Skip to main content

BEAUTY NEWS

Πώς μια σειρά περιποίησης μαλλιών μας φέρνει πιο κοντά!

Το Wash & Go μας  προσκαλεί να μοιραστούμε τις προσωπικές στιγμές και συνήθειες της καθημερινότητάς μας, μέσα από την καμπάνια My Life My Shampoo!


Κέλλυ Νόβακ

Ο βασικός λόγος που αγαπώ τα social media, είναι γιατί μας βοηθούν  να έρθουμε πιο κοντά, ακόμα… και από μακριά! Είναι, δηλαδή, ο τρόπος και ο… δρόμος για να ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους που γνωρίζουμε ήδη, αλλά που δεν έχουμε την δυνατότητα να έχουμε καθημερινή επαφή, και φυσικά είναι το τέλειο «μέσο» για να κοινωνικοποιούμαστε περισσότερο, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Ανθρώπους που μπορεί να μην ξέρουμε, αλλά που μέσα από τις κοινωνικές πλατφόρμες να μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από την ζωή τους.

Pixel

Προσωπικά, σαν beauty editor, θα ήθελα πολύ να υπάρχει ένας τρόπος να «επικοινωνήσω» με γυναίκες και να μάθω τις συνήθειες που ακολουθούν στην καθημερινότητά τους, στα θέματα της ομορφιάς τουλάχιστον.

Τα καλά νέα είναι ότι, τώρα πια, μπορώ! Και το σημαντικότερο; Mπορείς και εσύ! Μέσα από την νέα καμπάνια του Wash & Go, My Life My Shampoo!

Pixel

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Να σου πω λοιπόν, ότι το Wash & Go επανασυστήνεται με νέα βελτιωμένη φόρμουλα, με μια φρέσκια εμφάνιση και δροσερά αρώματα!

 Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών αποτελείται από σαμπουάν και conditioner πενταπλής δράσης καθώς και από τα ήδη γνωστά και αγαπημένα 2 σε 1 προϊόντα. Κάθε προϊόν χαρίζει τις μοναδικές του 5 δράσεις ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών μας, χρησιμοποιώντας πάντα φυσικά συστατικά!

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες είμαστε ιδιαιτέρως απαιτητικές με τα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών μας (ειδικά αφού τα ταλαιπωρούμε με το συχνό styling).

Έρχονται λοιπόν, τα προϊόντα του νέου Wash & Go με 5 δράσεις, για να μας ικανοποιήσουν απόλυτα αφού  ανταποκρίνονται  σε όλες τις (δύσκολες)  απαιτήσεις μας, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών μας.

 

 

https://www.instagram.com/p/BPxUACGFthL/?taken-by=washandgogreece

 

 

Και με αφορμή, την ανανέωση όλης της σειράς, το Wash & Go, σαν ένδειξη- απόδειξη αγάπης για τα μαλλιά γυναικών (αλλά και ανδρών btw), λανσάρει την ενέργεια “My Life My Shampoo”.

Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας δεν είναι άλλη από την εκθαμβωτική Demy! Την  πολυτάλαντη, λαμπερή Demy  η οποία εντυπωσιάζει με την προσωπικότητα,  την αριστοκρατική ομορφιά της, την απλότητα, το χαμόγελο αλλά και τα υπέροχα, λαμπερά  μαλλιά της.

Η ενέργεια “My Life My Shampoo” έχει ως βασικό στόχο να αναδείξει πώς το νέο Wash & Go μπορεί να ταιριάξει τέλεια στην καθημερινότητα όλων μας.

Χάρη στην ποικιλία των προϊόντων του, το νέο Wash & Go εγγυάται την απόλυτη φροντίδα και προστασία για όλους τους τύπους και όλες τις ανάγκες των μαλλιών μας.

Πιο συγκεκριμένα, η καμπάνια αυτή αφορά στις καθημερινές μας στιγμές και στις  αγαπημένες συνήθειες και είναι βασισμένη σε διαφορετικές θεματικές ενότητες.

Όλες εμείς, οι φαν του Wash & Go λοιπόν, μπορούμε να ανεβάσουμε τις δικές μας φωτογραφίες στο www.mylifemyshampoo.gr ή στο Instagram (χρησιμοποιώντας τα hashtags #mylifemyshampoo & #washandgogreece) και να πάρουμε μέρος σε διάφορους ενδιαφέροντες διαγωνισμούς. Θα έχουμε, έτσι την ευκαιρία να κερδίσουμε δώρα-έκπληξη αλλά και να στηρίξουμε ενεργά τον ξενώνα «Ελαία» των Γιατρών του Κόσμου, για ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες.

 Την ενέργεια ‘’My Life My Shampoo’’ στηρίζουν η Demy, η οποία θα είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, καθώς επίσης και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και η Λαβίνια Σταθάκη. Με διαφορετική προσωπικότητα η κάθε μία, αντιπροσωπεύουν ένα διαφορετικό στιλ γυναίκας, όλες όμως διακρίνονται για τον δυναμισμό τους, τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής τους και φυσικά την αγάπη τους για το Wash & Go! 

campaign_washandgo_01.JPG

H Demy

campaign_washandgo_02.jpg

H Ελιάνα Χρυσικοπούλου

campaign_washandgo_03.jpg

H Λαβίνια Σταθάκη

To ανδρικό κοινό θα εκπροσωπήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες που χρόνια τώρα εμπιστεύεται το Wash & Go για την περιποίηση των  ανδρικών μαλλιών. 

campaign_washandgo_04.jpg

Οι συμμετέχοντες της ενέργειας επιτρέπουν σε όλους εμάς να ρίξουμε μια ματιά στις ζωές τους και τις συνήθεις καθημερινές τους δραστηριότητες. Μοιράζονται μαζί μας προσωπικές ιστορίες, μεταξύ άλλων φυσικά και τη διαδικασία περιποίησης των μαλλιών τους με τα αγαπημένα τους Wash & Go προϊόντα που προσφέρουν λάμψη και ομορφιά.

Από  τα λαμπερά πρόσωπα της ενέργειας του Wash & Go, ξεχωρίσαμε την fashion ambassador Λαβίνια Σταθάκη η οποία μέσα από το blog της Drums of Fashion και τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, μας προσκαλεί καθημερινά  με τον δικό της τρόπο, παρακινώντας μας να είμαστε κομψές σε κάθε μας στιγμή και σε κάθε περίσταση…

Λέει, λοιπόν, η Λαβίνια: «Στιλ για μένα σημαίνει προσωπικότητα, τόλμη και αυτοπεποίθηση. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα που μπορεί να αναδείξει ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που της ταιριάζουν. Γι’ αυτό το λόγο έχω ξεχωρίσει και τα νέα Wash & Go, καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών μου».

 

https://www.instagram.com/p/BVUJ029g-I9/?taken-by=drumsoffashionblog

 

 

 Και συνεχίζει: «Μου αρέσει πολύ να φροντίζω τα μαλλιά μου όμως καμιά φορά η καθημερινότητα δεν μου επιτρέπει να κάνω όλα όσα θέλω. Γι’αυτό επιλέγω τη νέα σειρά του Wash & Go με τρία πολύτιμα έλαια, καμέλιας, argan και γλυκού αμυγδάλου, που αφήνουν τα μαλλιά μου απαλά και λαμπερά.»

campaign_washandgo_9.jpg

Ακόμη, η Λαβίνια, μοιράζεται με το κοινό της, προσωπικές στιγμές της καθημερινότητάς της: «Οι στιγμές της καθημερινότητας μου περιλαμβάνουν βόλτες με φίλες, άσκηση, δουλειά, συζητήσεις με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Παρόλα αυτά πάντα θέλω να έχω μια περιποιημένη εμφάνιση και λαμπερά μαλλιά. Χάρη στο νέο ελιξίριο μαλλιών Wash & Go που το έχω πάντα μαζί μου, τα μαλλιά μου είναι πάντα όμορφα και μυρίζουν υπέροχα χωρίς να χρειάζεται να κάνω κάτι παραπάνω!»

campaign_washandgo_8.jpg

Τέλος, αναφέρεται στην συνεργασία της με το Wash & Go, λέγοντας: «Είναι όμορφο να στηρίζεις μια ενέργεια που αφενός αναδεικνύει αληθινές στιγμές και αφετέρου έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. To Wash & Go στηρίζει τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων «Ελαία» και προτρέπει τον κόσμο να συμμετέχει, ανεβάζοντας μια απλή φωτογραφία από την καθημερινότητα του. Έτσι, συμβάλλουν όλοι στην ενέργεια αυτή, ενώ έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα!».

Λίγα λόγια για το www.mylifemyshampoo.gr

Μέσα από αυτό το microsite θα εγκαινιαστούν διαφορετικές θεματικές ενότητες, με τις οποίες ταυτιζόμαστε όλοι, όπως: Work Moments, Family Time, Relax, Moments with friends. Οι ambassadors μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές σχετικές με τις θεματικές ενότητες, καλώντας το κοινό να ανεβάσει τις δικές του φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τα hashtags #mylifemyshampoo, #washandgogreece και λαμβάνοντας μέρος σε διαγωνισμό με μοναδικά δώρα. Το Wash & Go, καλύπτοντας τις ανάγκες των μαλλιών τόσο για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και ολόκληρη την οικογένεια, έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο shampoo brand που συνοδεύει τις καθημερινές μας στιγμές!

Η φιλανθρωπική δράση της καμπάνιας “My Life My Shampoo

Στα πλαίσια της ανθρωπιστικής αλληλεγγύης, η ενέργεια “My Life My Shampoo” αποτελεί την ιδανική αφορμή για την ενεργή στήριξη των προσφύγων. Η καμπάνια “My Life My Shampoo” επικεντρώνεται στις καθημερινές στιγμές όλων μας που όσο απλές μπορεί και να φαίνονται είναι πολύτιμες. Σκοπός της φιλανθρωπικής δράσης είναι να προσφέρει το Wash & Go καθημερινές στιγμές χαράς και χαμόγελου στα ασυνόδευτα παιδιά-πρόσφυγες.

Το Wash & Go στηρίζει τη δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων «Ελαία», στην Παιανία. Τη διαχείριση της πρόσφατα ανακαινισμένης δομής έχουν αναλάβει οι Γιατροί του Κόσμου και εκεί παρέχεται η δυνατότητα να φιλοξενηθούν 100 παιδιά. Η οργάνωση μεριμνά για την προστασία και την φροντίδα των παιδιών, προσφέροντας στέγη, σίτιση, νομική και ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ιατρική περίθαλψη, εκπαιδευτικές, αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Χάρη στην καμπάνια του Wash&Go, θα καλυφθεί μέρος των λειτουργικών εξόδων του ξενώνα και έτσι τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί θα εξακολουθούν να απολαμβάνουν καθημερινές ευτυχισμένες στιγμές. 

Ακολούθησε το Wash & Go στα social media

Ιστοσελίδα: www.mylifemyshampoo.gr   

Instagram: https://www.instagram.com/washandgogreece/

#mylifemyshampoo #washandgogreece

https://www.facebook.com/Wash-Go-Greece-1689571251280048/

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Lancôme παρουσιάζει τη νέα Hypnôse Drama mascara για περισσότερο όγκο από ποτέ

Ο θρυλικός όγκος κάνει ένα θρυλικό comeback, μέσα από μια βελτιωμένη σύνθεση που είναι αναμφισβήτητα καλύτερη από ποτέ!

BEAUTY NEWS

Η L'Oréal Paris γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας

5 αγαπητές γυναίκες έδωσαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα γύρω από τη μητρότητα, ενθαρρύνοντας όλες μας να αγκαλιάσουμε άφοβα τις φιλοδοξίες μας και να πιστεύουμε στην αυτοεκτίμησή μας καθημερινά

BEAUTY NEWS

Η Jessica Biel ανανεώνει το στυλ της και γίνεται ξανθιά

Είναι η πλατίνα το νέο hot trend;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο