοί μπορεί να εκπλαγούν να μάθουν είναι ότι αυτοί οι ακλόνητοι, ισχυροί άνθρωποι είναι επίσης πολύ ζεστοί και στοργικοί. Δεν θα τους πειράξει λίγος ρομαντισμός για να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα, αρκεί να μην είναι προτεραιότητα και να φωνάζει για προσοχή. Για αυτούς, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σημαίνει το να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφο τους και να έχουν μια ρομαντική εμπειρία.

Δίδυμοι

Είναι πολύ δύσκολο να μαντέψεις τι νιώθει ένας Δίδυμος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι πολύ ευέλικτο άτομο και μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ενδέχεται να εντυπωσιαστεί από μια μεγάλη γιορτή ή να μοιάζει εντελώς ζαλισμένος για τη διαφημιστική εκστρατεία που περιβάλλει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν θέλεις πραγματικά να μάθεις τι νιώθει για το V-day, καλύτερα να του θέσεις την ερώτηση απευθείας.

Καρκίνος

Αν θέλεις να ξέρεις τι νιώθει ένας Καρκίνος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παρακολουθήσεις μερικές ρομαντικές ταινίες όπου ο ήρωας ξυπνάει την πρωταγωνίστρια και την περιποιείται με κάθε δυνατό τρόπο. Λούτρινα ζώα, μπαλόνια καρδιές, δώρα έκπληξης, άπειρα χάδια - αυτό αισθάνεται ένας Καρκίνος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν θα ήταν έκπληξη αν το άτομο που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία όλων των διαφημίσεων για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποδειχθεί ότι είναι Καρκίνος!

Λέων

Κανείς δεν θέλει να ταράζει το προσκήνιο περισσότερο από έναν Λέοντα. Δεν θα αφήσει ποτέ μια ευκαιρία για να λάμψει και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν αποτελεί εξαίρεση. Θεωρεί κάθε λεπτομέρεια σημαντική και κάθε τι πρέπει να είναι ξεχωριστό, είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό δείπνο είτε για ένα προσωπικό δώρο. Αγαπάει τις τρυφερές χειρονομίες και δεν θα τον πείραζε να περάσει τη βραδιά δίνοντας και παίρνοντας χάδια.

Παρθένος

Δεν πιστεύει στη γιορτή των ερωτευμένων, το θεωρεί μια μεγάλη τεχνητή καταναλωτική απάτη, παρ’ όλα αυτά αν δει ότι η σύντροφός του είναι fan του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να κάνει την καρδιά του πέτρα και να προσποιηθεί ότι ανυπομονεί. Μην εκπλαγείς αν προτείνει εκείνη τη μέρα να κάνετε οτιδήποτε έξω από αυτό το concept – περνώντας ωστόσο χρόνο μαζί.

Ζυγός

Χωρίς αμφιβολία, οι περισσότεροι άνθρωποι από αυτό το ζώδιο είναι τελειομανείς που αναζητούν παντού την ισορροπία και την αρμονία. Αυτό που θέλει ένας Ζυγός για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα πρέπει να είναι κάτι τέλειο - να συνδυάζει τη δική του ικανοποίηση με την απόλαυση του συντρόφου του. Μια ρομαντική γιορτή, μεγάλες συγκινήσεις και μια εμπειρία που θα θέλει να θυμάσαι για πάντα.

Σκορπιός

Μια λέξη που καθορίζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για έναν Σκορπιό είναι το πάθος. Αυτοί οι διάσημοι εραστές δεν εντυπωσιάζονται πολύ εύκολα αν δεν πρόκειται για μια πράξη βαθιάς αγάπης και πάθους. Για αυτούς, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει να κάνει με τα ρομαντικά αισθήματα αλλά και μια εκρηκτική ερωτική επαφή. Αν βρεις τον τέλειο συνδυασμό τότε θα περάσεις σούπερ.

Τοξότης

Τίποτα δεν ενοχλεί έναν άλλοτε διασκεδαστικό Τοξότη περισσότερο από τον ανόητο ρομαντισμό που δεν σημαίνει τίποτα. Και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι διαφορετική. Δίνει σημασία στην ουσιαστική αγάπη και μπορεί να καταλάβει αμέσως εάν ένα ερωτικό ταίρι προσπαθεί να τον εντυπωσιάσει με επιφανειακές τακτικές. Θα προτιμούσε να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους του, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας και των φίλων του, αντί για μερικές φτηνές συγκινήσεις στο όνομα της γιορτής των ερωτευμένων.

Αιγόκερως

Ως πρακτικός και ρεαλιστής, ο Αιγόκερως οδηγείται πάντα από λογική. Για αυτούς, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια έξυπνη ευκαιρία μάρκετινγκ που δημιουργήθηκε από εταιρείες ευχετήριων καρτών και κατασκευαστές λούτρινων αρκούδων! Θα γιόρταζε αυτή τη μέρα μόνο αν έχει αναλάβει τη διαφημιστική  καμπάνια μεγάλης εταιρείας.

Υδροχόος

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Υδροχόος δεν είναι πολύ καλός στο να εκφράζει τα συναισθήματά του και θα προτιμούσε τη λογική από το ειδύλλιο οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου. Αλλά επειδή είναι κοινωνικό ζώδιο, δεν θα άφηνε ποτέ καμία ευκαιρία που θα του έδινε την ευκαιρία να συναντήσει  ανθρώπους και να κοινωνικοποιηθεί. Για αυτόν, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι κάτι περισσότερο από μια κοινωνική εκδήλωση παρά μια γιορτή αγάπης.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς προτιμά να δίνει παρά να λαμβάνει οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της αγάπης, της φροντίδας κ.λπ. Οι άνθρωποι αυτού του υδάτινου ζωδίου έχουν αδυναμία στον ονειρικό ρομαντισμό και ίσως περάσουν μέρες προγραμματίζοντας και σχεδιάζοντας πώς να γιορτάσουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αν και δεν θα το παραδεχτούν ποτέ. Και δεν είναι μόνο η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που κρατάει έναν Ιχθύ με τον σχεδιασμό μέρες πριν, συμβαίνει το ίδιο για όλες τις ειδικές εκδηλώσεις ή επετείους. Εκτιμούν την αγάπη, και την προσφέρουν με μια ζεστή καρδιά.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.