Αυτά τα κραγιόν θα γίνουν τα αγαπημένα σου - AllYou.gr

Search

Αυτά τα κραγιόν θα γίνουν τα αγαπημένα σου

Δίνουν σχήμα και σμιλεύουν τα χείλη με λάμψη και ζωηρά χρώματα!

07 Δεκεμβρίου 2016

Και ποια γυναίκα δεν θέλει τα χείλη της να αποτελούν αντικείμενα πόθου; Σίγουρα όλες, γι’ αυτό και είμαι σίγουρη ότι και εσύ θα λατρέψεις τα νέα κραγιόν της Estée Lauder.

Ήρθε η ώρα να σμιλέψεις, να ενυδατώσεις, να δώσεις λάμψη και να προσδιορίσεις τα χείλη σου. Με την νέα συλλογή για τα χείλη του γνωστού brand, τα νέα Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick και Vinyl LipColor, τα οποία πρόκειται για προϊόντα με υψηλής απόδοσης σύνθεση και ενισχυμένες τεχνολογίες, τα χείλη σου θα είναι πάντα φωτεινά, σμιλευμένα και ενυδατωμένα.

Με τα νέα Pure Color Envy Hi-Lustre Light Sculpting Lipstick, αποκάλυψε μια φωτεινή εμφάνιση για τα χείλη που λάμπουν με πολυδιάστατο, πρισματικό χρώμα. Περιέχουν μια νέα σύνθεση από Οπτικές Πέρλες, έτσι ώστε τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα με ένα εντυπωσιακό, φωτεινό αποτέλεσμα. Είναι ακαταμάχητα όμορφα, τόσο απαλά για φίλημα και με δυναμική αυτοπεποίθηση. 

dt-estee-lauder-purecolorenvylipcolor-collection-01.jpg

Με τα Pure Color Envy Vinyl LipColor, πρόσφερε στα χείλη σου ενυδάτωση και ζωηρό χρώμα. Τα κραγιόν αυτά είναι δίνουν ένα νέο τολμηρό και λαμπερό αποτύπωμα στα χείλη με λάμψη βινυλίου. Η νέα σύνθεση προσφέρει ένα μείγμα από ενυδατικά στοιχεία για τα χείλη και χρώμα μεγάλης διάρκειας έτσι ώστε να σχηματίζει, να προσδιορίζει και να σμιλεύει τα χείλη. Τα χείλη είναι όμορφα σμιλευμένα με υψηλής απόδοσης λάμψη, ‘’wet’’ τελείωμα που διαρκεί έως και 8 ώρες. 

dt-estee-lauder-purecolorenvylipcolor-collection-02.jpg

Ανακάλυψέ τα σε όλα τα stand της Estée Lauder.

Σημείωση: Όλα τα προϊόντα Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting είναι δερματολογικά ελεγμένα για όλους τους τύπους δέρματος.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης