Skip to main content

BEAUTY NEWS

Αυτά τα κραγιόν θα γίνουν τα αγαπημένα σου

Δίνουν σχήμα και σμιλεύουν τα χείλη με λάμψη και ζωηρά χρώματα!


Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα δεν θέλει τα χείλη της να αποτελούν αντικείμενα πόθου; Σίγουρα όλες, γι’ αυτό και είμαι σίγουρη ότι και εσύ θα λατρέψεις τα νέα κραγιόν της Estée Lauder.

Ήρθε η ώρα να σμιλέψεις, να ενυδατώσεις, να δώσεις λάμψη και να προσδιορίσεις τα χείλη σου. Με την νέα συλλογή για τα χείλη του γνωστού brand, τα νέα Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick και Vinyl LipColor, τα οποία πρόκειται για προϊόντα με υψηλής απόδοσης σύνθεση και ενισχυμένες τεχνολογίες, τα χείλη σου θα είναι πάντα φωτεινά, σμιλευμένα και ενυδατωμένα.

Με τα νέα Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick, αποκάλυψε μια φωτεινή εμφάνιση για τα χείλη που λάμπουν με πολυδιάστατο, πρισματικό χρώμα. Περιέχουν μια νέα σύνθεση από Οπτικές Πέρλες, έτσι ώστε τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα με ένα εντυπωσιακό, φωτεινό αποτέλεσμα. Είναι ακαταμάχητα όμορφα, τόσο απαλά για φίλημα και με δυναμική αυτοπεποίθηση. 

dt-estee-lauder-purecolorenvylipcolor-collection-01.jpg

Με τα Pure Color Envy Vinyl LipColor, πρόσφερε στα χείλη σου ενυδάτωση και ζωηρό χρώμα. Τα κραγιόν αυτά είναι δίνουν ένα νέο τολμηρό και λαμπερό αποτύπωμα στα χείλη με λάμψη βινυλίου. Η νέα σύνθεση προσφέρει ένα μείγμα από ενυδατικά στοιχεία για τα χείλη και χρώμα μεγάλης διάρκειας έτσι ώστε να σχηματίζει, να προσδιορίζει και να σμιλεύει τα χείλη. Τα χείλη είναι όμορφα σμιλευμένα με υψηλής απόδοσης λάμψη, ‘’wet’’ τελείωμα που διαρκεί έως και 8 ώρες. 

dt-estee-lauder-purecolorenvylipcolor-collection-02.jpg

Ανακάλυψέ τα σε όλα τα stand της Estée Lauder.

Σημείωση: Όλα τα προϊόντα Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting είναι δερματολογικά ελεγμένα για όλους τους τύπους δέρματος.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του