Skip to main content

BEAUTY SCHOOL

4 κατηγορίες προϊόντων που χρειάζεσαι για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και οι προτάσεις της beauty editor του AllYou

Σε συνδυασμό μεταξύ τους ή ανάλογα με τις ανάγκες σου



Η μάχη κατά της κυτταρίτιδας δίνεται μέσα από έναν συνδυασμό καλής διατροφής, αδιάκοπης ενυδάτωσης, γυμναστικής, αλλά και χρήσης των κατάλληλων προϊόντων, πάντα ευλαβικά και ανάλογα με τις ανάγκες σου. Να λοιπόν πέντε κατηγορίες αυτών που βοηθούν στην αντιμετώπιση της όψης φλοιού πορτοκαλιού με τη συστηματική τους χρήση συνδυαστικά, αλλά και 4 επιλογές της beauty editor του AllYou που αξίζουν και με το παραπάνω.

Βούρτσα για dry brushing

Το dry brushing δύο με τρεις φορές την εβδομάδα σε στεγνό δέρμα μπορεί να κάνει θαύματα στο σώμα σου, ενώ αποτελεί και μια άκρως απολαυστική διαδικασία χαλάρωσης. Φρόντισε να το κάνεις πάντα με ανοδικές κινήσεις, τονώνοντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος.

Η επιλογή του AllYou

The Body Shop

Cactus Long Handle Brush

Διαθέτει μακριά λαβή για να φτάνεις ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σώματος και βοηθά να ανοίξουν οι κλειστοί πόροι, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και διεγείρει την κυτταρική ανανέωση τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία.

Scrub με εφέ πάγου

Αν δεν είσαι λάτρης του dry brushing, ένα παραδοσιακό scrub με κόκκους και εφέ πάγου στο δέρμα μπορεί να απολεπίσει εξαιρετικά τις προβληματικές περιοχές, συμβάλλοντας στην αποκάλυψη απαλής και τονωμένης επιδερμίδας. Μπορείς εννοείται να τα χρησιμοποιείς συνδυαστικά, απλώς όχι την ίδια μέρα.

Η επιλογή του AllYou

Natura Siberica

Sauna & Spa Icy Sugar Body Scrub, Παγωμένο Scrub για Έντονη Σύσφιξη και Σμίλευση

Διαθέτει βιολογική αχίλλεια, έλαιο από σπόρους αρκτικού σμέουρου, άγρια μέντα και taimyr siversia και βοηθά στην αποκατάσταση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, αλλά και στη σταδιακή απώλεια πόντων. Κάνει επίσης την επιδερμίδα πιο απαλή και ενεργοποιεί τη μεταβολική διαδικασία στα κύτταρά της.

Τζελ για αδυνάτισμα και σύσφιξη

Το χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ – ιδανικά μετά το ντους που έχει ανοίξει τους πόρους του δέρματος – και αποτελεί μια από τις πιο δραστικές θεραπείες για τη μάχη ενάντια στην κυτταρίτιδα. Μην ξεχνάς όμως να το εφαρμόσεις κάνοντας το απαραίτητο μασάζ, αφού η λειτουργία του εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από αυτό.

Η επιλογή του AllYou

Lierac

Body Sculpt Κρυοενεργό Συμπύκνωμα Κατά Της Κυτταρίτιδας

Εμπνευσμένο από την διαδικασία της κρυολιπόλυσης, μειώνει την εμφάνιση ακόμη και της επίμονης κυτταρίτιδας για έντονο αποτέλεσμα κατά του φλοιού πορτοκαλιού. Το νέο σύμπλεγμα Cellu-Sculpt που περιέχει, λειαίνει και τονώνει το επιδερμίδα με διάρκεια, ενώ είναι παράλληλα ιδανικό για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων των μασάζ αδυνατίσματος ή των συνεδριών LPG. Μειώνει επίσης τη συσσώρευση λίπους και ενισχύσει τη μικροκυκλοφορία.

Λάδι μασάζ

Αν προτιμάς τις ελαιώδεις συνθέσεις, ένα ειδικό λάδι για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά του τζελ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Και στα συν του είναι ότι αυτό προσφέρει βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Η επιλογή του AllYou

Fresh Line

Aphrodite Oil - Λάδι Μασάζ Για Σμίλευση Σώματος 100ml

Διαθέτει 6 διαφορετικά αιθέρια έλαια από μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι και διευκολύνει την αποβολή των τοξινών, διεγείροντας την κυκλοφορία και ελαχιστοποιώντας την κατακράτηση υγρών. Η βάση του είναι το αμυγδαλέλαιο και το ηλιέλαιο, που προσφέρουν πλούσια θρέψη. Τέλος, το πλαγκτόν που περιέχει διεγείρει την καύση του λίπους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος, βελτιώνοντας ορατά την υφή, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY SCHOOL

6 συνήθειες που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας

Όλα όσα πρέπει να αποφύγεις για να διατηρήσεις το δέρμα σου φρέσκο και νεανικό

BEAUTY SCHOOL

Πώς επηρεάζει η έλλειψη ύπνου την επιδερμίδα σου;

Η έλλειψη ύπνου δεν σου φέρνει μόνο σωματική κούραση, αλλά βλάπτει σφοδρά και την εικόνα του δέρματός σου, όσο κι αν το φροντίζεις.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

5 κατηγορίες εσωρούχων στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Must-haves που πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.

FITNESS

Πόσο καιρό θα σου πάρει για να δεις τα πρώτα αποτελέσματα της συστηματικής άσκησης στο σώμα σου;

Να πόσος καιρός χρειάζεται για τις πρώτες αλλαγές στη φυσική σου κατάσταση

CELEBS

Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους Αθηνά - Αλεξάνδρα

Το ελληνικό γλέντι και οι λαμπεροί καλεσμένοι