Τα 5 ζώδια που είναι οι χειρότεροι ψεύτες

Από το 1-5, τα ζώδια που δεν είναι καλοί στο να λένε ψέματα

Αγγελική Λάλου

Θα μπορούσε η αστρολογία να έχει κάποια σχέση με το πώς λέτε ψέματα, είτε είστε προικισμένος ψεύτης είτε ο απόλυτος χειρότερος ψεύτης; Ναι, τα ζώδια που κάνουν τους χειρότερους ψεύτες είναι αρκετά προφανή αν λάβετε υπόψη την προσωπικότητά τους. Επειδή το ζώδιο κάτω από το οποίο γεννιόμαστε μπορεί να επηρεάσει πολλά πράγματα για εμάς, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς μας να λέμε ψέματα και τους διαφορετικούς βαθμούς στον οποίο το κάνουμε.

Για μερικούς ανθρώπους, το να λένε ψέματα περιστασιακά είναι εντάξει, ειδικά εάν εμποδίζει τον τραυματισμό κάποιου, ενώ άλλοι βρίσκουν ότι ακόμη και το να λένε ψέματα για καλό λόγο είναι ένας δύσκολος δρόμος και μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Φαίνεται ότι υπάρχει μια συσχέτιση μεταξύ του πόσο ψέματα λέτε και της ικανότητάς σας να το κάνετε με πειστικό τρόπο. Για τους περισσότερους ανθρώπους, όσο περισσότερα λέτε ψέματα, τόσο καλύτερα το καταφέρνετε. Ωστόσο, μερικές φορές οι άνθρωποι είναι απλώς φτωχοί ψεύτες, και ανεξάρτητα από το πόσο συχνά λένε ψέματα, ποτέ δεν γίνονται καλύτεροι.

Έχουν τόνους που τους προδίνουν. Ίσως τα μάτια τους να στραφούν στη μία πλευρά περισσότερο από την άλλη, ή να σπάσει η φωνή τους. Αλλά το πιο επιτυχημένο ψέμα δεν είναι πάντα αυθόρμητο. Στην πραγματικότητα, ο λόγος που μερικοί άνθρωποι είναι κακοί ψεύτες είναι επειδή δεν έκαναν την απαραίτητη προετοιμασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι μισούν να λένε ψέματα και όταν αισθάνονται αναγκασμένοι να πουν ψέματα, θεωρούν ότι σπαταλούν τον χρόνο τους. Χρειάζονται πολύ χρόνο για να πουν το ψέμα τους. Γιατί τους παίρνει τόσο πολύ;

Πρώτα, πρέπει να αποφασίσουν να πουν ψέματα, κάτι που συνεπάγεται πολύ (σ)κάψιμο στο μυαλό τους. Στη συνέχεια, πρέπει να καταλήξουν σε κάτι τουλάχιστον κάπως πιστευτό, ώστε μέχρι να βγει η αλήθεια από το στόμα τους, να είναι προφανές σε όλους ότι λένε ψέματα.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Ο Κριός έχει το αντίθετο πρόβλημα με τον Αιγόκερο – ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα και δεν σκέφτονται πολύ αυτό που πρόκειται να πουν, οπότε βγαίνει μπερδεμένο ή ως σκληρή αλήθεια. Οι Κριοί δεν έχουν πολύ έλεγχο της παρόρμησης, οπότε αν νιώσουν την ανάγκη να πουν κάτι ειλικρινές, ακόμα κι αν αυτό το κομμάτι της αλήθειας μπορεί να τους προκαλέσει πολλά προβλήματα, θα είναι δύσκολο για αυτούς να το σταματήσουν. Όταν λένε ψέματα, δεν το έχουν σκεφτεί καλά, και συνήθως δεν βγάζει νόημα.

ΙΧΘΥΣ (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύς αισθάνονται απαίσια όταν λένε ψέματα και τα συναισθήματά τους φαίνονται σε όλο τους το πρόσωπο. Οι Ιχθύς είναι πολύ εκφραστικοί, κάτι που είναι θαυμάσιο όταν επικοινωνούν με ειλικρίνεια, αλλά είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία όταν προσπαθούν να πουν ψέματα μέσα από τα δόντια τους.

Τα λόγια τους λένε μια ιστορία και το πρόσωπό τους λέει μια αντιφατική εκδοχή με τις εκφράσεις του. Επιπλέον, το ψέμα θα βαρύνει τους Ιχθύς μέχρι να καθαρίσουν και να πουν την αλήθεια ούτως ή άλλως. Δεν έχουν καθόλου poker face.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ίσως πιστεύετε ότι οι Παρθένοι θα ήταν τουλάχιστον εντάξει στο να λένε ψέματα επειδή σκέφτονται την ιστορία τους, κάνουν την απαραίτητη έρευνα και ακόμη και προσπαθούν να κάνουν τον εαυτό τους να το πιστέψει. Αυτό που τους προδίδει είναι ο τόνος τους, ο οποίος είναι είτε μονότονος είτε πραγματικά ασταθής.

Οι Παρθένοι θέλουν να ελέγχουν τα ψέματά τους, αλλά είτε είναι πολύ ελεγχόμενοι είτε δεν έχουν καθόλου έλεγχο.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι ένα πολύ άμεσο ζώδιο και αισθάνονται άνετα να λένε την αλήθεια, οπότε όταν προσπαθούν να πουν ψέματα, όχι μόνο αισθάνονται περιορισμένοι και περίεργα, αλλά και ψεύτικοι. Έπειτα, αν το άτομο με το οποίο μιλάνε κάνει οποιαδήποτε διερευνητική ερώτηση, οι Λέοντες πέφτουν εντελώς και δεν μπορούν να κρατήσουν τα λόγια και τις λεπτομέρειες τους σε συνοχή.

Είπαν απλώς ότι είχαν γρίπη; Εννοούσαν κρυολόγημα. Ο Λέων συνεχίζει να σκάβει τον εαυτό του βαθύτερα σε μια τρύπα καθώς τα ψέματά του χειροτερεύουν. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares